Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Olmassa siz yönetimlerinizden memnun olmayanlar biz beyaz köşkün bu diğer sunuculara göre düştüğü eziklik durumlarından memnun olmayanlar, Kendi loncamızı kurar giderek büyür ve herkese dayanışmanın nedemek oldugunu gösteririz ben Bizans içinden adamlarla çalışmaktan gurur duyarım. Bu hususta düşüncesi olanlar varsa, konuşalım derim... ;)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

Smyrnaonian yazdı:ßiraz ben kışkırtmış gibi oldum ama malesef yönetim konusunda olağanlar gerçektir ve kaçınıLmazdır .. Yani kaçınıLmaz gerçektir. :lol: 8-)
Senle alakası ama dediklerin doğru ne zamandır söyleyelim diyorduk gecenlerde bir haber üzerine belirtmek istedik
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Enqinxbizans yazdı:önceLikLe Yılmaz abi haricindeki diqer liderleri görmek mümkün olmadı ayrıca yılmaz abide tek başına herşeyi yapıyor yaptıda hatta Lider liderleride en yakın zamanda görmessek Bende bu protestoya KatıLıcam...
Bizim loncada istese en fazla mazeret yaratabilecek kişi Yılmaz Abi ama yapmıyor diğer liderlerin tek mazereti KEYFİ
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar,

Nerden başlasam bilemiyorum!Şimdi bilindiği gibi İKV dünyalarında Lonca Sistemi henüz mevcut değil.Bizler gruplar kuruyoruz arkadaş, dost, kardeşlerimizi bu gruplara dahil ediyoruz adına da x loncası diyoruz.Bu durumda mevcut grubumuzda herkes birbirini tanıyor.Eğer bizler birbirmizi tanıyor isek diğer lonca liderlerinin oyuna gelmesi veya bizimle ilgilenmesi neden bu kadar önemli anlamış değilim.Her biriniz bir lidersniz.Coçuk değil aklı selim insanlarsınız.Lonca kurmanın amacı beraber oynamak ise beraber oynayın hatta oynayalım.Beraber Arz kovalayalım, beraber grup bölgölerine girelim, beraber birilerinin görevlerine yardım edelim.Beraber olalım kısaca...

Tüm samimiyetime dayanarak şunu belirtmek isterim.Son 2 aydır İKV oynama isteğim yok.Sırf sizlerle olmak için oynuyorum.Sizleri görebilmek iki satır muhabbet etmek için.Zamanımın elverdiği sürece online olmaya calışıyorum.Reel hayatımdaki dertlerimi, sıkıntılarımı unutmak için sizlerle konuşmak, sizlerle İKV oynamak için oynuyorum.Fakat ben oyunda olduğum sürelerde 6 kişi dahi bulamıyorum loncamız üyesi.Hemen hemen hepinizde telefon numaram, msn adresim, skype adresim var.Gerektiğinde beni bulun lütfen.Şunu bilin ki eğer bu loncayı dağıtırsak ben bu oyunu bırakaçam.Bu oyunu oynamamda ki tek neden sizlersiniz...

Neden bu oyunu oynayayım ki, ne için oynayayım?

Bakın arkadaşlar bu oyunun yönetiminde öyle dümenler dönüyor duysanız aklınız şaşar.Ben bu yönetime, yapılan haksızlıklara, dönen dümenlere rağmen bu oyunu oynuyorsam sizler için oynuyorum.Aslında alem buysa burda kral olunmaz.Değmez yani bu alemde durmaya.Emir erleri gibi görüyor bize öyle davranılıyor.Yapılan bir haksızlığı ortaya çıkarırsanız da Gökhan GÜLEN gibi karakterleriniz banlanıyor.Şuraya mail buraya mail at işi tamamen hikaye.Atıyorsun ya geri dönmüyorlar yada geri dönüş mailinde hakaret ediyor dalga geçiyorlar.

Son sözüm şu eğer bu loncayı diğer liderler ilgilenmiyor diye dağıtaçaksanız ben artık Köşk'te ki yerimi bırakaçam.Bana oyunda kararınızı bildirin lütfen...

Saygılarımla....
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

Arkadaslar valla bızler hep oyundayız oyunda yapıcak edıcek bırsey kalmadı sıgınaklar ve mıgratlar var ben hergun oyundayım en az 9 saat duruyorum oyunda gunde ama suana kadar hıc bır bızans da gelıp bana demedıkı gel sıgınaga gırelım gel mıgrata gırelım yada ıflıs gorevım var gelırmısın vb. benım bizans carım savascı e sıgınak ve mıgrat ıcınde genelde buyucu lazım ve ben her zaman buyucumdeyım zaten butun nıcklerım mguldemir benı suana kadar kım cagırdıda bıyere ben gelmedım veya benı gec bır bızans uyesını bırısı cagrıpta gelmıyorum dıyen varsa solesın e bıde suna gelelım benım mesela butun carlarım mguldemir ee cogu kısının carlarının hepsının nıckı farklı yenı car acıyosunuz veya farklı nıcklerde carlarla gelıyosunuz tanımıyorum gayet normal bırsey nıckler tanıdık gelıyo ama kısılerı tanıyamıyorum cunkı oyunun %85 sını tanıyorum ve muhabbet ettıgım kısıler hangı nıck kıme aıt oldugunu bılemıyorum

Bıze demıssınız yılmaz abı dısındakı yonetıcıler bırsey yapmıyo demıssınız ne yapmamızı ıstıyosunuz yanı aklınızdakıler neler soleyın bızlere ne yapmamızı ıstıyorsunuz onu anlamıs degılım yanı napalım beklentılerınız neler bızden onu bı soleyın ona gore bırsey yapalım yılmaz abınınde dedıgı gıbı cocuk degılsınızkı oyunda sızı gezdırelım bır cok kısı oyunu benden daha ıyı bılıyo bıde ben oyuna geldıgım zaman oturup bos bos saatlerde maden cekmıyorumkı veya olesıne yaratık kesmıyorumkı genelde muhabbet edıyorum klandan veya sıgınak ve mıgrata gırıyorum yada bırının gorevını yapıyorumdur muhabbet ederken katıldınızda benmı konusmadım veya slm verdınızde almadımmı

Hem bız oyunda aktıfızkı etkınlıkte yapıyoruz bence eger etkınlık gormedıysenız sızde bır sorun var alı olsun caner olsun yılmaz abı olsun adını sayamadıgım 1-2 kısı daha yerı gelıyo sıgınaga gırıyoruz yerı gelıyo ıflıs kesıoruz yerı gelıyo solucan yerı gelıyo arz kesıyoruz bazende oturup muhabbet edıyoruz e gozunu sevım bu oyunda bu saydıklarımın dısında ne yapabılırız ? ben bılmıyorum bılıyorsanız soleyın yapalım

Sonucta hıc bırımız ıcın IKV sadece bizans loncasından ıbaret degıl gfb ler rdm ler patıklıler kardesler crashler vb. sayamadıgım bır cok kısı ve kısıler var oyunda kı tek kankam olan ıhsan bıle oyuna geldıgınde cogu zaman yan yana gelemıyoruz ama elımızden geldıgınce konusuruz reelde bıle gorusuruz ama oyunda uzagız

Bıde sunu solıyelım loncaya adam almayız ama oyunda herkesın ortak sevıp saydıgı bır ozel kısı olursa gelmek ısterse alırız veya oyuna baslıcak baslamıs olan esınız dostunuz akrabanız varsa alırız veya sevdıgınız ve gercekten ıyı tanıdıgınız kısılerde varsa uygun sa alırız loncaya sızlere gore suanlık kotu olabılır lonca ama sunun en eskı ayakta kalmıs ve suana kadar hıc bır hırsızı ahlaksızı kotu kısıyı ıcınde barındırmıs bır lonca degıl

Bu loncada yıne soluyorum lıder lıder yardımcısı yoktur Loncanın her uyesı bu loncada lıderdır ve gorevlıdır he bu demek degıldırkı bende lıderım sunu alım yok yılmaz abı buyugumuz ve kurucu oldugu ıcın yılmaz abımızı gorevlı sectık onun ıslerı yogun oldugundan yerıne bız duruyoruz loncaya adam alınırken cıkarılırken hep beraber karar verıyoruz ve yılmaz abının kararı daha baskın oluyor bukadar ama hıc gordunuzmu yılmaz abının sızlere karsı kotu bır uslupla konustugunu ve bır baska bızans uyesının olmadı bence onemlı olanda bu

Bızım dusuncemız sızlerı fazla sıkmamak oyunda kendı kendınıze raatca davranın yoksa bır cok lonca var bırsey lazım oldugunda lıderlerı uyelerden para esya ıstıyo veya lonca dısındakı kısılerle takılmalarını ıstemıyo hepımız bu loncanın uyesıyız ama hıc bır loncaya uye degılmıs gıbıde oynamalıyız

Protestonuzu edın gerekırse cokta ıstıyorsanız loncadan yollarınızı ayırabılırsınız bu demek degıldırkı hersey bıtmıstır dostlugumuz nasılsa ole kalıcak ornegın ıhsan loncadan cıktı bızım arakadaslıgımız bıttımı yoo hergun dahada ıyı oluyo

Bence protesto etmeyın loncadan ne beklıyorsunuz yada loncada arayıpta bulamadıgınız seylerı soleyın ona gore bızlerde hep beraber ortaklasa karar verelım

SIZLERE BIR ORNEK HEPIMIZIN ELINDE BIRDEN COK PARMAK VAR HER ISI 1 PARMAGINIZLA YAPABILIYORMUSUNUZ VEYA 2 PARMAKLA YAPABILIYORMUSUNUZ YAPAMIYOSUNUZ NAPIYOSUNUZ YERI GELIYO BIRLESTIRIP YUMRUK YAPIYOSUNUZ ISTE
YILMAZ ABIDE BENDE SENDE PARMAGIZ HEPIMIZ PARMAGIZ TEK PARMAGIN YAPTIGI GOREVLERI YAPIYORUZ AMA BAZEN GUCUMUZ YETMIYO YUMRUK OLMAMIZ GEREKIYOR ISTE SIZDE YUMRUK OLMAYALIM HER PARMAK KENDI ISINI KENDI GORSUN DIYORSUNUZ BENCE YUMRUK OLMA ZAMANI SIMDI SEN -ŞU- BU- O YOK BIZ VAR

Goruslerınız ıcınde tskler.Her uye ısteklerını ve tepkısını ıstedıgı gıbı dıle getırmekte ozgurdur
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mguldemir yazdı:Arkadaslar valla bızler hep oyundayız oyunda yapıcak edıcek bırsey kalmadı sıgınaklar ve mıgratlar var ben hergun oyundayım en az 9 saat duruyorum oyunda gunde ama suana kadar hıc bır bızans da gelıp bana demedıkı gel sıgınaga gırelım gel mıgrata gırelım yada ıflıs gorevım var gelırmısın vb. benım bizans carım savascı e sıgınak ve mıgrat ıcınde genelde buyucu lazım ve ben her zaman buyucumdeyım zaten butun nıcklerım mguldemir benı suana kadar kım cagırdıda bıyere ben gelmedım veya benı gec bır bızans uyesını bırısı cagrıpta gelmıyorum dıyen varsa solesın e bıde suna gelelım benım mesela butun carlarım mguldemir ee cogu kısının carlarının hepsının nıckı farklı yenı car acıyosunuz veya farklı nıcklerde carlarla gelıyosunuz tanımıyorum gayet normal bırsey nıckler tanıdık gelıyo ama kısılerı tanıyamıyorum cunkı oyunun %85 sını tanıyorum ve muhabbet ettıgım kısıler hangı nıck kıme aıt oldugunu bılemıyorum

Bıze demıssınız yılmaz abı dısındakı yonetıcıler bırsey yapmıyo demıssınız ne yapmamızı ıstıyosunuz yanı aklınızdakıler neler soleyın bızlere ne yapmamızı ıstıyorsunuz onu anlamıs degılım yanı napalım beklentılerınız neler bızden onu bı soleyın ona gore bırsey yapalım yılmaz abınınde dedıgı gıbı cocuk degılsınızkı oyunda sızı gezdırelım bır cok kısı oyunu benden daha ıyı bılıyo bıde ben oyuna geldıgım zaman oturup bos bos saatlerde maden cekmıyorumkı veya olesıne yaratık kesmıyorumkı genelde muhabbet edıyorum klandan veya sıgınak ve mıgrata gırıyorum yada bırının gorevını yapıyorumdur muhabbet ederken katıldınızda benmı konusmadım veya slm verdınızde almadımmı

Hem bız oyunda aktıfızkı etkınlıkte yapıyoruz bence eger etkınlık gormedıysenız sızde bır sorun var alı olsun caner olsun yılmaz abı olsun adını sayamadıgım 1-2 kısı daha yerı gelıyo sıgınaga gırıyoruz yerı gelıyo ıflıs kesıoruz yerı gelıyo solucan yerı gelıyo arz kesıyoruz bazende oturup muhabbet edıyoruz e gozunu sevım bu oyunda bu saydıklarımın dısında ne yapabılırız ? ben bılmıyorum bılıyorsanız soleyın yapalım

Sonucta hıc bırımız ıcın IKV sadece bizans loncasından ıbaret degıl gfb ler rdm ler patıklıler kardesler crashler vb. sayamadıgım bır cok kısı ve kısıler var oyunda kı tek kankam olan ıhsan bıle oyuna geldıgınde cogu zaman yan yana gelemıyoruz ama elımızden geldıgınce konusuruz reelde bıle gorusuruz ama oyunda uzagız

Bıde sunu solıyelım loncaya adam almayız ama oyunda herkesın ortak sevıp saydıgı bır ozel kısı olursa gelmek ısterse alırız veya oyuna baslıcak baslamıs olan esınız dostunuz akrabanız varsa alırız veya sevdıgınız ve gercekten ıyı tanıdıgınız kısılerde varsa uygun sa alırız loncaya sızlere gore suanlık kotu olabılır lonca ama sunun en eskı ayakta kalmıs ve suana kadar hıc bır hırsızı ahlaksızı kotu kısıyı ıcınde barındırmıs bır lonca degıl

Bu loncada yıne soluyorum lıder lıder yardımcısı yoktur Loncanın her uyesı bu loncada lıderdır ve gorevlıdır he bu demek degıldırkı bende lıderım sunu alım yok yılmaz abı buyugumuz ve kurucu oldugu ıcın yılmaz abımızı gorevlı sectık onun ıslerı yogun oldugundan yerıne bız duruyoruz loncaya adam alınırken cıkarılırken hep beraber karar verıyoruz ve yılmaz abının kararı daha baskın oluyor bukadar ama hıc gordunuzmu yılmaz abının sızlere karsı kotu bır uslupla konustugunu ve bır baska bızans uyesının olmadı bence onemlı olanda bu

Bızım dusuncemız sızlerı fazla sıkmamak oyunda kendı kendınıze raatca davranın yoksa bır cok lonca var bırsey lazım oldugunda lıderlerı uyelerden para esya ıstıyo veya lonca dısındakı kısılerle takılmalarını ıstemıyo hepımız bu loncanın uyesıyız ama hıc bır loncaya uye degılmıs gıbıde oynamalıyız

Protestonuzu edın gerekırse cokta ıstıyorsanız loncadan yollarınızı ayırabılırsınız bu demek degıldırkı hersey bıtmıstır dostlugumuz nasılsa ole kalıcak ornegın ıhsan loncadan cıktı bızım arakadaslıgımız bıttımı yoo hergun dahada ıyı oluyo

Bence protesto etmeyın loncadan ne beklıyorsunuz yada loncada arayıpta bulamadıgınız seylerı soleyın ona gore bızlerde hep beraber ortaklasa karar verelım

SIZLERE BIR ORNEK HEPIMIZIN ELINDE BIRDEN COK PARMAK VAR HER ISI 1 PARMAGINIZLA YAPABILIYORMUSUNUZ VEYA 2 PARMAKLA YAPABILIYORMUSUNUZ YAPAMIYOSUNUZ NAPIYOSUNUZ YERI GELIYO BIRLESTIRIP YUMRUK YAPIYOSUNUZ ISTE
YILMAZ ABIDE BENDE SENDE PARMAGIZ HEPIMIZ PARMAGIZ TEK PARMAGIN YAPTIGI GOREVLERI YAPIYORUZ AMA BAZEN GUCUMUZ YETMIYO YUMRUK OLMAMIZ GEREKIYOR ISTE SIZDE YUMRUK OLMAYALIM HER PARMAK KENDI ISINI KENDI GORSUN DIYORSUNUZ BENCE YUMRUK OLMA ZAMANI SIMDI SEN -ŞU- BU- O YOK BIZ VAR

Goruslerınız ıcınde tskler.Her uye ısteklerını ve tepkısını ıstedıgı gıbı dıle getırmekte ozgurdur

Mustafa yanlis anlama ben liderleri Serhat Abi Yilmaz Abi Selda Abla olarak biliyorum bende senin gibi bu loncaya uyeyim senin dedigine gore bir liderim ancak dedigim gibi herkes lider olarak saydigim isimleri biliyor peki lider olarak bilinen isimler nerede lonca siginak migrat gorev demek degilki suana kadar loncada 2 tane car kastim kimseden yardim istemedim illaki gorev migrat siginak olsaydi ayrilirdim ben dostluk icin girdim dostluk icin uyeyim Yilmaz Abi ile gerekli konusmayi yaptim ve istediklerimi Yilmaz Abi ye soyledim karari birlikte verecegiz....
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

Benım tepkim sadece yılmaz abinin Bu Kdr yükü tek başına kaldırmasıdır görevmiş sıqınakmış mıqratmış sorun deıL Yılmaz abinin bizler ıcın oyuna girmesi bizlere önem vermesi gibi dier Liderlerinde ayrı durumda olmasını istiyorum bu kendi şahsı göruşumdur belirtmek istedigim hususlar sadece bunlardir Saygıda Kusur etmişsem affoLa İyi Oyunlar Dilerim
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Enqinxbizans yazdı:Benım tepkim sadece yılmaz abinin Bu Kdr yükü tek başına kaldırmasıdır görevmiş sıqınakmış mıqratmış sorun deıL Yılmaz abinin bizler ıcın oyuna girmesi bizlere önem vermesi gibi dier Liderlerinde ayrı durumda olmasını istiyorum bu kendi şahsı göruşumdur belirtmek istedigim hususlar sadece bunlardir Saygıda Kusur etmişsem affoLa İyi Oyunlar Dilerim
Ayni dert bendede var ama Mustafa yanlis anladi yada oyle anlamak istedi yada birini savundu tam bilmiyorum bunu Mustafa soyler :D
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

Bız Dileklerimizi isteklerimizi iletelım artık nasıl anlarlarsa herkesın görüşüne sayqım sonsozdur Oquz knka Msndeyım Gelde konuşaLım bıras
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Enqinxbizans yazdı:Bız Dileklerimizi isteklerimizi iletelım artık nasıl anlarlarsa herkesın görüşüne sayqım sonsozdur Oquz knka Msndeyım Gelde konuşaLım bıras
Knkam msnde virüs var bi dünya bişiler gönderiyor ondan acamadım kb düzeltince konusuruz artık:D

“Genel Sohbet” sayfasına dön