sıraya göre değildir bu Kişiler Birbirinden Güçlü Kişilik Yaratmış ws'cilerdirki Buraközer Benim Burada Beni Yenebilen Bi Kişi Yoktu Bir Aralar Eğer Onlar WS'ciyse Burdaki İsimler İmparator ve adını yazmayı unuttuğum isimlerde var Tabiki...
Merhabalar...
öncelikle teşekkür ediyorum beni yazdığın için (Gökxayna) eski çarım o benim yani Gökx loncasında değilim ama kişilik olarak diyorsan her zmn saygım sonsuzdur kararlarınıza...
Jethro uğraşma boşa fotoğraf koymıcam ama bardak dolmasın
Sancakda Suçsuzluğumu İspatladıkdan Sonra Anka Sunucusuna Geçtiğim İçin Kin Nedir Ne Yapar Bilmiyorum
Önemli Olan Karakterin Adı Değil Karakteri Kullanan İnsan...
Burda Gök Loncasındaki Çarından Değil Onu Kullanan Arkadaşdan Bahsettim
Special Response Team Sarmıyor Artık Savaşmak---Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Morfinide alın en iyi savaşçı o arkadaslar bide en iyi şifacıda o baska yok tmmı ? Adam sunucuya geleli 2 ay olmadı bize dileniyordu en iyi karekter onda olmus ,, Bunca adam varken sanamı düştü en iyi olmak ? Babana yalvarıp plus parası isteyeceqine qit caLıs adam oL tmmı ? Dünkü veled
Gülmekten öldüm ya yazdıklarınız arasında ws ci bi tane adam yok bide hepsi lodos nedense özenlemi seçtiniz bütün ezme adamları en son efelerxreis yazıdı adamlar güzel ws yapıyorlardı itemleride güzeldi ama içinde yenmedim adam varsa ws de çıksın yenmedin desin o başta yazan adamlar daha hepsi yeni yetme
sonkezxb yazdı:Gülmekten öldüm ya yazdıklarınız arasında ws ci bi tane adam yok bide hepsi lodos nedense özenlemi seçtiniz bütün ezme adamları en son efelerxreis yazıdı adamlar güzel ws yapıyorlardı itemleride güzeldi ama içinde yenmedim adam varsa ws de çıksın yenmedin desin o başta yazan adamlar daha hepsi yeni yetme
Bende Aynı Durumadyım
Special Response Team Sarmıyor Artık Savaşmak---Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
bbknow yazdı:Morfinide alın en iyi savaşçı o arkadaslar bide en iyi şifacıda o baska yok tmmı ? Adam sunucuya geleli 2 ay olmadı bize dileniyordu en iyi karekter onda olmus ,, Bunca adam varken sanamı düştü en iyi olmak ? Babana yalvarıp plus parası isteyeceqine qit caLıs adam oL tmmı ? Dünkü veled
Diyene Bak 1.'cisi Bana Plusu Kardeslerim Alıyor Sağolsolsun. 2.'si Hatırlatırım, Bizim Oyunda Üstümüz Çift Set Dizili Olduğunda Seni Kesiyolardı Hatırlasana Giantsxgeridöndü Delikanlı Gibi Olupta Söylesene Bi Sunucuya İlK Gelen Kim?
sonkezxb yazdı:Gülmekten öldüm ya yazdıklarınız arasında ws ci bi tane adam yok bide hepsi lodos nedense özenlemi seçtiniz bütün ezme adamları en son efelerxreis yazıdı adamlar güzel ws yapıyorlardı itemleride güzeldi ama içinde yenmedim adam varsa ws de çıksın yenmedin desin o başta yazan adamlar daha hepsi yeni yetme
Katılıyorum...