Bu yazının arkasından hala " Köşk'te beta yok " vs. cümleler kuran arkadaşların üşengeç olduklarına inanmış bulunmaktayımDedeRuhi yazdı:Haksız sayılmazsın, konu başlığı beta karakterler ama unutulmaması gereken bir şey var. 1 Nisan 2007'de Beta sürümü kapanıp, 1.0 sürümü yayına başladığında o dönem oynayanlar büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Çünkü Beta sürümünde oynadıları karakterleri silinmişti ve hesapları boş bir şekilde duruyordu. Şu anda oyunda görmüş olduğunuz büyük ve küçük harlerin dilenildiği gibi kullanılmasıyla isimlendirilen karakterler Beta sürümü karakterleri değillerdir, onlar oyunun ilk 1.0 sürümünün ilk 5 ayı içerisinde açılmış olan karakterlerdir. Hatırladığım kadarıyla Ağustos 2007 de bu özgürlük kaldırıldı, tabii haklı sebepler içeriyordu. O dönemde oyuncu gözlemci sistemi mevcuttu ve büyük lüçük harf duyarlılığı yönetici arkadaşlarımıza sorun teşkil ediyordu, moderasyonları uygulama açısından.ReaL yazdı:Beta Karakter yoktur Desem !!!
Bir küçük yanlışı düzeltmek istedim. Şu an kullanmıyorum ama ilk karakterlerim hala bir hesapta duruyor.
KeReMo, MeliyaT, MeliyatSister
OYUNDA Kİ BETA KARAKTERLER
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: OYUNDA Kİ BETA KARAKTERLER
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna
Üşengeçlik değil Ardacım, yorum yapmakta üşenmiyor arkadaşlarımız. Burada gördüğümüz tek şey var 2010 yılının yarısını geçmiş olduğumuz şu günler de bile ülkemizde okuma alışkanlığının kazanılmadığını görmekteyiz. Çok basit bir konu bile olsa başkalarının fikirlerini yansıttıkları yorumlarını, iki dakikamızı ayırıp okumadan birşeyler yazmak, bir kaybımız.Fianxaspendos yazdı:Bu yazının arkasından hala " Köşk'te beta yok " vs. cümleler kuran arkadaşların üşengeç olduklarına inanmış bulunmaktayımDedeRuhi yazdı:Haksız sayılmazsın, konu başlığı beta karakterler ama unutulmaması gereken bir şey var. 1 Nisan 2007'de Beta sürümü kapanıp, 1.0 sürümü yayına başladığında o dönem oynayanlar büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Çünkü Beta sürümünde oynadıları karakterleri silinmişti ve hesapları boş bir şekilde duruyordu. Şu anda oyunda görmüş olduğunuz büyük ve küçük harlerin dilenildiği gibi kullanılmasıyla isimlendirilen karakterler Beta sürümü karakterleri değillerdir, onlar oyunun ilk 1.0 sürümünün ilk 5 ayı içerisinde açılmış olan karakterlerdir. Hatırladığım kadarıyla Ağustos 2007 de bu özgürlük kaldırıldı, tabii haklı sebepler içeriyordu. O dönemde oyuncu gözlemci sistemi mevcuttu ve büyük lüçük harf duyarlılığı yönetici arkadaşlarımıza sorun teşkil ediyordu, moderasyonları uygulama açısından.ReaL yazdı:Beta Karakter yoktur Desem !!!
Bir küçük yanlışı düzeltmek istedim. Şu an kullanmıyorum ama ilk karakterlerim hala bir hesapta duruyor.
Stormshadow KeReMo Dederuhi
xxxcAgAtAyxxx vaR aRkadaşımıN onu da Unutmamak geRek .. !!
Arada sıRada bende TakıLıyorum o charda..
Arada sıRada bende TakıLıyorum o charda..
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!
•:*:• •© Cσят *
* кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
•:*:• •© Cσят *
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Kanımca ülkemiz bu yüzden on yıllardır gelişmekte olan ülke ne yazık kiDedeRuhi yazdı:Üşengeçlik değil Ardacım, yorum yapmakta üşenmiyor arkadaşlarımız. Burada gördüğümüz tek şey var 2010 yılının yarısını geçmiş olduğumuz şu günler de bile ülkemizde okuma alışkanlığının kazanılmadığını görmekteyiz. Çok basit bir konu bile olsa başkalarının fikirlerini yansıttıkları yorumlarını, iki dakikamızı ayırıp okumadan birşeyler yazmak, bir kaybımız.Fianxaspendos yazdı:Bu yazının arkasından hala " Köşk'te beta yok " vs. cümleler kuran arkadaşların üşengeç olduklarına inanmış bulunmaktayımDedeRuhi yazdı:Haksız sayılmazsın, konu başlığı beta karakterler ama unutulmaması gereken bir şey var. 1 Nisan 2007'de Beta sürümü kapanıp, 1.0 sürümü yayına başladığında o dönem oynayanlar büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Çünkü Beta sürümünde oynadıları karakterleri silinmişti ve hesapları boş bir şekilde duruyordu. Şu anda oyunda görmüş olduğunuz büyük ve küçük harlerin dilenildiği gibi kullanılmasıyla isimlendirilen karakterler Beta sürümü karakterleri değillerdir, onlar oyunun ilk 1.0 sürümünün ilk 5 ayı içerisinde açılmış olan karakterlerdir. Hatırladığım kadarıyla Ağustos 2007 de bu özgürlük kaldırıldı, tabii haklı sebepler içeriyordu. O dönemde oyuncu gözlemci sistemi mevcuttu ve büyük lüçük harf duyarlılığı yönetici arkadaşlarımıza sorun teşkil ediyordu, moderasyonları uygulama açısından.ReaL yazdı:Beta Karakter yoktur Desem !!!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- LorDSauroN
- Acemi Savaşçı
HükümRAnSeNFoNi de var
- Fianxbmuxina
- Salgın Koruyucusu
MuXiNaS--bMuXiNa
MuXiNaS ~~ bMuXiNa ~~ Fianxbmuxina
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
Kerem abi haklısın beta karekter yokdur ama bize 29 level zamanından kalma karekterler demek zor geldiği için beta diyoruz bu böle geldi böle giderDedeRuhi yazdı:Haksız sayılmazsın, konu başlığı beta karakterler ama unutulmaması gereken bir şey var. 1 Nisan 2007'de Beta sürümü kapanıp, 1.0 sürümü yayına başladığında o dönem oynayanlar büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Çünkü Beta sürümünde oynadıları karakterleri silinmişti ve hesapları boş bir şekilde duruyordu. Şu anda oyunda görmüş olduğunuz büyük ve küçük harlerin dilenildiği gibi kullanılmasıyla isimlendirilen karakterler Beta sürümü karakterleri değillerdir, onlar oyunun ilk 1.0 sürümünün ilk 5 ayı içerisinde açılmış olan karakterlerdir. Hatırladığım kadarıyla Ağustos 2007 de bu özgürlük kaldırıldı, tabii haklı sebepler içeriyordu. O dönemde oyuncu gözlemci sistemi mevcuttu ve büyük lüçük harf duyarlılığı yönetici arkadaşlarımıza sorun teşkil ediyordu, moderasyonları uygulama açısından.ReaL yazdı:Beta Karakter yoktur Desem !!!
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda hiçbir beta yoktur fakat 2007 yazına kadar 1.0 sürümüydü sanırım açılan karakterler var istediğimiz şekilde olabiliyordu örnekleri imzamda var fakat sonra bu istediğimiz gibi açtığımız karatkerler silinmedi fakat artık açılamaz hale geldi biz İKV oyuncularıda kısaca bu karakterlere beta adı verdik yeterlimiinoky yazdı:Beyazköşkte beta çar yok neyi sayıklıyorsun

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Hancerxprens
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
bitanede benden olsn SONSUZSAVASCI
kendi carımdır
:)