...:::Yeni Açılacak Sunucumuzun Adı "Atatürk" Olsun:::...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
evrimdisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Re: ...:::Yeni Açılacak Sunucumuzun Adı "Atatürk" Olsun:::...

Mesaj gönderen evrimdisi »

rapper yazdı:
evrimdisi yazdı:desteklenecek bir düsünce oldugunu düsünmüyorum. Zaten bu tarz bisey imkansiz.
Neden imkansız ?? Düşüncelerine ters mi düşüyor ?? Siyasete fazla girmek istemiyorum ama bu adama da laf ettirtmem !

yazdiklarimi nail anladin bilmiyorum güzel arkadasim sana birkac aciklamami yapayim. Öncelikle birkac arkadasin dedigi gibi oyunun senaryosuna aykiri bir durum. Yine diger arkadaslarin dedigi gibi Atatürk'ün bir kiytirik sunucu ismi olmasini ne denli istersin bunu bilmiyorum. Bana gore en onemlisi eger bir sunucunun ismi Atatürk olsa ne denli bölünmeler meydana gelir oyun oyunluktan cikar bunu tahmin edebilir misin ? Sadece oyun acisindan bakiyorum anlayacagin ama siyaset tartismak istersen özelime yazabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Neden atatürk ?

Neden Kazım karabekir paşa değil ? Neden Sütçü İmam değil ?

atatürk de onlar gibi sıradan bir komutan ?

Kanımca Kazım Karabekir , Sütçü İmam , Seyit Onbaşı ondan daha üstün isimler.

Saydıklarım gazinoda haram işlerken pencereden camii görüpte yıktıran kişiler değil.

. . . Yorumsuz . . .
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

Korkusuzzxsifa yazdı:Neden atatürk ?

Saydıklarım gazinoda haram işlerken pencereden camii görüpte yıktıran kişiler değil.

. . . Yorumsuz . . .
Sen kime bu lafları dediğinin farkında mısın??!! Sapıtmışsın neler konuşuyorsun! Atatürk' o pis kahrolası dilini uzatma seni mahvederim çocuk! Beyni yıkanmış zavallı seni!! :x
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

. . . Yorumsuz . . .
Kurtuluş savaşında herkezz kahramandır unutmayın pek fazla yorum yapamıyorum siyasetten Atatürkün ön planda olması ileri zekası dan kaynaklananıyor çünkü bir çok savaşı Atatürkün taktikleriyle kazandık abi çanakkale inönü meydan muharabesi neler neler ya
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

. . . Yorumsuz . . .
Ne gerizekalı bir adammsın sen ya ! Geri kafalı pis yobazlar ! Sıradan bir komutanmış adamın dediklerine bak !!

SAYIN GM'LERİN DİKKATİNE,
Bu geri kafalı sahtekar adamın, Ulu Önder Atatürk'e hakarette/kötü bir eleştiride bulunmasından dolayı Forum hesabının süresiz kapanmasını arz ederim ve gereken hukuki kanıtları da önünüze sunarım isterseniz !

Bide sonuna yorumsuz eklemiş gerizekalı ! Ulan daha ne yorum yapacaksın ! Defol git bu oyundan dar ederim bu oyunu sana !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Atatürk e hakaret etmişse gerçek ten çok kötü bir şey yapmış demektir.
Bu günlerde Müslüman olmasının en büyük payı Atatürk e borçludur.
Fakat Hz Muhammet e de hakaret savuranlar var.
Eğer bir suç varsa forumda onların hesabıda kapanmalıdır.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Arkadaşlar vatan ve atatürk sevginizi lütfen abartmayın 'ATATÜRK ismi bir sunucuya konulamaz' yorumuna değil de 'Oyunla ne alakası var Atatürk'ün' yorumunu düşünmenizi tavsiye ederim

. . . Yorumsuz . . .

yolun bir okulun yanından geçerse bir sınıfa gir herhangi birine ve tahtanın üstüne bak bakalım o saydıklarını mı göreceksin yoksa ATATÜRK'ü mü tabii ki onlar muazzam kişiler fakat hepimiz biliyoruz ki bu ülkede İsmet İnönü'nü Hitler'e benzetenler var Atatürk için buna yakın birşeyi bile bir meydanda söylerse bir politikacı 2 günde kariyeri 1 haftada hayatı 2 haftada da şaftı kayar bu böyle bilinsin :!: :!: :!:
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

EVEEEET SANIRIM BAZILARI BAKALIM SMY NE ZAMAN YORUM YAPACAK DİYE BEKLİYORDUR, NE ZAMAN HADDİNİ BİLDİRECEK DİYE...

Geldim merak etmeyin. Bir Cumhuriyet Halk Partisi resmi üyesi olarak çıkıyorum karşınıza hem de. Anasından bacısından, her tarafından söveceğim Allah'ın binbirinci belası, kahrolası Kazım Karabekir paşa deminde sıraladığım üzere ki "İnsan olmayan" itibarı ve "İhaneti" dolayısıyla olamıyor, Menderes'in olmayacağı gibi...

" Atatürk de onlar gibi sıradan bir komutan? " cümlesiyle az önce sıraladığım Kazım Karabekir familyası için olan sövgülerimi kendine de kabul edebilirsin tatlım artık. ;)

" Kanımca Kazım Karabekir , Sütçü İmam , Seyit Onbaşı ondan daha üstün isimler. " Bu sözü anlayabilmem içinse, hazmedebilmem içinse, bana "Uzaylı" olduğunu ve beyninin üst teknoloji makinalarla yıkanarak bir yanlışlık sonucu oluştuğunu ya da Ay'a farklı bir uçuş denemesi gerçekleştirirken Vücudunun değiştiğini BANA İNANDIRMAN LAZIM.

Küfürlerin en büyükleri sana girsin, en tez zamanda ölüm haberinle canlandır tüm Forumu ve bizleri İnşallah yarabbim herkesle birlikte geberiş dualarını söylemeden uyumayacağım asla ve KATA !

Allah senin B* versin , bütün sülalene de İnşallah .

Yetmedi. Ben de her ne koşul olursa olsun diğer arkadaşlar gibi Atatürk'ü Muhafaza yasasından en son yasal mercilere dahi gerekirse gitmekten çekinmem Bilişim den IP 'ni saptatır, yine yolunu bulurum . 1-3 yıldır , Ebedi ve Milli Şefe hakaret unutma. Zamanında başbakanında yattığı kanun . ;)

.. Sunucumuzun ismini Atatürk ya da Ebedi Şef v.b unvan ve adlarıyla donatmamız onu küçültmez onu hiçbir kuvvet küçültemez zaten bazı Bu ismin konduğundan hazmedemeyenler söyler ancak böyle bir şeyi de zaten.. Onu daima hatırlayabilmemiz için bu saçma sapan sebepler sallamayın benimde asabımı bozmayın ..

Şimdi, Mert ve Türklük, Aydınlık ve Çağdaşlık emsallerinden fazlasıyla barındıran,
Emanetini kayıtsız şartısız kah çalışarak olsun kah koruyarak olsun muhafaza edecek olan,
Atatürk Hitabe'leriyle ve sözleriyle, ideolojisiyle ; Asil bir vatandaş olduğundan da hiç kuşkum olmayan,
Hangi koşul ve vaziyet görülsün ki, yukarıdaki üç madde saiklerinden mütemadiyen bu Hususta elinden geleni yapacaklarından daima Emin olduğum o müthiş milyonlardan ; "Bu sunucunun adını Atatürk" olsun isteyenleri şimdi tüm forumun huzurunda onurla güncelliyorum :[/b]

...:::Yeni Açılacak Sunucumuzun Adı "Atatürk" Olsun:::... (Destek Grubu) *İlk Üyelerimiz
Omzds
Liderxbuyucux
GaLaTaSaRaY
Firelife
rapper
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Yeni sunucu felan açılmıyacak.Türkçe işte, nerden çekersen uzuyor.
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

katakuli yazdı:Yeni sunucu felan açılmıyacak.Türkçe işte, nerden çekersen uzuyor.
3 sene de 300 sene de sonra açılsa, bizim bu husustaki yegane amacımız : adının "Atatürk" olmasını isteyişimiz . :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön