oyuna yenilikmi geliyor, yeni sunucumu geliyor ? ne olduğunu anlatabilirmisiniz , ve test sunucuda exp kasmak kolaymıydı nasıldı ?
Test sunucu hk.
Test sunucu hk.
Arkadaşlar oyuna ara vermiştim foruma gireyim dedim test sunucu hakkında bir soru konu açılmış birşey anlamadım 
oyuna yenilikmi geliyor, yeni sunucumu geliyor ? ne olduğunu anlatabilirmisiniz , ve test sunucuda exp kasmak kolaymıydı nasıldı ?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Test sunucu hk.
No Panik No Héycan . .
Test Sunucusu Kısa Süre İçin , Çeşitli Testler Kontrol Edilmek Üzere Çok Değerli I.K.V Oyuncularına Açılmıstır . Bir Kaç Saat Süre Zarfı İçinde Açık Kalan Sunucuda Çok Büyük Farklılıklar Olduğunu Söyleyebiliriz . Örn Bknz :
Her Kesilen Yaratığın 1 Lv Vermesi ( 30 Lvde Fare Kesmek 1 Lv verir )
Klana Girildiği Takdirde Kılıç Rütbe İle 999m Klan Parası + Şan' a Sahip Olmak .
İstediğin Kadar Gözlük Alabilmek Klan Parası Dahilinde .
Sunucunun Açık Olduğu Süre Boyunca Yönetim , Oyuncu Kaynaşması .
Bir Yöneticinin Handanı , Nerull' un İse İsmeti Öldürmesi . .
Bu Kısa Süreç Oyuncuların Büyük Zevk Almasını Sağlamış Ve Devamlı Açık Kalmasını İstemesine Yol Açmıştır . Açılan Konular Tamamen Bu Olaya Rehabet Etmektedir . .
Umarım Faydalı Bİlgiler Verebilmişimdir . .
_________________________________________İyi Günler, İyi Forumlar . .
Test Sunucusu Kısa Süre İçin , Çeşitli Testler Kontrol Edilmek Üzere Çok Değerli I.K.V Oyuncularına Açılmıstır . Bir Kaç Saat Süre Zarfı İçinde Açık Kalan Sunucuda Çok Büyük Farklılıklar Olduğunu Söyleyebiliriz . Örn Bknz :
Klana Girildiği Takdirde Kılıç Rütbe İle 999m Klan Parası + Şan' a Sahip Olmak .
İstediğin Kadar Gözlük Alabilmek Klan Parası Dahilinde .
Sunucunun Açık Olduğu Süre Boyunca Yönetim , Oyuncu Kaynaşması .
Bir Yöneticinin Handanı , Nerull' un İse İsmeti Öldürmesi . .
Bu Kısa Süreç Oyuncuların Büyük Zevk Almasını Sağlamış Ve Devamlı Açık Kalmasını İstemesine Yol Açmıştır . Açılan Konular Tamamen Bu Olaya Rehabet Etmektedir . .
Umarım Faydalı Bİlgiler Verebilmişimdir . .
_________________________________________İyi Günler, İyi Forumlar . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
40 dk kısa bir sürde 49 ola bilirsin bunun söyliyim tabi hiç kimse olmassa 20 dk 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Ufak bir düzeltme yapayım.XxXszrXxX yazdı:
Her kesilen yaratık değil , Levelinizdeki kesilen her yaratık size 1 seviye atlatır.Yani 30 levelde fare keserseniz size vereceği +2 para'dır
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
:lol: Düzeltme İçin Teşekkürler , Yalnış Bilgi Verdiğim İçin Büyük Özür Dilerim . . Ben Kısa Süre Kaldım Fare Kesip Atladım Sadece Ardından Kalabalıktan ve Lagtan Dolayı Çıktım . . :ugeek:Cappy yazdı:Ufak bir düzeltme yapayım.XxXszrXxX yazdı:
Her kesilen yaratık değil , Levelinizdeki kesilen her yaratık size 1 seviye atlatır.Yani 30 levelde fare keserseniz size vereceği +2 para'dır30 levelde bir yağmacı keserseniz sizi 31 level yapar.35 levele kadar yağmacı xp verir.Fakat 32 level olup mavi engerek kesmeye giderseniz 33 olursunuz bu şekilde devam eder ve kısa sürede 49 olursunuz.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran