ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen Effairenclik »

Arkadaşlar artık kenana gitmek ten bıktım ama kenan bana madalya vermektenbıkmadı sadece kenana 5 ci kere giden bir kişiye 2 ci şaheser düşüyor 37 ci gidşimde şahesersiz dönüyorum bunun neresinde adalaet yetmezmiş gibi şaheserin aynsı düşüyor barı daha önce düşmemişlere düşse gam yemıcem yeter üdşer bel kı dedik 37 oldu /nah şaheser bıktım artık ya yeter burama geldı bende hakkımı emeğimi istiyorum 37 x 2 =74 saatimi bu oyunda harcamışım artı kutu mutu dedınız o lanet ktulardan 4 tane almışım bana bi b halt düşmesin neresinde lan bunun adalet gösterin bana
Resim
Kullanıcı avatarı
Fenerlist
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen Fenerlist »

Oyunun geneline bakıldığında zaten insanın gözüne bircok haksızlık gibi gelen şeyler var bir kaç örneği sizinle paylaşmak isterim
Grup bölgeleri çıktıkdan sonra Savaşçıların çaresizliği
Grup bölgelerinde düşen bir itemin bir daha düsmesi ve bunların aktarılamaması
Çok övülen Ecel ve Latif gibi yaklaşık 200-300m ile üretilen şaheserlerin Kasma esnasında basit bir yücelen dişden daha kötü vurması ve vs de bir yücelen kafa koparanla neredeyse aynı özelliklere sahip olması

Bunun gibi insanların birsürü şikayet ettiği durumlar söz konusu

Ben ise grup bölgelerinden sonra her şeyin dengelendiğini düşünüyorum....
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera

Kim Miyim ? Arzlara Sorun :)..
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fenerlist yazdı:Oyunun geneline bakıldığında zaten insanın gözüne bircok haksızlık gibi gelen şeyler var bir kaç örneği sizinle paylaşmak isterim
Grup bölgeleri çıktıkdan sonra Savaşçıların çaresizliği
Grup bölgelerinde düşen bir itemin bir daha düsmesi ve bunların aktarılamaması
Çok övülen Ecel ve Latif gibi yaklaşık 200-300m ile üretilen şaheserlerin Kasma esnasında basit bir yücelen dişden daha kötü vurması ve vs de bir yücelen kafa koparanla neredeyse aynı özelliklere sahip olması

Bunun gibi insanların birsürü şikayet ettiği durumlar söz konusu

Ben ise grup bölgelerinden sonra her şeyin dengelendiğini düşünüyorum....
kardeş senın bahsetrtiğin şeyle benım kı aynı değil benım bahsettiğim nokta senınkılerden hiçbirne uymuyor ek olarak benım bahsettiğim nokta ise 5 kere gidene 2 kere düşüyor 37 gidene düşen eden yok adaletsizlik var
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Haklısın kardeş birde oyunda şans faktörü var diyorlar programlamada şans olmaz.SAdece oran olur yani neyin ne zaman olcağının oranını girebilrsin rneğin düşen saf maden oranlıdır 200/1 şansı vardır.Bu konunun yeniden incelenmesi gerek şu şahaser düşme olayına çok dikkat edilmemiş gibi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Katılıyorum arkadaşa şaheser düşme sistemi değişsin.Onlarca defa kenana gittim bir şaheser bile vermedi.Arkadaş gitti ilk kesişte alternator yüzük , nucleus kolye verdi.Bir o kadarda centurion kestim yine madalya.Aynı arkadaş tek kesişinde azat cevriye nadide pantolon düşürdü.Bu oran denilen şeyi yeniden gözden geçirmeliler.Plus paketle yüzde 50 şans verilir diyor fakat ben buna inanmıyorum.Kenana ayriyeten 3 defa sadece ben pluslu diger kisiler plussuz olarak gittik adama funditores yüzük bana madalya...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu konu hakkında olumlu yadao lumsuz herkesin üdşüncesini merak ediyorum ....
Resim
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Bütün arkadaşların dediklerine katılıyorum.Bu şaheser düşme sistemi nasıl çalışıyor merak ettim.Arkadaşım plus alan adamın şaheser düşme ihtimali artıyor diyorsunuz.Adam yazmış orda tek pluslu olan kişi benim diğer kişilerde plus yok.Eee nasıl oluyorda pluslu olan adamın şansı daha fazla iken plussuz adama şaheser düşüyor hala anlamış değilim.Öncedende dediğim gibi aynı itemden birkez daha düşmemesi lasım bu bence çok kötü birşey.Bende Kenan'ı kaç kere kesdiğimi bilmiyorum ama baya kesdim.En son 9 dan sonra saymayı bıraktım çünki bıkmıştım alayına her kesdiğimde MADALYA alıyordum.Ben bu plusun şans oranını etkilediğine artık inancım kalmadı.Neyi kessem Madalya düşüyor.Ama bazıları var adam ne kesse item düşüyor.Resmen bu işde haksızlık var.Nese artık umarım bu sistem bir gözden geçirilir ve hata warsa düzeltilir inş..!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bu işin şans olması çok sıkıcı. Günde 6 kenan kesimi + plus elde var 0. Neleri denemedim ki ?

55 dakikada şalter kaçırmadan ölmeden kenan kestik ve ayrıca zahiri kesmek için kenanı da kaçırmadık. Gruba dahil şaheser düşmedi. 2.5 saatte gittik şalterler kaçtı tank öldü kenan kaçtı ve ne düştü tahmin edin ? 1 adet alternatör 1 adet funditores düştü :)

Ve kenan kesimlerimde bana hiç şaheser düşmedi genelde düşürüyoruz yani 3 kesimde 1 tane ama bana dümüyor.

Gerçekten şans işi ama bu kadar şans işi olmaması lazım. Benim şansım yok arkadaş ne yani benim gibi iyi bir oyuncu üstünü dizemicek mi ? Sorarım yönetim size napabilirim ben ?

İnanılmaz canım sıkılıyor bu duruma. Harcadığım emeğe ve zamana acımıyor değilim. Bunun yanında test ekibinde olan bazı şahsiyetler kendi üstünü dizdiği yetmiyor gibi arkadaşlarının çarına girip onların üstünü de diziyor. Aklıma hiç bir mantıklı açıklama gelmiyor. Okadar şansta fazla açıkcası ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Bende sayısız kez kenan kestim sayısız junon kestim Ama yılmadım bikere bile Kenandan boş geldik böle işin demdim hep sabrettim sabrın sonu selamttir diğe boşuna demeşler.Umudumu yitirmek üzüriyken Kenana düşen poşeti açtım ve Fundi Yüzük,Fundi Kolye,Niebyum,Parceules kolye,Aramit tipi iksir hepsi aynı anda düştü.Yarın tekrar girdim Kestim ve centrion yüzük vede fundi yüzük aynı anda.Size item düşmesezede yılamdan kesmeye devam edin derim ;) Ayrıca en son yorum yazan ark. adam plusı yok item ona düşüyor Plus avantajlarına dikkat ettiysen Orda Eşya düşme şansı artar diyor kesin pluslılara düşer yazmıyor onalrında düşürme şansı var ;)Centrion zırh benim kabuslarıma girmeye başladı o odun yüzü felan sarmaşıklar kabuslarıma giriyor artık :P
En son Yaslikurt tarafından 17 Tem 2010 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

efsane534 yazdı:Bütün arkadaşların dediklerine katılıyorum.Bu şaheser düşme sistemi nasıl çalışıyor merak ettim.Arkadaşım plus alan adamın şaheser düşme ihtimali artıyor diyorsunuz.Adam yazmış orda tek pluslu olan kişi benim diğer kişilerde plus yok.Eee nasıl oluyorda pluslu olan adamın şansı daha fazla iken plussuz adama şaheser düşüyor hala anlamış değilim.Öncedende dediğim gibi aynı itemden birkez daha düşmemesi lasım bu bence çok kötü birşey.Bende Kenan'ı kaç kere kesdiğimi bilmiyorum ama baya kesdim.En son 9 dan sonra saymayı bıraktım çünki bıkmıştım alayına her kesdiğimde MADALYA alıyordum.Ben bu plusun şans oranını etkilediğine artık inancım kalmadı.Neyi kessem Madalya düşüyor.Ama bazıları var adam ne kesse item düşüyor.Resmen bu işde haksızlık var.Nese artık umarım bu sistem bir gözden geçirilir ve hata warsa düzeltilir inş..!!

bu pls işine artık bende inanmıyorum
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön