Muhteremx yazdı:Ben hiçbir zaman hak vermiyorum böyle kişilere hatta nefret ediyorum kesildikten sonra başka çarlda küfür edenlere xhelinx böyle bi şerefsizdir bana aynısnı yaptı.. Ama bazı şeyleri sende gercekten hak ediyorsun ve bazen beni oyunda cok sinirlendiriyorsun, iş olsun diyemi yapıyorsun bilmiyorum ama düşük lwl çarlarımı kesiyorsun asıl çarda vs istesem uğraşamam falan diyorsun sende bu huyundan vazgec bence..
Ben zaten anlamıyorum senin benimle ne sorunun var ? Benim seninle hiçbir sorunum yok ama sen gördüğün yerde dalıyorsun canım azken çokken farketmiyor..
Muhteremx yazdı:Ben hiçbir zaman hak vermiyorum böyle kişilere hatta nefret ediyorum kesildikten sonra başka çarlda küfür edenlere xhelinx böyle bi şerefsizdir bana aynısnı yaptı.. Ama bazı şeyleri sende gercekten hak ediyorsun ve bazen beni oyunda cok sinirlendiriyorsun, iş olsun diyemi yapıyorsun bilmiyorum ama düşük lwl çarlarımı kesiyorsun asıl çarda vs istesem uğraşamam falan diyorsun sende bu huyundan vazgec bence..
Ben zaten anlamıyorum senin benimle ne sorunun var ? Benim seninle hiçbir sorunum yok ama sen gördüğün yerde dalıyorsun canım azken çokken farketmiyor..
hoşuma gidiyo lodoslardan bi tek sen kesilince laf yapıyosun :mrgreen:
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Valla ölelerinden bende nefret ederim...
Haa ben Kesilince Kİsmye Küfür etmem ama...
Ama Şurası varkii biri Damarıma basarsa Gözümü kaparım ana bacı haric kayarım...
Ama hak edene
Hak edene hak derler ya ...
Durduk yere sövmekde Olmazz....
Erkekliginde bir Onuru bir Şerfi Var... Durduk yere Küfr etmenin bir anlamı yok...
Herkesinde bir sabırNoktası vardır...
Zaten Oyunda kesilmeyle Küfür eden zatenn neydü belirsizdir .
ha Şurasıvarki Oturuyorsun savaş dışında alışveriş yaparken pat sana dalıyor .... DUr demene dahi aldırmadan kesiyor..
İşte bu adama hersöz hakdır .....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan