arkadaşlar dün öğlendendir savaşçımın ve büyücümün itemlerini görmediğini fakettim yani itemler de küçük item değilki etkisini kaybetti desem:D fiziksel kolyeyi görmüyo örneğin büyücümde,yücelen halit girmenç iflisin verdiği pantolon görmüyor savaşçımda.Savaşçımda toplam 5 item görmüyor.Büyücüm de toplam 4 itemi görmüyor.Şifacımda herhan gib ibir srun yok ama Kafayı sıyıracam ya yöneticiler bi yardımcı olsanız size zahmet dün klanda savaşırken farkettim savaşçımın üstü full element saldırı adamla savaşıyom savaşçıyla adamın canını güç bela 80 e indiriyordum.Dedim içimden ulan millet nekadar güçlenmiş diye 1 değil 2 değil 3 değil hepsinin canını en fazla 80 e indiriyorum:D yönetici arkadaşlarım lütfen yardım edin düzeltelim bu durumu
Herkese kolay gelsinnn.....
savaşçımın ve büyücümün itemlerini görmüyor
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: savaşçımın ve büyücümün itemlerini görmüyor
:lol: oLur Böyle VakaaLar IKV Yönetim Pis Yakalar :lol:
Ekran Kartı Driver^ini qüncellee. Ardından Düzelme Göremezsen Oyunu Unnistal aNd İnstall
Ekran Kartı Driver^ini qüncellee. Ardından Düzelme Göremezsen Oyunu Unnistal aNd İnstall
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Örs yap. pLusLıLara 3 te 1 fiyatına
o adamda bunu akıl edemedi dimi iflisi kesmiş daha örsün ne olduğunu bilmio gereksiz öneriler yapıosunuzkaBocNn yazdı: Örs yap. pLusLıLara 3 te 1 fiyatına![]()
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...