çarım çalınmıştır
çarım çalınmıştır
Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...
Re: çarım çalınmıştır
Lan mal doqru konus o aqzın kırarım senin, senin o çöp çarına mı kaldım lan adama bak,2 kuruşluksunuz olm ha sizi takan yok ,çarınıda çalanında eline saqlık,buda sana bi ders olmuştur,Gökxalmored çarını aldım bunu Gökxyarar da biliyo kendisine dedim çarını çarına bi eşyası kaybolursa ben üstlenecem ,adamın çarına bişey oldusa adam konusur sen ötme burda welet ,Arkdaşlar bu tatsız konu için k.b artık bende kendimi sawunmak için bu sözleri sarf ettim..!
Persiian
- babaxmeslegi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Xwenon yazdı:Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...
Arkadaşlar kimse bu sahtekara inanmasın bn haruna güvenirim.Ha bir de bu adam çaldı diyorda Xwenon carı bnim öz mü öz kuzenimindi şu an ki carı Psiblen 36 lwl iken bu itler çaldılar carı geri alamadık aynı zamanda essizkral da çalndı ama çalan şu anki sahibi deil sanırsam çünkü carı sattım dedi başkasına.Xwenon da Essizkralda zamanında bnim idi bu hırsızlar çaldı kmse inanmasın...Bilgisayarım format yemeseydi fotoları vardı
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
En yakın zamanda Hırsızlıklarını ortaya çıkaracam göx lerinberkukk yazdı:Xwenon yazdı:Gökxloncası ömer sana sesleniyorum Gökxblack çarımı silmiştir.anlam ben veremiyom neden böyle adamları loncandan tutuyorsun sana da ıspatlayabilirimm ben bügün o nun kankası tanıyom kankasının çarını açtım 1lwl dedim neden sen ümit çarı sildim dedim ona o dedi boşver dedi ben onla birlikte ejder i üretmediğim için sildi ben biliyom biz okadaremek verdik ama ömür dünyada sorulur hesabı onun allah korkusuda yokk galibaa.NOT: Gökxarmored'i de sürekli faceden şifresini istemekde dir. lütfen bu konuyu dikkate almanızı istiyorum..İlk arkadaşça davranıyor sonra şifre isteyip çarları siliyor...
Arkadaşlar kimse bu sahtekara inanmasın bn haruna güvenirim.Ha bir de bu adam çaldı diyorda Xwenon carı bnim öz mü öz kuzenimindi şu an ki carı Psiblen 36 lwl iken bu itler çaldılar carı geri alamadık aynı zamanda essizkral da çalndı ama çalan şu anki sahibi deil sanırsam çünkü carı sattım dedi başkasına.Xwenon da Essizkralda zamanında bnim idi bu hırsızlar çaldı kmse inanmasın...Bilgisayarım format yemeseydi fotoları vardı
*
*

- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- xuLuBaTLix
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
xD xD xD Adam hırsız ama çarını çaLdırıyO