sevgili ikv yöneticileri ödüllü er meydanları sürekli hale getirilmelidir bunun nedenlerini maddeler halinde sıralayabilirim
1 Ödüllü er meydanları klanlar arası savaşların azalmasına neden oluyor ve böylece ikv oyuncularının birbirlerine karşı argo ve küfürlü kelimele kullanmalarını engelliyor
2 Ayrıca bende dahil ödüllü er meydanından her ikv oynayan yani er meydanına girebilen arkadaşlardan 10/9 u eğleniyor ve iyi vakit geçriyor
3 Er meydanları eski siteme yani 500 klan parası koşullu sisteme dönerse bi çok kişi er meydanlarına girebilmek için karşı klanda gördüğü oyuncuya saldırıp onu kesmeye çalışacaktır e buda ister istemez oyun içindeki suküneti ve huzuru yok edecektir diye düşünüyorum
4 Ayrıca er meydanına giriş 500 klan parası yada daha fazla klan parası gibi koşullar gerektirirse er meydanına plus olmayan arkadaşların girebilmeleri neredeyse imkansız hale gelecektir bu yüzden plus olmayan oyuncularından b haklardan yararlanması gerek diye düşünüyorum
5 Er meydanları ödüllü olduğu için oyunculara cazip geliyor buda onları er meydanına girmeye teşvik ediyor.
Sevgili ikv oyuncuları bi eksiğim yada bi yanlışım varsa buradan düzeletebilirsiniz
YANİ KISACA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KALDIRILMASIN
ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KAPANMASIN DİYENLER İÇERİ
ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KAPANMASIN DİYENLER İÇERİ
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KAPANMASIN DİYENLER İÇERİ
Şuanki sistemde er meydanına giren oyuncunun hiçbir şekilde kaybı olmuyor. Bu ise savaş başlar başlamaz 5 kişi kalmana ya da 6 kişi olsan bile birinin bilerek ölüp savaşı kaybetmene neden oluyor. Elbetteki 20dk boyunca savaşıp karşılığında ödül kazanmak güzel ancak kaybedenin bir kaybı olması lazım. Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Ödüllü er meydanı kapansın...

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
serkannn arkadaşım seni gerçekten tebrik ederim çok doğru konuşmuşsun.Er meydanında kazananların ödül kazandığı gibi kaybedenlerinde bir kaybı olması gerekir.
aynen ...serkannnn yazdı:Şuanki sistemde er meydanına giren oyuncunun hiçbir şekilde kaybı olmuyor. Bu ise savaş başlar başlamaz 5 kişi kalmana ya da 6 kişi olsan bile birinin bilerek ölüp savaşı kaybetmene neden oluyor. Elbetteki 20dk boyunca savaşıp karşılığında ödül kazanmak güzel ancak kaybedenin bir kaybı olması lazım. Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
serkannnn yazdı:Şuanki sistemde er meydanına giren oyuncunun hiçbir şekilde kaybı olmuyor. Bu ise savaş başlar başlamaz 5 kişi kalmana ya da 6 kişi olsan bile birinin bilerek ölüp savaşı kaybetmene neden oluyor. Elbetteki 20dk boyunca savaşıp karşılığında ödül kazanmak güzel ancak kaybedenin bir kaybı olması lazım. Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Katılıyorum Bu em Sistemi Kapansın..
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Şuan kimsenin bir kaybı olmadığı için şifacıyı düşünmeden büyücü giriyor. Klan parası sistemi gelirse şifacısını ayarlamadan savaşmaya giremeyecek, girdiği takdirde her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek(en fazla 5 kere ölür, 5. de meydandan atılır). Kaldı ki kimsenin birisine klan parası kazandırmaya niyeti yok, piyasada klan parası kalıp kalmaması kimseyi ilgilendirmiyor, sadece adil savaşmak için uğraşılıyor...Savas yazdı:Bu söylediklerine katılmıyorum adam bilerek çıkmazsa ya oyundan düşerse düştüğü için suçsuz yere 500 kp simi gidecek ? yada Er meydanına bir büyücü girdiğinde şifacı olmadığında büyü her öldüğünde 100 kp giderse kp kalmaz piyasadaserkannnn yazdı: Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Ödüllü er meydanı kapansın...![]()
İyi Eğlenceler....

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Hecatomb
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ça R Şı
Arkadslar ben bu konuyu fuarda yöneticilerle konustum ödüllü er meydanı devam edebilir dedi..
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
PERSECUTİON
Persecutionşifa
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Destekliyorum...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı