BİR YETENEK BÜYÜCÜLERİ YOK EDER BÜYÜCÜDEN KRTULDUK DİYEBİLİZ
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BİR YETENEK BÜYÜCÜLERİ YOK EDER BÜYÜCÜDEN KRTULDUK DİYEBİLİZ
EEVT ARKADAŞLAR SÖZETTİĞİMİZ YETENEK SERT VURUŞ,AĞIR VURUŞ,DİKKAT DAĞITMA,DURDURMA,DEPAR GİBİ YETENEKLER DEĞİLDİR KISACA AÇIKLIYIM,BİZİM DEPARIMIZA BÜYÜCÜLER ZİHİN SALDIRISIYLA KARŞILIK VERİYO VE BİZİM DURDURMAMIZA BÜYÜCÜLER KUTUP RÜZGARIYLA KARŞILIK VERİYO PEKİ BEN NE BULDUM,BULDUĞUM ŞEY ÇOK KRİTİK BİR ZAMANLAMAYA BAĞLI DEPERLADIKTAN SONRA BÜYÜCÜYE DOĞRU GİDERKEN ELBETTE ZİHİN SALDIRISLA KARŞILAŞACAĞIZZ DEĞİLMİ UNUTTUĞUMUZ GÖZ ARDI EDİLEN 30LVLİN YETENEĞİ ŞUDUR [[[[[SARSILMAZ]]]]] BU YETENEKLE ZİHİN SALDIRISININ SİYAH BÜYÜSÜ SİZE GELMEDEN MÜSAİT OLAN Bİ YERDE ORTALARDA Bİ YERDE SARSILMAZ AÇARSANIZ ZİHİN SALDIRISI SARSILMAZDAN DOLAYI BOŞA ÇIKACAKTIR BÖYLELİKLE KOLAYCA BÜYÜCÜLERİ KESEBİLİRİZ FAKAT ÇOK GÜÇLÜ BİR ZAMANLAMA OLAYI GEREKİYOR ZİHİN SALDIRISI ÇOK HIZLIDIR saygılar
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Re: BİR YETENEK BÜYÜCÜLERİ YOK EDER BÜYÜCÜDEN KRTULDUK DİYEBİLİZ
Aslında denemeye değer bişi denemedim şimdiye kadar hiç ama bilmiorum işe yararmı yaramazmı
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
- heroolcay0620
- İskele Babası
AGAM EN İYİ YOL BU NE ÖYLE HABERSİZ DALMAK FALAN YAKIŞMAZ DEĞİLMİ YOKSA ÖYLEDE KESİLEBİLİNİR
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Denedin mi ..
Ben öyle bozulacagını zannetmiyorun ..
Çünkü şifacılara haksızlık olur ..
Ben öyle bozulacagını zannetmiyorun ..
Çünkü şifacılara haksızlık olur ..

Ya ztn adam senın deparını engelleyıpte orda oturmak deılkı amacı büyücünün menzılı artıkmak depar 40 sn 2 sn atmadı dıyelım 38 snde attı sende açtın kurtuldun onunda her zaman kurtulcan dıe bışıde yoq ıyı zamanlama yapman lazım 5 sn beklıcen 33 snde adam taa nere gıtmış olcak sen onun yanına basçan oda buzla büyük bı ıhtımal engellıcek yanına gıdemeden o kaçmaya devam ederken bı bakmışın senın can 30 xD kaç gerı xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Çok HaklıIxcerenxI yazdı:Ya ztn adam senın deparını engelleyıpte orda oturmak deılkı amacı büyücünün menzılı artıkmak depar 40 sn 2 sn atmadı dıyelım 38 snde attı sende açtın kurtuldun onunda her zaman kurtulcan dıe bışıde yoq ıyı zamanlama yapman lazım 5 sn beklıcen 33 snde adam taa nere gıtmış olcak sen onun yanına basçan oda buzla büyük bı ıhtımal engellıcek yanına gıdemeden o kaçmaya devam ederken bı bakmışın senın can 30 xD kaç gerı xD

Bu dediğin çok akıllıca arkadaşım ama yakın mesafede deaprı kullanmaya gerek yok sen saldırınca zihin atıcaklar oturup can doldurcak kendini ayarlıyacak sonra bi deparla yanına gidiosun buz açıyor geriye durdurman kaldı onun buzu açıldı ilerledi sen ilerliyosun mesafeyi ayarlıyınca bi durdurma atıosun dondu adam ondan sonra kes gitsin
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Katliyam Loncası Kurucusu

- heroolcay0620
- İskele Babası
SAOLASIN VALLA .DOĞRU DÜRÜST CEVAP VEREN NADİR KİŞİLERDENSİN SAATLERCE KAFA PATLATTIM BUNDAN KURTULMANIN Bİ YOLU OLMALI DİYE BULDUM AMA ŞU YAZDIKLARINA BAKyunus46 yazdı:Bu dediğin çok akıllıca arkadaşım ama yakın mesafede deaprı kullanmaya gerek yok sen saldırınca zihin atıcaklar oturup can doldurcak kendini ayarlıyacak sonra bi deparla yanına gidiosun buz açıyor geriye durdurman kaldı onun buzu açıldı ilerledi sen ilerliyosun mesafeyi ayarlıyınca bi durdurma atıosun dondu adam ondan sonra kes gitsin
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bu arkadaşda benim gibi anti büyücü cıktı

<)
Eger zihin attıgımızda sarsılmaz açılabilseydi büyücüler için daha iyi olurdu savaşçının durdurmanın süresini doldurmak için sarsılmaz açtıgını biliyoruz zihini sarsılmazla engellersen büyücü için daha iyi olur