Evet Fahri Beydeki Mor Reçeteler hakkında bir sorum vardı
Biliyoruzki Mor itemler satılmıyor Veya Aktarılmıyor ( Şaheserler Gibi )
Aynı şey Reçetelerin Üretilmişi ile aynı - Ve Asıl sorun şu ki Zırhtar Olmak Şart
Benim Önerim Sadece Fahri Beydeki Reçetelerin Seviyesi 1 Olsun Veya Üretilmişi Satılabilsin
Yoksa bu yüzden çarımı yine silicem :?
Yorumlar için şimdiden TEŞEKKÜRLER
Fahri Beydeki Mor Reçeteler
- Nikobellic
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Nikobellic
- İskele Babası

Re: Fahri Beydeki Mor Reçeteler
viewtopic.php?f=46&t=28285&p=273691#p273691
Merhaba arkadaşlar,
Bilindiği üzere Mısır Çarşısı'ndaki terzide nadide eşyaların reçeteleri satılmaktadır.Fakat reçetelerin levelleri yüksek olduğundan dolayı sadece reçeteleri üretim puanlarını zırhçı vermiş ve puanları verdiği karakterler ile oynayanlar üretebilmektedir.
Bu büyük bir sorun teşkil ediyor.
Şöyleki iyi bir İ.K.V. oyuncusu hiçbir zaman sürekli aktif olduğu charı üretici yapmaz, toplayıcı yapar.Çünkü sürekli aktif olan charla gezerken madenleri vs. kaçırmak istemez.
Fakat nadidelerin levellerinin yüksek olması ve ayrıca üretim puanı istemeleri şüphesiz birçok oyuncunun hoşuna gitmemiş ve bunlara bir çözüm beklentisi içine sokmuştur.
Bu vesileyle yönetim ve geliştirici takımdan beklentilerimizi ve ricalarımızı aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:
-Terzide satılan Nadide eşyaların levelleri şaheserler gibi düşürülür, her level oyuncunun üretim yapması kolaylaştırılır.
-Karakter sıfırlanmasında birkerelik olmak üzere üretim ve toplama puanları sıfırlandırılır.
-Nadideler terziden kaldırılır.
-Üretilen nadidelerin alım-satım'a açık hale getirilmesi gerçekleştirilir.
Bu seçenekler benim bu sorun karşısında yapılabilecek çözüm önerilerimi kapsamaktadır.
Şüphesiz bu oyunu yapan arkadaş ve ağabeyler oyunculara zorluk çıkaracak , yada oyuncuların canını sıkacak hertürlü girişime karşı dururlar.
Bu konu hakkında herhangi bir çalışma yapılmaması demek oyuncuya '' git baştan char kas '' manası taşıdığını da hatırlatmak isterim.Herkesin yeterince hesabı ve charı olduğunu sadece oynadıkları char ile bu eşyalara sahip olmak istediklerini de unutmamak gerekir.
Şimdi bu konu hakkında geniş ve aydınlatıcı bilgi verecek olan GM'lerimizi bu soruna çözüm bulmaya davet ediyorum.
Teşekkürler, Kolay gelsin...
Merhaba arkadaşlar,
Bilindiği üzere Mısır Çarşısı'ndaki terzide nadide eşyaların reçeteleri satılmaktadır.Fakat reçetelerin levelleri yüksek olduğundan dolayı sadece reçeteleri üretim puanlarını zırhçı vermiş ve puanları verdiği karakterler ile oynayanlar üretebilmektedir.
Bu büyük bir sorun teşkil ediyor.
Şöyleki iyi bir İ.K.V. oyuncusu hiçbir zaman sürekli aktif olduğu charı üretici yapmaz, toplayıcı yapar.Çünkü sürekli aktif olan charla gezerken madenleri vs. kaçırmak istemez.
Fakat nadidelerin levellerinin yüksek olması ve ayrıca üretim puanı istemeleri şüphesiz birçok oyuncunun hoşuna gitmemiş ve bunlara bir çözüm beklentisi içine sokmuştur.
Bu vesileyle yönetim ve geliştirici takımdan beklentilerimizi ve ricalarımızı aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:
-Terzide satılan Nadide eşyaların levelleri şaheserler gibi düşürülür, her level oyuncunun üretim yapması kolaylaştırılır.
-Karakter sıfırlanmasında birkerelik olmak üzere üretim ve toplama puanları sıfırlandırılır.
-Nadideler terziden kaldırılır.
-Üretilen nadidelerin alım-satım'a açık hale getirilmesi gerçekleştirilir.
Bu seçenekler benim bu sorun karşısında yapılabilecek çözüm önerilerimi kapsamaktadır.
Şüphesiz bu oyunu yapan arkadaş ve ağabeyler oyunculara zorluk çıkaracak , yada oyuncuların canını sıkacak hertürlü girişime karşı dururlar.
Bu konu hakkında herhangi bir çalışma yapılmaması demek oyuncuya '' git baştan char kas '' manası taşıdığını da hatırlatmak isterim.Herkesin yeterince hesabı ve charı olduğunu sadece oynadıkları char ile bu eşyalara sahip olmak istediklerini de unutmamak gerekir.
Şimdi bu konu hakkında geniş ve aydınlatıcı bilgi verecek olan GM'lerimizi bu soruna çözüm bulmaya davet ediyorum.
Teşekkürler, Kolay gelsin...
- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı

Çok haklısın böyle bi konu açtığın için teşekkür ediyorum. Sanırım üretim seviyelerinin düşürülmesi sorunu çözecektir zaten hangi çarda ürettiysen o çarda kalıyor eşya.
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Bu düzeltilmezse onları seyretmekle yetinmemiz gerekicek sanırım . Ama yine de iyi niyetlerine veriyorum ve dikkatlerinden kaçtığını düşünmek istiyorum umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Seviyelerinin 1'e indirilmesi yetmez.Puanları 48-48 49-47 falan verip zırhçı ve silahçıya vermeyenler var.Bence üretim puanları geri verilip seviyesi 1'e indirilse çok daha iyi olacak.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Nikobellic
- İskele Babası

GM lerden yanıt bekliyorum
İKV Desteğede gönderdim cevap gelmedi
Olmucaksa söleyin silicem tekrar kasıcam
İKV Desteğede gönderdim cevap gelmedi
Olmucaksa söleyin silicem tekrar kasıcam
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Nadide Eşyaların Alım Satımı Gerçekleşmemeli . Neden Mi ;
Hırsızlık Dahilinde Charın Boşaltılmasını Önlemek İçin ;
Bu Reçeteyi Üretemeyenlerin Eski ( aZat cevriye ayakkabı örn.
İtemlere Rehabet Etmesi İçin .
Üretebilen Azim Edebilen Oyuncu Ve Üretemeyen Oyuncu Arasnıda Fark Olması İçin . . . . . . . . . . .!
Hırsızlık Dahilinde Charın Boşaltılmasını Önlemek İçin ;
Bu Reçeteyi Üretemeyenlerin Eski ( aZat cevriye ayakkabı örn.
Üretebilen Azim Edebilen Oyuncu Ve Üretemeyen Oyuncu Arasnıda Fark Olması İçin . . . . . . . . . . .!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran