AH O ESKI WS LER AH
Re: AH O ESKI WS LER AH
ee Büyücünün Zırhı Beynidir ..kasaphasan06 yazdı:Yetenek Tartışmasını geçtim...Büyü bozmanın 1 olduğunu da söylemedim...
Tüm faktörler yerinde olduğu sürece Büyücü kullanırken beynini kullanamıyorsan Sağlam bir savaşçıyı yıkman imkansız...

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Büyücülere Zırh Çıkardılar merak etme
Büyücünün Kendisi Beynidir ! Zırhı değil
MykonS yazdı:ee Büyücünün Zırhı Beynidir ..kasaphasan06 yazdı:Yetenek Tartışmasını geçtim...Büyü bozmanın 1 olduğunu da söylemedim...
Tüm faktörler yerinde olduğu sürece Büyücü kullanırken beynini kullanamıyorsan Sağlam bir savaşçıyı yıkman imkansız...

o bir zırh deilkasaphasan06 yazdı:Büyücülere Zırh Çıkardılar merak etme![]()
MykonS yazdı:ee Büyücünün Zırhı Beynidir ..kasaphasan06 yazdı:Yetenek Tartışmasını geçtim...Büyü bozmanın 1 olduğunu da söylemedim...
Çünkü büyücülerin zırh oranını arttırmıyor

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Fakat Sana Gelen hasarı azaltıyor ? Oyunda her şey saldırı değildir normalde sana 4000 vuruyorsam o zırhla sana 3000 vurmak zorunda kalıyorum ...
Büyücü için her şey Hasar değildir bunu da hesaba kat istersen

gerçekten mi (yanlış anlama ciddi manada soruyorum)kasaphasan06 yazdı:Fakat Sana Gelen hasarı azaltıyor ? Oyunda her şey saldırı değildir normalde sana 4000 vuruyorsam o zırhla sana 3000 vurmak zorunda kalıyorum ...

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Evet Cidden söylüyorum...
Belki Büyücü konusunda benden daha iyi olabilirsin ( Burada büyücü için sarfettiğim sözler sadece Oyun bilgimden kaynaklanıyor Büyücü bilgimden değil )
Büyücü kullanmayı pek sevmem Pek de iyi bilmem hakkını veririm iyi kullanana fakat oyun bilgisi ve Özellikle Genel karakter bilgileri ( zırh savunma saldırı hasar vsvs ) bazında Çoğu kişiden İrfanım yüksek ...
Zırhta Rakibe gelen hasarı azaltır ... Özellikle büyücüler için vazgeçilmezdir Çünkü çoğu büyücü 4-5 vuruştan sonra ölüyorum diye sızlamaktalar ... Açıkça söyleyeyim ( Zekayı ve Beynide bir köşeye koyarak ) Ne kadar hasarın yüksek olursa olsun Kim ne derse desin Zırh Büyücü için vazgeçilmez bir nimettir
Belki Büyücü konusunda benden daha iyi olabilirsin ( Burada büyücü için sarfettiğim sözler sadece Oyun bilgimden kaynaklanıyor Büyücü bilgimden değil )
Büyücü kullanmayı pek sevmem Pek de iyi bilmem hakkını veririm iyi kullanana fakat oyun bilgisi ve Özellikle Genel karakter bilgileri ( zırh savunma saldırı hasar vsvs ) bazında Çoğu kişiden İrfanım yüksek ...
Zırhta Rakibe gelen hasarı azaltır ... Özellikle büyücüler için vazgeçilmezdir Çünkü çoğu büyücü 4-5 vuruştan sonra ölüyorum diye sızlamaktalar ... Açıkça söyleyeyim ( Zekayı ve Beynide bir köşeye koyarak ) Ne kadar hasarın yüksek olursa olsun Kim ne derse desin Zırh Büyücü için vazgeçilmez bir nimettir

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
ben bıraz açıklık werım şimdı sawaşçı da durdurma yoksa asla buyu kesemz kı bazen ben durdurma atıyom adam kutp açabılıyor bu nasıl oluyorsa
kanunixxbaşkan
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Her şey sıralı ... Ve bu sırada Savaşçı üstün durumda
Eğer Çok güçlü değilse karşıdaki büyücü öncelikle Dikkat dağıtma ile başlar Zaten yakınına sokulunca ister istemez 2 kozundan biri olan Kutup veya zihini kullanacak kaldı 1 kozu fakat senin elinde hala durdurma ve depar gibi özellikler var Açarsın deparı Kalan 1 kozunu da oynar Eğer ölmediysen Tek bir durdurma ile işi bitiririsn
Eğer Çok güçlü değilse karşıdaki büyücü öncelikle Dikkat dağıtma ile başlar Zaten yakınına sokulunca ister istemez 2 kozundan biri olan Kutup veya zihini kullanacak kaldı 1 kozu fakat senin elinde hala durdurma ve depar gibi özellikler var Açarsın deparı Kalan 1 kozunu da oynar Eğer ölmediysen Tek bir durdurma ile işi bitiririsn
izhar yazdı:ben bıraz açıklık werım şimdı sawaşçı da durdurma yoksa asla buyu kesemz kı bazen ben durdurma atıyom adam kutp açabılıyor bu nasıl oluyorsa

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları