NASIL ZENGİN OLUNURR ??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
heroolcay0620
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

NASIL ZENGİN OLUNURR ??

Mesaj gönderen heroolcay0620 »

arkadaşlar görünen odurki çoğu kişinin elinde [ Ecel Getiren] [ Ejder asa] gibi silahlara rastlıyoruz ama bunu nasıl üretiyorlar pahalı madenler (iridyum,akik vs.) çok pahalı materyaller (Kadım Hidra pençesi vs.)istiyor tabi bazılarına göre bunlar para etmez ama benm ve benim gibi fakir olanlar için zenginliğin kaynağı. Neyse konuya gelelim bu kadar parayı nerden buluyo bunlar adamlar full yücelen halit dizmiş hala cebinde 150m-200m civarı para yatıyo nasıl buluyolar nerden buluyolar kim senelerce uğraşıp o kadar parayı yapcak betadan beri oynuyorum bu kadar para görmedm 30m bile görmedm cebimde en fazla bi kere 25m e çıkmştım o da soyuldum nasıl oldu bilmiyorum oyundan düştüm ve para ''0'' nasıl bu kadar çok para yapıyosunuz bi anlatabilirmisinizz??????
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: NASIL ZENGİN OLUNURR ??

Mesaj gönderen mitmet »

Bununla ilgili gerek eski gerek yeni forumda yaklaşık 32543 tane konu var. 32544. konumuz hayırlı uğurlu olsun. Nice 32544. konulara....

Arama nedir bilmez misin sen??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

mitmet yazdı:Bununla ilgili gerek eski gerek yeni forumda yaklaşık 32543 tane konu var. 32544. konumuz hayırlı uğurlu olsun. Nice 32544. konulara....

Arama nedir bilmez misin sen??
32543 linktan sadece 1000 tane lınk koysana buraya ben göremedmde
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Para kazanmanın en kolay yolu maden çekmektir.Sarrafsan topaz lokmansan abanoz madenciysen iridyum başına bekle maden çek saf çıkarsa köşeyi dönersin :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

aslında yöneticiler İKV de nasıl 999 milyon kazana bilirsin diiye kitap yapıp satmalılar paraya para demezler valla :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Sürekli Mavi Topaz ve Budaksız Abanoz için madenlere yoğunlaş. bunların en güzel örneği Tepegözlerdeki (Topaz ve Abanoz) madenlerdir.Her NE kadar Şans ta desek budaksız Abanozu Bilmem'de Topaz MAdeninde 2 saatte bir mavi topaz kessin çıkıyor.Ben Denedim 1 günde 1 mavi kaya ürettim 2 tane de mavi topaz çektim aynı madenden...

inan sadece bir haftada 250 m para bile yapabilirsin.
Sadece Para Kazanmak İçin Neler Yapabilirim Demende bitiyor Herşey.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kuubii »

xDAVUT yazdı:Sürekli Mavi Topaz ve Budaksız Abanoz için madenlere yoğunlaş. bunların en güzel örneği Tepegözlerdeki (Topaz ve Abanoz) madenlerdir.Her NE kadar Şans ta desek budaksız Abanozu Bilmem'de Topaz MAdeninde 2 saatte bir mavi topaz kessin çıkıyor.Ben Denedim 1 günde 1 mavi kaya ürettim 2 tane de mavi topaz çektim aynı madenden...

inan sadece bir haftada 250 m para bile yapabilirsin.
Sadece Para Kazanmak İçin Neler Yapabilirim Demende bitiyor Herşey.
helal olduktan sonra gelir devamı plus şart zaten karizma satarak 2 saatte bir iyi para kazanabilrsin maden çekmek çok kazançlı çarım sağlam diyorsanda ws atarak para kazanabilirsinz şanslıyım diyorsan parasına zar atarak kazanabilrsin önemli olan başlayacağın yeri bilmektir.
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Ben önceden maden çekmekten sıkılırdım çünkü her topaz çekişimde kırmızı çıkardı sonra bir gün mavi çıktı maden çekmeye heveslendim 6 çekişte 3 mavi çektim :mrgreen: Önceleri sıkılabilirsin sonra saf çıkarsa çekmeye heveslenirsin :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kuubii »

xFirelifex yazdı:Ben önceden maden çekmekten sıkılırdım çünkü her topaz çekişimde kırmızı çıkardı sonra bir gün mavi çıktı maden çekmeye heveslendim 6 çekişte 3 mavi çektim :mrgreen: Önceleri sıkılabilirsin sonra saf çıkarsa çekmeye heveslenirsin :)
artık normal topazlar yani kırmızlar çöp değil ben alıyorum tane 3-4 bine :D
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

heroolcay0620 yazdı:arkadaşlar görünen odurki çoğu kişinin elinde [ Ecel Getiren] [ Ejder asa] gibi silahlara rastlıyoruz ama bunu nasıl üretiyorlar pahalı madenler (iridyum,akik vs.) çok pahalı materyaller (Kadım Hidra pençesi vs.)istiyor tabi bazılarına göre bunlar para etmez ama benm ve benim gibi fakir olanlar için zenginliğin kaynağı. Neyse konuya gelelim bu kadar parayı nerden buluyo bunlar adamlar full yücelen halit dizmiş hala cebinde 150m-200m civarı para yatıyo nasıl buluyolar nerden buluyolar kim senelerce uğraşıp o kadar parayı yapcak betadan beri oynuyorum bu kadar para görmedm 30m bile görmedm cebimde en fazla bi kere 25m e çıkmştım o da soyuldum nasıl oldu bilmiyorum oyundan düştüm ve para ''0'' nasıl bu kadar çok para yapıyosunuz bi anlatabilirmisinizz??????
Merhaba,
Elinde şaheser olan oyuncuların çoğu bu oyuna emek vermiş oyuncular olacak ki yoksa 3- 5 aylık bir uğraşla Şaheser madenlerini toplamak mümkün değil (Çok çok şanslıysanız belki) Zenginliğe gelince , zengin olmak için en iyi yol MADEN ÇEKMEK diye düşünüyorum. Bu oyunda zenginlik-fakirlik diye bi kavram yok . Oyuna Çok Emek Veren - Hırsız - Az Emek Veren isimli 3 ayrı kişiliğe ayırabileceğimiz oyuncular var . Az emek veren oyuncu ne kadar uğraşsa da parası artmaz. Çok emek veren 1 gecede köşeyi döner. Hırsız başkalarının kazancıyla kendine üst dizer sonra abi dediği adamlara artistlik yapmaya başlar. Bu kadar .. Ama sen zengin olcam illa diyorsan Çok Emek Veren Oyuncu kavramına gir derim..

BOL BOL MADEN ÇEK- HIRSIZLIK YAPMA .. !

İyi Forumlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön