yöneticiler oyunculardan kullanıcı adını ve şifresini istermi merak ediyorum
bazı insanlar mahkemeyle tehdid ederek kullanıcı adı ve şifresini istiyorlar
lütfen cevaplayın ilgilenenlere teşekkürler
Yöneticiler oyunculardan şifre istermi
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Yöneticiler oyunculardan şifre istermi
sana verilecek tek cevabım var
kullanıcı adın varya sen o ada layıksın tebrik ediyorum
kullanıcı adın varya sen o ada layıksın tebrik ediyorum
adımla alay edin die yazmadım ben bunları 1 hesabımı arkadaşın adını taklit ederek çaldılar
yönetici adıyla irtibata geçip mahkemeyle tehdid ederk kullanıcı adı ve şifre istiolar
böle bişi varsa bilelim yoksa örnek olsun herkese adımı ne die bole yapdın sanıyon
yeni hesabıda çalmak isteyen varsa verim şifremi yine oyunda kandırmaya uğraşmasın
ilgine teşekkür ederim umarım sendende çalarlar
yönetici adıyla irtibata geçip mahkemeyle tehdid ederk kullanıcı adı ve şifre istiolar
böle bişi varsa bilelim yoksa örnek olsun herkese adımı ne die bole yapdın sanıyon
yeni hesabıda çalmak isteyen varsa verim şifremi yine oyunda kandırmaya uğraşmasın
ilgine teşekkür ederim umarım sendende çalarlar
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
yönetici adıyla irbtibata geçiyo derken :?:
MyneT , TTneT , Sobee hesapları kullancının elindedir güvenliğinden o sorumludur
mahkeme tehi di derken o kısmıda anlayamadım bana şifreni vermrssen mahkemeye mi vericem diyorlar :?:
bide defalerca forumda yazıldı oyun içi ve dışı kimseyle şifre paylaşımı yapmayınız hiç bir yönetici sizden istemez
/isteyemez sen bunaları dinelemez başına gelir tabikide....
MyneT , TTneT , Sobee hesapları kullancının elindedir güvenliğinden o sorumludur
mahkeme tehi di derken o kısmıda anlayamadım bana şifreni vermrssen mahkemeye mi vericem diyorlar :?:
bide defalerca forumda yazıldı oyun içi ve dışı kimseyle şifre paylaşımı yapmayınız hiç bir yönetici sizden istemez
/isteyemez sen bunaları dinelemez başına gelir tabikide....
ben forma pek takılmıom ne bilem yazışmada YÖNETİCİ ibaresi çıkıo adı görükmüo
ewet mahkeme tehdidiyle savcılığa gönderme tehdidiyle istiyorlar
karakterin inceleneceğini sölüolar
ewet mahkeme tehdidiyle savcılığa gönderme tehdidiyle istiyorlar
karakterin inceleneceğini sölüolar
Merhabalar
Oyun içi/Forum içi, Hiç bir görevli sizden üye adı yada şifrenizi istemez. Bu tarz mesajları dikkate almayınız. Hesapların güvenliği size aittir.
Oyun içi/Forum içi, Hiç bir görevli sizden üye adı yada şifrenizi istemez. Bu tarz mesajları dikkate almayınız. Hesapların güvenliği size aittir.