SIM değiştirdim.
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
SIM değiştirdim.
arkaşlar sım kartımı kaybettim yeni aldam eski sım kartımla girdim karakterlerime yeni sım karata nasıl taşıyacağım
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: SIM değiştirdim.
Sık Sorulan Sorular bölümü neden var sanıyorsun? Yemek tarifi için mi?
GSM numaramı kapattırdım. Üyeliğime ne olacak?
GSM numaranız kapansa yada değişse dahi üyeliğinizde değişiklik olmaz. Yine aynı üyeliğiniz ile devam edebilirsiniz. Fakat şifre yitirilmesi durumunda şifrenizi telefon numaranıza alamazsınız. Bu noktada ise hiçbir prosedüre gerek kalmadan direk İKV Destek Takımı'na başvurarak üyeliğinizi alabilirsiniz.
GSM numaramı kapattırdım. Üyeliğime ne olacak?
GSM numaranız kapansa yada değişse dahi üyeliğinizde değişiklik olmaz. Yine aynı üyeliğiniz ile devam edebilirsiniz. Fakat şifre yitirilmesi durumunda şifrenizi telefon numaranıza alamazsınız. Bu noktada ise hiçbir prosedüre gerek kalmadan direk İKV Destek Takımı'na başvurarak üyeliğinizi alabilirsiniz.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
plus nasıl yüklerim.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Allah'ım sırf beni mi sınıyorsun yoksa tüm forumu mu??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!