Lütfen biri bakabilirmi ?
Lütfen biri bakabilirmi ?
Arkadaşlar belki bu konuyu buraya açmamın gereği yoktu ama öğrenmek istiyorum fotograf nasıl koyucam buraya yani yazdıgımın altına degıl yazdıgım her cevapta konuda solda adım yazıyorya onun ustundede foto oluo herkezın ben onu daha beceremedım bırı bana yardımcı olabılırmı ?
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Lütfen biri bakabilirmi ?
Kullanıcı Paneli > Hesap Bilgileri > Avatar
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Sol üst köşede bulunan ''Kullanıcı Paneli'' ne giriş yapın, açılan sayfadan ''Hesap Bilgileri'' ne tıklayın, Sol altta Profiliniz, İmzanız, Avatarınız ve Hesap ayarları yazan yeri göreceksiniz zaten. ''Avatarınız'' a tıklayacaksınız, Gelen sayfadan ''Galeriyi göster'' e tıklayarak galeride açılan avatarlardan birini kullanıcı resminiz olarak kullanabilirsiniz.
İyi Forumlar.
Sol üst köşede bulunan ''Kullanıcı Paneli'' ne giriş yapın, açılan sayfadan ''Hesap Bilgileri'' ne tıklayın, Sol altta Profiliniz, İmzanız, Avatarınız ve Hesap ayarları yazan yeri göreceksiniz zaten. ''Avatarınız'' a tıklayacaksınız, Gelen sayfadan ''Galeriyi göster'' e tıklayarak galeride açılan avatarlardan birini kullanıcı resminiz olarak kullanabilirsiniz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
Teşekkür ederim ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?