En iyi WsCiler (SAvaŞÇılaR)
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Re: En iyi WsCiler (SAvaŞÇılaR)

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Malesef artık yok o çarkupluce yazdı:Ataxerman
Bizim deli askere gidicem diye sildi hepsini
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Biliyorum abi gözümün önünde sildi ama çarı olmasada ws deyince akla gelecek ilk isimler arasındadaywalker yazdı:Malesef artık yok o çarkupluce yazdı:Ataxerman
Bizim deli askere gidicem diye sildi hepsini
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Lordcamper
- Salgın Koruyucusu
ataxerman öle ws yapan birisi deil yani 4-5 kişi ile ws yapmasıda wsci anlamına gelmez
+ Sağlam wscide değildi kmse k.bakmasn ama element devrndeyken biliorum ii wsciydi ama şimdlerde ws atmıodu.
neyse Şimdiden Hayırlı Teskereler,ReeLDe Başarılar
+ Sağlam wscide değildi kmse k.bakmasn ama element devrndeyken biliorum ii wsciydi ama şimdlerde ws atmıodu.
neyse Şimdiden Hayırlı Teskereler,ReeLDe Başarılar
<<<<<DADASKENTxBURGAZ>>>>>>
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
Şansına guvenen herkesı bekLıyoRm o zaman ..Byefsane yazdı:Savaşcıda ws şans işi kim ne derse desin
![]()

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
xReNaRDox yazdı:Şansına guvenen herkesı bekLıyoRm o zaman ..Byefsane yazdı:Savaşcıda ws şans işi kim ne derse desin
![]()
Tmm latifi üretimde qelcm