&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen Cesurzade »

Enderxangel yazdı:
Cesurzade yazdı:Hayırlı geceler arkadaşlar.İki gündür giremiyorum oyuna ,işlerim oldukça yoğun.Yarın kasmaya tam gaz devam :).
Sana da hayırlı geceler abi.. :D
Konuşmamız gereken şeyler var :D
Birde 38 oldum :D:D sanırım seni geçtim :D:D:D
Harikasın desem yeridir :). Siz gençlere ayak uydurmakta zorlanıyorum :)Sanırım sizin ile olduğum müddetçe hep kompleks içinde kalacağım :)
Msn e giremiyorum hata veriyor, girebilsem konuşalım ama defalarca denedim,giremedim .
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Cesurzade yazdı:
Enderxangel yazdı:
Cesurzade yazdı:Hayırlı geceler arkadaşlar.İki gündür giremiyorum oyuna ,işlerim oldukça yoğun.Yarın kasmaya tam gaz devam :).
Sana da hayırlı geceler abi.. :D
Konuşmamız gereken şeyler var :D
Birde 38 oldum :D:D sanırım seni geçtim :D:D:D
Harikasın desem yeridir :). Siz gençlere ayak uydurmakta zorlanıyorum :)Sanırım sizin ile olduğum müddetçe hep kompleks içinde kalacağım :)
Msn e giremiyorum hata veriyor, girebilsem konuşalım ama defalarca denedim,giremedim .
Abi sil tekrar indir istersen msn'i..Bende de aynı şey olmuştu sildim tekrar kurdum düzeldi..
İnş gelecek haftanın sonuna doğru bir 45-47 civarı olurum diye düşünüyorum :D
Sonra seni de kasarız :D:D:D
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Sevgisizliğin,İtilmişliğin,dışlanmışlığın ,Hep ikinci planda kalmışlığın yansımalarını görüyorum bu forumda !..
Kendilerini ağa ,paşa,padişah sanan,ama aslında tam tersine insanlıktan nasip almamış zavallılara sesleniyorum :
Başkalarının gördüğü saygıyı hazmedemeyip sağa sola bulaşan mikroplar !..
Evet bizler ,bizden yaşça küçük olanlara ağabeylik yapmak için varız.Bunu kabullenemediğniz gün gibi aşikar.
Bize gösterilen saygı ve nihayetinde sevigi , sizi hasetliklere boğarak parçalıyor.
İstediğiniz kadar bulaşın,istediğiniz kadar saldırın,bizlere yaymak istediğniz virüsler,bertaraf edilecektir.
Zamanında peşimizde dolanıpta,şimdilerde bize düşman olmanızı çözmek için oldukça kafa patlattım ama çözemedim.
Acaba sebepleri ,Oyuna ara veripte sizlere güvenerek itemlerini emanet eden kardeşlerimizin itemlerini satıp ,şu kadar param var demektenmi geçiyor (Sözüm ona ).
Parayla itemle adamdan sayılacaksanız ,benden size prim yok boşa sevinmeyin.Karşıma adam olupta çıkın !..
Ha ama adamlık sizde item ile eşdeğer değil mi ??
Bütün gününü net'in başında geçiren zavallı ahmak !..(sözüm ona)
Sizin gibi forum takibine haiz değiliz ,çünki bizler işvereniz.Hayatınızın ne şekilde geçtiği oldukça aşikar ,ve bununla övünecek kadar ahmaksınız.bütün gün net başında ,forum takibi yaparak bize adamlıktan dem vurmaya kalkmayın,ukala insan müsvetteleri.
İstediğiniz kadar saldırın ,havlayın ,salyalarınızı bulaştırmaya çalışın ,boşa kürek sallamaktan başka yaptığınız birşey yok
Bizlerdeki halis niyet zaten kendisini , diğer kardeşlerimiz üzerinde güzel etkiler bırakarak gösterecektir.
Bizim ne olduğumuzu cümle alem biliyor.Sizlerinde ne mal olduğunu herkes öğrenecek.
Artık işim sizinle .Kendinizi kollayın oyun oynamaktan çok sizin yanlışlarınızı gün yüzüne çıkarmak için çaba vereceğim.
Umarım tılsım sunucusu bu parazitlerden arınır. Saygılarımla

Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Üstüne basa basa belirtiyorum,bu oyunu oynamaktan vaz geçtim.Bu ahmakların yanlışlarını gün yüzüne çıkaranakadar bana rahat uyku yok.
Kimler diye soracak olursanız,onlar kendilerini çok iyi biliyorlar !...
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Cesurzade yazdı:Üstüne basa basa belirtiyorum,bu oyunu oynamaktan vaz geçtim.Bu ahmakların yanlışlarını gün yüzüne çıkaranakadar bana rahat uyku yok.
Kimler diye soracak olursanız,onlar kendilerini çok iyi biliyorlar !...
HAYIRR... ! Abi o kadar yazılar yazdım belirttim sizin dönüşünüzün ne kadar verimli olacağını. Ama sen vaz geçiyorsan Bizleri yarı yolda bırakıyorsan eğer ki bu mücadelede bize örnek olup inadına devam etmeyeceksen ben bütün sözlerimi geri alıyorum ! Sen hayat tecrübesi bizlerden kat ve kat fazla olan Veli bey bize destek değil tekrar bizi yarı yolda bırakarak KÖSTEK oluyor. Ozaman ben gerçekten sana karşı söylediğim bütün iyi sözleri geri çekiyorum.
Şimdi oyunu mu bırakıyorsun? Yoksa o ahmakların hadlerini mi bildiriyoruz? Sana şunu diyeyim bu sözleri 10 yaşındaki çocuğa söylesen daha çok hırsla oyuna bağlanır ve o kişilerin icabından gelirdi. Hadi Veli abi sen bu kadar güçsüz olamazsın?
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yanlış anladın kardeşim.Oyun oynamaktan vaz geçtim sözünden kastım şuydu,bu tip insanlar var bize sataşıp duran ,iyi görünüp aslında oldukça tehlikeli olan,bunların gerçek kişiliklerini gün yüzüne çıkarmak için çaba sarf edeceğim anlamında yazdım.
Ben yine buralardayım.
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Cesurzade yazdı:Yanlış anladın kardeşim.Oyun oynamaktan vaz geçtim sözünden kastım şuydu,bu tip insanlar var bize sataşıp duran ,iyi görünüp aslında oldukça tehlikeli olan,bunların gerçek kişiliklerini gün yüzüne çıkarmak için çaba sarf edeceğim anlamında yazdım.
Ben yine buralardayım.
Bu güzel.. Aman diyeyim bak oyunu bırakıyorum yok şu yüzden yok bu yüzden.. Boş laflar. Eğer onun bunun yüzünden oyunu bırakıyorum dersen o sözlerim aynen geçerli ona göre.
Hadi şimdi hayırlı akşamlar. Biraz heycan yaptım kusura bakmayın :D
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Hayırlı günler arkadaşlar.
Parazitlerden,havlayarak salya bulaştıran Dog' lardan :) ,forumda sağa sola zıplayıp,iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ,yazdıklarını anlamak için kılavuz gereken türkçe özürlülerden :), Lonca sayfalarında ahkam kesen budalalardan yoksun bir hafta sonu diliyorum :)
Sözüm ona :P
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Cesurzade yazdı:Hayırlı günler arkadaşlar.
Parazitlerden,havlayarak salya bulaştıran Dog' lardan :) ,forumda sağa sola zıplayıp,iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ,yazdıklarını anlamak için kılavuz gereken türkçe özürlülerden :), Lonca sayfalarında ahkam kesen budalalardan yoksun bir hafta sonu diliyorum :)
İşte buna çok güldüm abi :D :D :D
Onlar biliyorlar kendilerini..... ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Enderxangel yazdı:
Cesurzade yazdı:Hayırlı günler arkadaşlar.
İşte buna çok güldüm abi :D :D :D
Onlar biliyorlar kendilerini..... ;)

Evet,kimlerden bahsettiğimizi onlar gayet iyi biliyorlar. ;)
Unutma biz ağabeylik yapmak için varız :P
Ne kadar çok batıyor gariplerime bu ya :P
Düzeltecek çok şey var diyoruz tılsımda,oda batıyor gariplerime,rahatsız oluveriyorlar:P
Çevreye vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı sory :D

“Lonca İletişim” sayfasına dön