DADAŞLAR İÇERİ!!!
- ConTaGiouSiLL
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
DADAŞLAR İÇERİ!!!
Merhaba arkdşlar Ben kuklacı sunucusunda oynuyorum. Tılsımdaki Dadaşları arıyorum Varmı Tılsımda oynayan DAdaş?
Erzurumun İklimi Serttir, DADAŞ'ı Merttir.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- ConTaGiouSiLL
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Re: DADAŞLAR İÇERİ!!!
Bir Maruzatın varsa '' Kurt Loncası'' Sayfasına yazıp ulaşabilirsin kardeşim

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Erzurum - Merkez - Yunus Emre
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
sendemı erzurumluydun ben bı berkay agayı bılıyodumkurtreis yazdı:Erzurum - Merkez - Yunus Emre
ulan bıde merkezlı yaptığın duşmanlıpğa bak walla ayıp sana
kanunixxbaşkan
Bursalırım, Tekirdağlıyım, Tokatlıyım, Erzurumluyum, Karslıyım, Zonguldaklıyım, Şanlıurfalıyım, Giresunluyum, İzmirliyim, Ardahanlıyım, Aydınlıyım, Ankaralıyım, Eskişehirliyim, Vanlıyım ... Sonuna kadar TÜRK'ÜM Türkiye'liyim.. Sen neden DADAŞ diye ayırıyorsun. Bu herif de Allah bilir ortalığı kızıştırmak için açmıştır bu konuyu. Dadaşım Kürtüm Türküm Elhamdülillah Müslümanım. Ötesi..
Eğer yanlış anladıysam yorumumu gereksiz ve madur görün lütfen. Bunları yazmamdaki amaç bu arkadaşın ki inş. yanılıyorumdur burda siyasal tartışma çıkartma çabası hissetmiş olmam.
Eğer yanlış anladıysam yorumumu gereksiz ve madur görün lütfen. Bunları yazmamdaki amaç bu arkadaşın ki inş. yanılıyorumdur burda siyasal tartışma çıkartma çabası hissetmiş olmam.

..
.\.Emre./.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
izhar yazdı:sendemı erzurumluydun ben bı berkay agayı bılıyodumkurtreis yazdı:Erzurum - Merkez - Yunus Emre
ulan bıde merkezlı yaptığın duşmanlıpğa bak walla ayıp sana
Ayıp mı ? Düşmanlık mı ?
Ayıp olan ne söyliyim sana sen aylarca uğraşıtığın halde görevini yapamamışken ve bizim bir Faaliyetimizle görevini yapman bunu hiçe sayıp bizim aleyhimizde hareket ederek üstümüzden prim yapmaya çalışman bana görev için Hesap sormaya kalkman işte ayıp olan bunlar şunu düşünsen anlarsın biz Müdehale etmemiş olsaydık hala daha görevin duruyor olurdu buna karşılık senin yapmış olduğun Ayıp tı ite
Sen Kendin beni yada bizi Düşman olarak göre bilirsin ama biz Tılsımda artık hiç kimseyi ne Düşman nede Rakip olarak görmüyoruz bu tür çabalara girişenleri artık kayle bile almıyoruz ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
RuTkaY yazdı:Bursalırım, Tekirdağlıyım, Tokatlıyım, Erzurumluyum, Karslıyım, Zonguldaklıyım, Şanlıurfalıyım, Giresunluyum, İzmirliyim, Ardahanlıyım, Aydınlıyım, Ankaralıyım, Eskişehirliyim, Vanlıyım ... Sonuna kadar TÜRK'ÜM Türkiye'liyim.. Sen neden DADAŞ diye ayırıyorsun. Bu herif de Allah bilir ortalığı kızıştırmak için açmıştır bu konuyu. Dadaşım Kürtüm Türküm Elhamdülillah Müslümanım. Ötesi..
Dadaş Erzurumun yerlisine verilen isimdir soy olarak Türk'tür tabiyki Mert, Yiğit, Dürüst gibi anlamlara gelir nasıl ki Aydınlılara efe denirse Erzrumlularada dadaş denilir bunun dışıdna farklı bir Irk Yada din gibi bir durum yok ki
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...