TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Lonca üyelerinin dikkatine:

LÜTFEN form üyelik alırkenn uye adınızı lonca nıck yapınız Tskx nıck ınız ney ıse...

PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ SAAT 13:00 DA E.Ö UCAK ARKASINDA TURNUVA YAPILACAKTIR LONCA ARASI
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Tskxgenelkrmay yazdı:Lonca üyelerinin dikkatine:

LÜTFEN form üyelik alırkenn uye adınızı lonca nıck yapınız Tskx nıck ınız ney ıse...

PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ SAAT 13:00 DA E.Ö UCAK ARKASINDA TURNUVA YAPILACAKTIR LONCA ARASI
Mehmet la ben yapamam o kadar post kastım k.b. :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

eray yazdı:
Tskxgenelkrmay yazdı:Pazar günü kadim gidecek isimler:

memett
Fianxaspendos
Sessizgemi
Tskxhxgenelkrmay
Tskxhxorgeneral
Tskxhxalbay
Tskxhxkomutan
Berkxaltun
Lostxbordo
Tskxdxebbk
Tskxdxnakres
Tskxdxforward
Tskxdxkandemir

Pazartesi saat 13:00 yani 1:00 da öğlen vakti kadime gidilecektir olmayan bırdaha gelemez iyi form lar...

kesılınce herkez ıcın baska char gelıp tekrar kesılecektır...
Tskxdxforward sanırım gelemicek. Tskxdxkandemir in de geleceğini sanmıyorum. Hasxburak ı unutmuşşsun memet. Eğer böle gidersek tam 2 grup oluyoruz. Forward ve kandemir gelmezse
K.BAKMAYIN AMA BEN DEDIKTEN SONRA BOŞŞ. ÖNEMLI OLAN BEN DEMEDEN SIZIN ÇAGIRMANIZDI Kİ BENDEN SIZDEN ONLARI BEKLERDIM ....AMA BEN DEDIKTEN SONRA DAVET EDIYORSUN..NEYSE SİZ GIDIN SIZE KOLAY GELSIN..
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

KRAL yazdı:
eray yazdı:

memett
Fianxaspendos
Sessizgemi
Tskxhxgenelkrmay
Tskxhxorgeneral
Tskxhxalbay
Tskxhxkomutan
Berkxaltun
Lostxbordo
Tskxdxebbk
Tskxdxnakres
Tskxdxforward
Tskxdxkandemir

Pazartesi saat 13:00 yani 1:00 da öğlen vakti kadime gidilecektir olmayan bırdaha gelemez iyi form lar...

Tskxdxforward sanırım gelemicek. Tskxdxkandemir in de geleceğini sanmıyorum. Hasxburak ı unutmuşşsun memet. Eğer böle gidersek tam 2 grup oluyoruz. Forward ve kandemir gelmezse
K.BAKMAYIN AMA BEN DEDIKTEN SONRA BOŞŞ. ÖNEMLI OLAN BEN DEMEDEN SIZIN ÇAGIRMANIZDI Kİ BENDEN SIZDEN ONLARI BEKLERDIM ....AMA BEN DEDIKTEN SONRA DAVET EDIYORSUN..NEYSE SİZ GIDIN SIZE KOLAY GELSIN..
4 gün önce grupları ayarlarken nerdeydin ??? Şimdi bize sitem ediyorsun ve bunu hiç anlamlı bulmuyorum. 4 gü önce biz herkesi çağırdık ve gelen geldi grupları ayarladık. Ve şimdi sende rica ettin ve sana da el dedik. Paşa gönlün bilir :)
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

eray yazdı:
KRAL yazdı:
eray yazdı:

memett
Fianxaspendos
Sessizgemi
Tskxhxgenelkrmay
Tskxhxorgeneral
Tskxhxalbay
Tskxhxkomutan
Berkxaltun
Lostxbordo
Tskxdxebbk
Tskxdxnakres
Tskxdxforward
Tskxdxkandemir

4 gün önce grupları ayarlarken nerdeydin ??? Şimdi bize sitem ediyorsun ve bunu hiç anlamlı bulmuyorum. 4 gü önce biz herkesi çağırdık ve gelen geldi grupları ayarladık. Ve şimdi sende rica ettin ve sana da el dedik. Paşa gönlün bilir :)
BENIM KIMSEYE SİTEM ETTIGIM YOK 29 YASINDA SİTEM KELIMESI ÇOK ANLAMIZ VE UYGUN BULMUYORUM SİTEMKAR OLACAK KADARDA ACİZ BIR INSAN DEILIM 4 GUNCE DEDIGIN RAHATSIZ HASTANEDE YATIYORDUM VE FORMDA RAHATSIZ OLDUGUMU BELIRTTIM KADIMI YAPMIMISM VEYE YAPMAMISIM UMRUMDA BILE DEIL AMA SADECE LONCA OLARAK BENIM VE ARKADASLARIN BEKLENTILERINDEN UZAK KALDIGINIZI HISSEDIYORUM VE SENIN BANA PARLAMAN YANLIS İYİ GECELER....EGER KURGUMUZ CÜMLERİ YANLIS ANLIYOR VEYA ANLAMAYA ÇALISIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ ÇUNKU BEN BU LONCAYA GÖNÜL KOYMUS INSANLARIN ARASINDAYIM....Mert TURAN
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Resim
Arkadaşın loncadan atılmasını talep ediyorum, iyi forumlar... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Resim
Arkadaşın loncadan atılmasını talep ediyorum, iyi forumlar... ;)
Tskxdxkandemir' e dun memet 1. uyarıyı yaptı ve buda 2. oldu. Ama çar satma mevzusu ve tskx lonca çarı. Tskxdxkandemir loncamızdan atılmıştır. Kendisine reel hayatta başarılar dileriz. İyi formlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
Karaxbyturk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Karaxbyturk »

Ben Tskxkxkaos cok düşündüm ve loncadan ayrılma kararı aldım.İyi yada kötü günlerimiz geldi geçti hepsi geçmişte kaldı unutuldu veya hala unutulmadı pek önemi yok.BEn ayrılma kararı aldım ilerleyemedım yapamadım ve bırakıyorum.Kimse sebep sormasın ama birşeyler söylemek gerekirsede şunu yazayım burası dingonun ahırı degıl ha değince girilip ha değince çıkılacak herkesın bı sebebı bi kırıklıgı vardır öyle ayrılır.Benımki ise bu loncada herşey belirli kişiler arasında yapılıyor bu kişiler 1 elin parmaklarını geçmez ve diğer lonca üyeleri hiç umurlara takılmıyor önemli birşey degılmıs gıbı gorunuyor rütbeli yönetici olan birine bir şey soruyorsun "sanane,seni ilgilendirmez"anlamında tersleyici cevaplar alıyorsunuz
ben şahsımca bunlara yakışmadıgımı v hak etmedıgımı dusunuyorum.Ha buradan sakın şöyle bi sonuç çıkmasın
"Tskxkxkaos ayrıcalık istiyor baskalarını kıskanıyor" hayır kesınlıkle degıl sadece bu loncanın yönetim sisteminde Egoistlik ve vurdum duymazlık var neyse geldi geçti loncadakı herkese gercek ve oyun hayatında başarılar ve bol kazançlar dilerim
Bundan sonra sadece ilişkimiz selam olur ben verırım selamımı siz alırsınız veya almassınız çok ta önemli değil.
herkez kendine iyi baksın hoşcakalın.
Tskxkxkaos...
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Toplantı ya gelince bakıyorum 30 kisiden 10 kişi katılıyor loncaya saygısı olmayanı ben ne yapayım takmam yani...

Kadim gelince kadim gidilcek dedik saat verdik baktım 2 grub cıktı bende bundan sonra o 2 grubla takılırım yani bizi takmayanı takmayız...

Ben hiç görmüyorum bi etkinlik yapınca toplantı yapınca felen şimdi bi kadim yapalım dedık aklınız başınıza yenimi geldi neyse guncel uye listesini yazıyorum...
BeTa KaRaKtErLeRi
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mert bu saydıklarımla her gun kadıme gıdıyoruz ben bı toplantı veya bı kadim ıcın toplanırken form yazıyorum bakıyorum takan yok sonra gelıyorunuz benım adımı ben solemeden yazmanız gerekıyordu dıyosun ben senı son gunlerde oyunda gormuyorum kı sana guvenıp yazayım adını...
BeTa KaRaKtErLeRi

“Genel Sohbet” sayfasına dön