ŞEHRİN AZİZLERİNİN HİKAYESİ...Bu Daha Başlangıç.....

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Kanserojen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ŞEHRİN AZİZLERİNİN HİKAYESİ...Bu Daha Başlangıç.....

Mesaj gönderen Kanserojen »

Resim

Şehrin azizleri Eminönü bölgesinden uzaklarda , bir birlik olarak bilinmektedir. Eminönüne gelmelerinin en büyük etkeni Agah efendinin isteğidir.Özel bi birlik olduğu bilinmekte ve halağa nereden geldiği sır gibi saklamaktadırlar.
Agah efendi Teşkilatın içinde çatlamalar sezince, tedirgin olmaya başlar ve olaya el koyacak bi destek bulmak ister. Agah efendi bir gün balıkçı idris’in yanına gider ve aralarındaki diyalog şöyledir.

AGAH -SelamınAleyküm idris efendi.
İDRİS -Aleykümselam Agah efendim hoş geldiniz.
AGAH -Hoş buldum idris sana bir şey danışmaya geldim.
İDRİS -Dinliyorum efendim buyrun, size yardımcı olmak çok isterim.
AGAH -Teşkilatın gidişi hiç hayra alamet değil, büyük sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz gün geçtikçe. Derinleri inleten sesler duyuyorum içten içe. Bunların üstünede klanların içlerinde bile ayrılmalar görüyorum ya, bunlar beni çok üzer oldu idris.
İDRİS -Haklısınız efendim.
AGAH -Senden isteğim şudur, denizi çok iyi bilirsin ve denizin ötelerinide. Bir birlik varmış uzaklarda
adalet timsali, bu birliği bulmanı istiyorum senden.Bulup liderleriyle görüşmem gerek. Bunu benim için yaparmısın idris.
İDRİS -Tabiki agah efendim derhal yola koyulacagım.Siz merakta kalmayın.
AGAH -Sağol İdris efendi. sağol…

İdris efendi hiç vakit kaybetmeden yola koyulmuştur bile. günler geçer aylar geçer idris efendiden bir haber gelmez.3 ay sonra idris efendinin teknesi uzaklardan görünmeye başlar.
yaninda heybetli bir Aziz gelmektedir.
Kıyıya gelirler ve agah efendinin yanına giderler.
Agah efendi, İdris efendi ve Azizlerin lideri olan GECEDENGELEN’le birlikte çınar altına giderler. oraya otururlar ve agah efendi konuşmaya başlarlar.
AGAH -Hoş geldiniz. Beni kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim size. İdris efendi seninde hakkını ödeyemeyiz sağolasın.
GECEDENGELEN -Yardıma ihtiyacınız olduğunu söyledi idris bey.
Agah – Doğru, çok zor günler geçiriyoruz. Durumlar çok karışık, derinlerden büyük saldırılar gelmesi çok yakın ve bu karmaşalar varken üstüne bide klanlar içinde bile çatışmalar olunca bu beni tedirgin hale getirdi.
GECEDENGELEN – Peki bizim birliğimizin yapmasını isdediğin şey nedir Agah bey.
Agah – Adaleti sağlamanızı istiyorum. Teşkilatı yeniden toparlamaya yardımcı olmanızı istiyorum ve derinlerden gelen bu seslere dur diyebilecek kişilikler arıyorum İstanbulumuz için. Kısacası teşkilatıma katılmanızı istiyorum.
GECEDENGELEN – Madem durum bu kadar vahim. Size yardım edeceğiz. Ekibimi en yakın zamanda getirecegim Agah bey.

Bu konuşmadan sonra idris efendi GECEDENGELEN’i aldığı yere bırakır. Aradan uzun bir zaman geçer, agah efendi tedirgin olmaya başlamıştır ; neden gelmediler diye.Bir gece idris efendi her zamanki yerinde demlenirken uzaklardan gelen bir yelkenli gemi görür. İdris çok şaşırmıştır, gecenin bir vaktı gemi ile hangi çılgın yolculuk yapar diye düşünmeye başlamıştır.
Gemi idrisin oraya doğru gelmektedir , demir atarlar denizin kara sularına. Gelenler Şehrin azizleridirler. İdris şaşkın bakışları arasında olayı idrak etmeye çalışmaktadır. Gemiden heybetli savaşcıların çıkışını görür ilk; şifacılar büyücüler bütün gizemlilikleri ile gemiden inerler. İdris sesinde hafiften bi titreme ile;
- Buyrun sizi agah efendiye götüreyim.
Der.
Agah efendinin yanına giderler.
GECEDENGELEN agah efendiye tek bir söz söyler.
-Biz bir süre eminönü ve çevrelerini analiz edeceğiz. Kimin ne olduğunu çözmemiz için bu gerekli. Sizi bile tanımıyoruz, araştırmamızı yaptığımızda geri geleceğiz. iyi geceler agah bey.
Der ve bütün azizler cıkarlar camii den.
Her bir aziz farklı yerlere dağılırlar, birbilerinden başka kimse nerelerde olduklarını bilmezler.Uzun bir zaman araştırmaları devam eder.
GECEDENGELEN İsmet beyle tanışır. ismet bey agah efendi gibi klanındaki kargaşadan şikayetçidir.Fakat okadar öz güveni vardır ki. Klanı’nın birleştiğinde inanılmaz şeyler yapabileceğine inanıyorlardır.Bundan etkilenen lider bütün ekibi bir gece toplar.
Lider konuşmasında şunları söylemiştir;

- Biz buraya adaleti sağlamak için geldik arkadaşlar, bunu yanı sıra derinden gelen tehtitlerede karşı koymak için geldik.
Evet bize ihtiyaçları var, bizde elimizden geleni yapmamız gerek.Tabi içinizden şunu da geçiriyorsunuzdur. Niye biz? Neden biz? Arkadaşlar bu soruyu bende sordum kendime, cevabınıda hemen buldum. gelecek için yapacağız bunu.
Şöyle bi riskte sezdim çok kısa zamanda inanılmaz tehlikeler atlatmış bu istanbul, her seferinde de bu tehlikeden kıl payı kurtulmuşlar.bu tehlikelerin bizim geldiğimiz yerlere de sıçarama ihtimali söz konusu. Savaşımız bu yüzdende olacak.
Bu gece Lodosların lideri ile tanıştım,İsmet bey. Oda bu karmaşadan muzdarip fakat inanılmaz bi öz güven içinde klanına güveni sonsuz ve klanının üyeleride çok hırslılar. Arkamıza böyle bi gücü almamız bizim için hayırlı olacaktır arkadaşlar.

GECEDENGELEN bu sözleriyle sonlandırır konuşmasını.

Oysaki bu bir son değil bir başlanıç olduğunu herkez bilmektedir.

:idea: YAZAN

Ekrem Kahramantürk ( Katrak , İşadamı , )

Not : Üye Alımları Derinden Devam etmektedir. Şartımız Amaç çıkar deyil birlik olmaktır.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
byiblis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: ŞEHRİN AZİZLERİNİN HİKAYESİ...Bu Daha Başlangıç.....

Mesaj gönderen byiblis »

Loncamız Tüm Eminönü sunucusuna Hayırlı Olsun...
Across
Byiblis
Byfka

SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

HayırLı uGurLu oLması DiLegimLe...
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Hikaye çok sardı beni devamını 4 gözle beklerim ellerinize sağlık.
Hayırlara vesile olması dileğiyle.
FERRAND
SEHRiNAZiZLERi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SEHRiNAZiZLERi »

Oooo benim konularımın neden kapatıldığı anlaşıldı :):) Bu LoNCA İSMİNİ BEN DUYURMUŞTUM FORUMDA FAKAT Konularım Hernedense Silinmişti :) Demek Bu yüzdenmiş Söyle Bari :) Kanserojen ( GECEDENGELEN ) Hangi Forum yöneticisi veyahut yetkilisi arkadaşın Konularımı Silen ??
Kullanıcı avatarı
ORKHUN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ORKHUN »

Loncamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum büyük başarılara imzalar atacağımıza inanıyorum
Özkanpaşa/-/ORKHUN/-/Varlığınyeter/-/Degaje
Kullanıcı avatarı
Yucelen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yucelen »

Hayırlı olsun :)
Kullanıcı avatarı
Kanserojen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kanserojen »

Değerli Arkadaşlar Bu hikaye uzun zaman dırvar. Resmi Sitemiz bile var ama site daha sonra yayınlanacak. Duyurmuştum diyen arakdas seni bişey duyurmadın sadece bizden duydun sonra çirkeflik peşindesin bu loncaya üye kaçkişi var :)) sen sadece oyun içersinde sorun cıkaran o sorunlulardansın neyse ışığı göreceğin gün gelecektir Adelet herzaman tecelli etti ederde. Adeletten yana olan ise kazanır daima Gerçek Azizler de olduğu gibi. Herkeze hayırlı olsun...
Resim
Kullanıcı avatarı
Yucelen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yucelen »

SEHRiNAZiZLERi yazdı:Oooo benim konularımın neden kapatıldığı anlaşıldı :):) Bu LoNCA İSMİNİ BEN DUYURMUŞTUM FORUMDA FAKAT Konularım Hernedense Silinmişti :) Demek Bu yüzdenmiş Söyle Bari :) Kanserojen ( GECEDENGELEN ) Hangi Forum yöneticisi veyahut yetkilisi arkadaşın Konularımı Silen ??

Sen duyurmadan önce bu loncanın açılmış olma ihtimalini bir düşün istersen suçlar tarzda ki söylemlerinden önce ne dersin ??????????????
Kullanıcı avatarı
Alcatraz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Alcatraz »

Loncanızın Hayırlı Olması Dileğiyle.. :!:

“Yazım” sayfasına dön