çarım çalınmıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xwenon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

çarım çalınmıştır

Mesaj gönderen Xwenon »

Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: çarım çalınmıştır

Mesaj gönderen bLacK23 »

Lan mal doqru konus o aqzın kırarım senin, senin o çöp çarına mı kaldım lan adama bak,2 kuruşluksunuz olm ha sizi takan yok ,çarınıda çalanında eline saqlık,buda sana bi ders olmuştur,Gökxalmored çarını aldım bunu Gökxyarar da biliyo kendisine dedim çarını çarına bi eşyası kaybolursa ben üstlenecem ,adamın çarına bişey oldusa adam konusur sen ötme burda welet ,Arkdaşlar bu tatsız konu için k.b artık bende kendimi sawunmak için bu sözleri sarf ettim..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
babaxmeslegi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen babaxmeslegi »

:mrgreen: bu black hırsız zaten nasıl aldılar sa bılmıyom
Xbypence

Resim
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Mahalle Karıları Gülüyon Arkamızdan Hırsız Olduqumu Kanıtlasana
Persiian
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

Xwenon yazdı:Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...

Arkadaşlar kimse bu sahtekara inanmasın bn haruna güvenirim.Ha bir de bu adam çaldı diyorda Xwenon carı bnim öz mü öz kuzenimindi şu an ki carı Psiblen 36 lwl iken bu itler çaldılar carı geri alamadık aynı zamanda essizkral da çalndı ama çalan şu anki sahibi deil sanırsam çünkü carı sattım dedi başkasına.Xwenon da Essizkralda zamanında bnim idi bu hırsızlar çaldı kmse inanmasın...Bilgisayarım format yemeseydi fotoları vardı
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

berkukk yazdı:
Xwenon yazdı:Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...

Arkadaşlar kimse bu sahtekara inanmasın bn haruna güvenirim.Ha bir de bu adam çaldı diyorda Xwenon carı bnim öz mü öz kuzenimindi şu an ki carı Psiblen 36 lwl iken bu itler çaldılar carı geri alamadık aynı zamanda essizkral da çalndı ama çalan şu anki sahibi deil sanırsam çünkü carı sattım dedi başkasına.Xwenon da Essizkralda zamanında bnim idi bu hırsızlar çaldı kmse inanmasın...Bilgisayarım format yemeseydi fotoları vardı
En yakın zamanda Hırsızlıklarını ortaya çıkaracam göx lerin
*Resim*
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

dinime küfreden müslüman olsa bari
...
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen evrybodycry »

Geçmiş olsun Kanka üzüldüm :cry: :cry:
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kullanıcı avatarı
xuLuBaTLix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xuLuBaTLix »

xD xD xD Adam hırsız ama çarını çaLdırıyO =) =) geçmiş oLsun baboş ne diim bu zekayla sen fazLa yasama =)
`` [bLood] > OF < BY Tristan . ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön