Bilindiği üzere Birçok iftira atılıyor.Karalamaya çalışılıyor.
Ben SedaT'ın arkı uqur Bu chara tam 3 kişi ortaktık ve Charn Asıl sahibi SedaT'dı
Unal Kendi ismyle Charn Sahibi benm diyip herkeze tanıtmaya çalışıyodu.
Bu yüzden sık sık kavgalar yaşadık neyse.
En sonunda Ünal Charı Çalma Grişimnde Bulundu Mynetten doğum tarifi gizli soru şifre profil vs.
Ama unuttuğu bir şey vardı ki SedaT Bunu yapmıyıcak kadar Salak değildi.
Meynet hesabnda Tel kayıtlıydı ve Pluss bilgileri+Cep tel kale Alınarak.Charı aldk.Çaldığı o qünde
Sonra Char Çalınmıştır Dedi.Biz başlarda takmadım sonra 3-5 pluslı weled bulup TekraR Plussa yazınca + 2-3 malın
Buna kanıp bi #@!? yapıomuş gibi Form'a konu açınca Artık yeter ulan dedm.
Bi b.....k bilmeden Birşey anlamadan yok o hırsız bu hırsız Ulan o chara En çok Emeği Sedat ile ben verdim.
Unal ws atıodu kendi ismnde Karakteri kendisnn olduğunu söylüodu Bizi Hiç saymıodu yani chara bizim girip günlerimizi
Verio Kastığımız demiodu Anca char benm char bnm Üstüne Üstk Millete Skype üzerinden Charn kendisnn olduğunu
ve charda ortak olmadığını söylüordu
Tabi Bunu kmse biliomu Anca Küfür Etmeyi bilin
Anca Milletin dolduruşuna qelin Anca İtem için yakalağa girin
Şunu Anladım ki İkvde Fazla Akıllı adam yokmuş
Adam pm atıo 38 -40 lwl genellkde Ezme sürüsü Her lafa inanan 49lwllk adam görünce yanına yaklaşan o bi adama bişi dedmmi her lafa katılan (Hırsız Günah Deilmi) xS
Yahu Adam Sen biliomsun O admla ne yaşadığımızı latif ve Yücelen +elementler için Kaç saaT verdiğimizi
Bilip Bilmeden kmsn ki pm atıosun ne işsn kmle dalaşa girersn
Yani Anlamıorum Bi İnsan Bukadar İYi oynuo anlamş deilim Direk duyqu sömürüsü yok ben kac yılımı verdmde blmem
ne Plussı alan biziz Cevasını Çeken biziz İtemler için Pazarlık yapan biziz LAtif yapmak için Madenlerde Sabahlayan Biziz
Sefasını O sürüo oh ne ala
Uuzun Lafın Kısası Bi insana Hırsız veya Başka bir konuda Emin olarak konuşmak için O kişiyi tanıman lazım konuya hakim olman lazım ki senin Bu konuda Söz alman Gerek.
Benden Bu son Mesaj Bi daha bnm hakkımda konuşucaksanız Bu mesajı iyi okuyun bu charn Asıl sahiplerini ii tanıyın
Ve İnsanlık ve Adamlık Kavramını iyi öğrenip qelin ozaman Konuşalım.
Neyse Herkeze İyi Fromlar Esen Kalın...
Asilbey Hakkında İftira Atanlar Buyrun İçeri.
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Asilbey Hakkında İftira Atanlar Buyrun İçeri.
Eskiler eskiden güzeldi..
Re: Asilbey Hakkında İftira Atanlar Buyrun İçeri.
Asilbey çarı şeref yoksunu hırsızlar tarafından çalınmıştır.
Allah ailesinden çıkarsın haram olsun ....
Allah ailesinden çıkarsın haram olsun ....
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Asilbey, Ataxasilbey, Katrizan çarları bildim bileli Ünal a aittir ve Asilbey çarı sunucunun en eski çarlarından bi tanesidir
Sen oyundayken sana pm attığımda çarı nasıl çaldım biliyomusun ıp den çaldım fılan dıyodun sımdı farklı mı oldu
Her şeyi bir yana bırak oyunda gördüğüm en pişkin hırsızsın
Çarı çaldıktan sonra millet inansın dıye mi böyle bir şey yapmaya çalışıyosun anlaşılan
Bu arada o çarı da al güle güle kullan artık için nasıl rahat edıcekse Unal la beraber bıraktık oyunu daha ıihtiyacın olan bir şey varsa soyle ıtemlerımı dagıtıyorum bende bı kac parça atarım sana çalacagına ben veriyim gunaha girme
Sen oyundayken sana pm attığımda çarı nasıl çaldım biliyomusun ıp den çaldım fılan dıyodun sımdı farklı mı oldu
Her şeyi bir yana bırak oyunda gördüğüm en pişkin hırsızsın
Çarı çaldıktan sonra millet inansın dıye mi böyle bir şey yapmaya çalışıyosun anlaşılan
Bu arada o çarı da al güle güle kullan artık için nasıl rahat edıcekse Unal la beraber bıraktık oyunu daha ıihtiyacın olan bir şey varsa soyle ıtemlerımı dagıtıyorum bende bı kac parça atarım sana çalacagına ben veriyim gunaha girme
AteşSalih -- TERBİYECİ

- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

Eğer Charı Çaldıysam haram olsun Ailemden çıksın oke
Asilbey çarının asıl sahibi Babasıyla birlikte oynayan Ünaldir babasının ismi ALidir oyunda ilk tanıdıklarımdırlar çalan her kimse haram zıkkım olsun Aİlesinden çıksın....
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Peki çarda okadar emeğiniz varda neden ünal ve babasından başka kimseyle konuşmadık o çarda siz milleti salakmı sanıyorsunuz salak herif adamın asabını bozuyorsun ahmak sancak var olalı ünal be bizler arkadaşız kimin ne olduğunu herkes biliyor birde çıkmış haklı çıkmaya çalışıyor...
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

Sen onun babası olduğunu nerden biliyosun hayatı yalan o adamın.Babasyla oynamıyor,Siz Buna inanıcak kadar salaksanız+
2 skype açıp ben Charn gerçek sahibiyim demkle olmuyor .Varsa kanıtın koyarsın yoksa Çeneni kapatıp
Oturursun.Mal mal şeyler yazıpta arkını korumaya çalışma en az sende onun qibisin.
2 skype açıp ben Charn gerçek sahibiyim demkle olmuyor .Varsa kanıtın koyarsın yoksa Çeneni kapatıp
Oturursun.Mal mal şeyler yazıpta arkını korumaya çalışma en az sende onun qibisin.
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
uqurxsamet yazdı:Sen onun babası olduğunu nerden biliyosun hayatı yalan o adamın.Babasyla oynamıyor,Siz Buna inanıcak kadar salaksanız+
Gerzek herif adamın imzasında yazan en azından tek sunucuda çarları var senin gibi her sunucuda çarı yok buda demek oluyorki çaldığın çarları imzana ekleyip kendinin gibi gösterip kullanıyorsun geri zekalı...
Bir insan nasıl bu kadar pişkince yalan söyleyebilir !!!
Hem çarı çalıyor hemde yok ortaktık, yok birlikte giriyorduk vs diyor.
Ulan yarımakıllı velet, madem bu çara sizde giriyodunuz nasıl olduda koca bir sunucu her konuştuğunda o çarda ünal olabiliyodu !!!
O kadar sohbetim oldu ünalla bir seferinde bile size nasıl denk gelmedim
Sadece ben değil bu kadar insandan hiçbirimi siz çarda olduğunuz zaman size denk gelmedi !!
Çok hırsız gördüm şu oyunda ama senin kadar alçağını, pişkinini, haysiyetsizini görmedim.
Haram zıkkım olsun o çar
Hem çarı çalıyor hemde yok ortaktık, yok birlikte giriyorduk vs diyor.
Ulan yarımakıllı velet, madem bu çara sizde giriyodunuz nasıl olduda koca bir sunucu her konuştuğunda o çarda ünal olabiliyodu !!!
O kadar sohbetim oldu ünalla bir seferinde bile size nasıl denk gelmedim
Sadece ben değil bu kadar insandan hiçbirimi siz çarda olduğunuz zaman size denk gelmedi !!
Çok hırsız gördüm şu oyunda ama senin kadar alçağını, pişkinini, haysiyetsizini görmedim.
Haram zıkkım olsun o çar
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"