[FiaNNa Loncası] "Fianx"

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

Mesaj gönderen NenYa »

slm loncamın guzel ınsanları loncamızın buyucu eksıklıgı oldugunu gorerek AGATA karakterimi arz klanına gecırdım gurup bolglerınde yanınızda yer alacam ıhtıyac halınde herkese kucak dolu sevgıler oyunda gorusmek dılegıyle a.e.o
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Selam dostlarım

Kerem abicim malumunun okul ondan dolayısı ile gelemiyeceğim abi kusura bakma başka bir sefere inş sizler ile yan yana olmak çok güzel olucaktı ama işte yakamı gene bırakmadı okul =)

Olcayım 10 gun boyunca kafanı topla ve oyuna geri dön senin gibi bir ezik bizimle kalması gerekir kampta başarılar .

Hilmi abicim ordan senin adın silinirmi ya sende yani nasılsın abi iyimisin Allah mutlu mesut etsin abicim .

Fianna ailesinin birbirinden değerli fertleri yakın bi yerde kaçak interdent buldum ordan girmekteyim kendinize iyi bakınız Allaha emanetsiniz .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

NenYa yazdı:slm loncamın guzel ınsanları loncamızın buyucu eksıklıgı oldugunu gorerek AGATA karakterimi arz klanına gecırdım gurup bolglerınde yanınızda yer alacam ıhtıyac halınde herkese kucak dolu sevgıler oyunda gorusmek dılegıyle a.e.o

Ufuğum Sabri Kerem abi buluşun İzmirde =) Sende Bucadaydın sanırım Kib dostum çok güzel bir fedakarlık etmissin Ufuğum .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen NenYa »

yasarım nerdesın yahu yaz okulu mu yoksam kolay gelsın kardesıme benımde butler vardı bıldıgın gıbı hazıran sonu bıttı sımdı tatıl dolayısıyla sehir dısındayım yoksa guzel bı bulusma olurdu keske bu doneme denk gelmeseydı herkese selam olsun allaha emanet olun..
Kullanıcı avatarı
Fianxsabotaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fianxsabotaj »

FianxLeewoht yazdı:Selam dostlarım

Kerem abicim malumunun okul ondan dolayısı ile gelemiyeceğim abi kusura bakma başka bir sefere inş sizler ile yan yana olmak çok güzel olucaktı ama işte yakamı gene bırakmadı okul =)

Olcayım 10 gun boyunca kafanı topla ve oyuna geri dön senin gibi bir ezik bizimle kalması gerekir kampta başarılar .

Hilmi abicim ordan senin adın silinirmi ya sende yani nasılsın abi iyimisin Allah mutlu mesut etsin abicim .

Fianna ailesinin birbirinden değerli fertleri yakın bi yerde kaçak interdent buldum ordan girmekteyim kendinize iyi bakınız Allaha emanetsiniz .
Eyvallah Yaşarım Biz iyiyiz evlilik iyi gidiyor allaha şükür ne olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ;D
Resim
-Fianxsabotaj-
(Fianların Kızılı)
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Merhaba Arkadaşlar ,

Bugüne kadar sizinle çok şey yaşadık şu 2 ay gibi bir kısa sürede. Acısıyla tatlısıyla çok güzel günlerdi... Fakat şu an itibariyle kendi isteğimle loncadan ayrılmış bulunmaktayım. Lütfen bunu bir başkasının yaptıklarına bağlamayın . Kenim istedim kendim çıktım . Bundan sonraki oyunda yine görüşmeye devam edelim . Fakat adımın başına ''FiaNNa'' olmadan ...Hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz ...

Saygılarımla ...

Fianxbeyazatlı
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

BEYAZATLI yazdı:Merhaba Arkadaşlar ,

Bugüne kadar sizinle çok şey yaşadık şu 2 ay gibi bir kısa sürede. Acısıyla tatlısıyla çok güzel günlerdi... Fakat şu an itibariyle kendi isteğimle loncadan ayrılmış bulunmaktayım. Lütfen bunu bir başkasının yaptıklarına bağlamayın . Kenim istedim kendim çıktım . Bundan sonraki oyunda yine görüşmeye devam edelim . Fakat adımın başına ''FiaNNa'' olmadan ...Hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz ...

Saygılarımla ...

Fianxbeyazatlı
Yok öyle kendim istedim kendim çıktım,çıkamazsın efendi !!!!
Sinirden söylenmiş sözler yüzünden terkedemezsin,silemezsin bu kadar kolay,birkaç gün kafanı topla.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

Fianxaspendos yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Merhaba Arkadaşlar ,

Saygılarımla ...

Fianxbeyazatlı
Yok öyle kendim istedim kendim çıktım,çıkamazsın efendi !!!!
Sinirden söylenmiş sözler yüzünden terkedemezsin,silemezsin bu kadar kolay,birkaç gün kafanı topla.
haha valla bi alemsin ardam yaw .. sen kızdırdıysan , kesin her zaman ki gibi "Hakaretimi ederim, sonra da çok üzülürüm" mantığı . :D
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Fianna(Fianx)

Mesaj gönderen Sabri »

Malesef işler nedeniyle imza gününe gelemiyorum tatilim pazar günü oluyor.Cidden çok istiyordum :cry:
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

Karsıyaka dan bornovaya gidilmez zaten çekilmez..

Benim de Kuzey Kore ye gitmem gerekecek bugün saat 6.10 uçağı gidiyorum uyanamam o sebeple oturacam 4-5 e kadar :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

“Lonca İletişim” sayfasına dön