. Eprexx .. !! HIrsız diyenler Yorum etsin..
- devilking
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: . Eprexx .. !! HIrsız diyenler Yorum etsin..
AYRICAAA ! OGÜN BENİM KARDEŞİM OLDUĞUNDA DOLAYI ONA İSTEDİĞİMİ VERİP ALIRIM ODA AYNI ŞEKİLDE YABANCI OLMADIĞIMIZ İÇİN BUNA KİMSEDE KARIŞAMAZ KARIŞANIN AKLINI KARIŞTIRIRIM.!
- karacomaklan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Arkadaslar Eprexx Hırsızdır Bunu Bilmeyen Yok saten +Kufurbazdır 1 gun kufur eder 1 hafta susar
Birde Eprexx O Char Acmadan Öncede Kufurbaz Ve Hirsizdi
Eprexx=Fuzzy=Hirsizdir
Fuzzy Sanırım Bloklandı Veya Artık o chara girmiyor ama huyundanda vaz gecmemis eprexx ile Kufurbazligi Ve Hirsizliğa Devem Ediyor
Eprexx=Fuzzy=Hirsizdir
Fuzzy Sanırım Bloklandı Veya Artık o chara girmiyor ama huyundanda vaz gecmemis eprexx ile Kufurbazligi Ve Hirsizliğa Devem Ediyor
Efsaneyi Varmısın
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
karacomaklan yazdı:Arkadaslar Eprexx Hırsızdır Bunu Bilmeyen Yok saten +Kufurbazdır 1 gun kufur eder 1 hafta susar
Eprexx=Fuzzy=Hirsizdir
Fuzzy Kim Onu Bilmiyorum Bu 1. Evet Küfür Ediyorum Ceza Alıyorum Bundan Kime Ne... 1 Gün Küfür Ediyorum 3 Gün Susuyorum Varsa Sana Batan Bişe Söle Nickinide Yaz Olmuyor Böle::)

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
-
- İri Fare Avcısı
Oğuz fuzzy diordu Peki one ?