Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
RuTkaY yazdı:Selamun Aleykum hayırlı günler. Yolunuz açık, başınız dik, alnınız pek olsun.
Yeniçerix Loncası.
Amin. sağol Emre kardeşim.
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Darknessxmika
Senı cıktın yere montalarım dedım
Ederım adın gıbı belle
Benı ıyı belleyemedın sanırım
İt adamsan kendı carından kufur etsene
16 lewl cara gırıp sovuyosun
Satılık esya bolgeye yansıtılır
hadı yansıt
Gözü olanın gozu cıksın ahmak adam
saheser yansıtıyorsun hemde
adamlar ıtem yansıtıp fıyat yazdıklarında
Hava
olsun dıye bıde deger bıcılemez dıye sabah sabah en az 15 defa yansıttın
yeter bu kadarda gormemıslık yapma demem battı dımı
Sonra gecıp bolgeden kıskananlar var deyıp
ardından fotoları aldım falan fılan
getır altına ımza cakayım dedım
Ne bıcım adamsınız anlamadımkı
Stres atmaya gelıyoruz
Bunalım sebebı oluyosunuz
Oyunu
para ıcın oynayan
ve
Dostluk ıcın oynayan var
Sen sınıfını belllı ettın
O kıza yazık senı kardes gıbı sevmıs
adam sanıp
veleddd...
akıllı ol
sana o andada dedım dıloya dua et
Loncanızda boyle karakterlerlemı iş gorursunuz
Şikayet eden acız takımda bıle ılk 11 e gıremeyen
acıyorum wallahi
en ıyısısınız kralsınız
oldumu
bunumu ıstıyosunuz
../nah
Bunun yeri burası değil. Bu konu bu baslıkaltında uzamasın. Eger varsa bi şikayetin oyundan yada forumdan özel msj atarak konuyu anlatırısn bizde gerekeni yaparız. Konuyu bilmiyorum. Tek sorun Mikanın item yansıtmasıysa. Plusının parasını kimse vermiyor. Herkes gibi itemini yansıtır. Bunu bi tek Mika yapmıyor oyunda.
KONU BURDAN DEVAM ETMESİN
ulan durduk yere bana sövdün bide adammış gi,bi burdan yazı yazıon ilk söven ve ilk laf atan sensin küfür eden susturulur sen susturuldun ben degil ben istedigimi istedigim zamnan yansıtırım senin zoruna giden ne havlama adam ol adam sen adam olsan ailene laf getirmezdin ilk pm atanda senssin ilk sövende sensin altta kalacagımımı sandın ayıl ol eziklerle işim olmaz havlayan köpektir fotografların hala var kim sövmüş orada belli...allah büyuük ilk baslatanda sensin ilk sövende sensin iftira atanda sensin..havlama
Darknessxcaptain yazdı:Bunun yeri burası değil. Bu konu bu baslıkaltında uzamasın. Eger varsa bi şikayetin oyundan yada forumdan özel msj atarak konuyu anlatırısn bizde gerekeni yaparız. Konuyu bilmiyorum. Tek sorun Mikanın item yansıtmasıysa. Plusının parasını kimse vermiyor. Herkes gibi itemini yansıtır. Bunu bi tek Mika yapmıyor oyunda.
KONU BURDAN DEVAM ETMESİN
ettigin küfürleri neden sölemion ilk se n baslattın ben 2 kere yansıtttım zoruna gittii sanane la plus ben alıom havlama adam ol sana oradada dedim ama olmamıssın muhattabım degilken bana pm atan sensin ilk küfürü edende sensin kusura bakma bana küfür edersen işte böle olursun önce adam ol iftira atmada ilk kim küfür etti onu söle yiyosa... yemiosa da inine cekil havlama