Arkadaşlar benım nette ne cektıgımı bakın bıde sızde gorun..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar benım nette ne cektıgımı bakın bıde sızde gorun..
Pusatlımxx(48) İyilerin dostu kotülerin düşmanı.... Byxpusat (39) Cengaver pusat [kısaca battalın oglu saban..] Çifaciler (49) Hırsızların danıskası kufurbaz haydonun yıgenı..] Mekansızxcellat (38) KızlaRın gozde sevgılısı (karızZzZmA] MeKaNnSızxMuUhitin] Çifacilerxtwo (48) Sazanın onde Gidenı Kerız fkt Ozundde Iyı bı cocuq ] Byxalemci (47) şabanın kardesşinden ne beklıyorsanız artık.. ] Bosileyda (44) thıs a . Şaban brother ] Matadorxmamet (32) dauble şaban ın kardeşi cakma matador mamet saygılarıyla ] Helboys (47) Mekansızxmal Artık daha ne dıyosanız .. ] Dehşetxşifa (18) oyuna baslıyalı 1 ay olmadı fakat afedersınız s... yıne de susmaz anasını satayım ] Çifacilerr (25) Allahım benı bu cocuktan bırısı kurtarsın adam labırentte kayboldu 1 hafta ordan cıkamadı olmuyoda param gıder dıye hep alt cekıyo
ops: Lastmohican (47) Carı bı cocuktan aldı alalı bu carın nerdeyse @.. eskıden cocuk paraya para demezdı baskasına sattı adam ors parası dılenıyo.. ]
ops: Hyperxjst (41) adamın oyunla alakası yoq ... ] Artık halıme anlayın hala sayacagım cok kısıler var fakat ............................. daha fazla soylemek ıstemıyorum.. bende arada sırada mallasıyorum @
Re: Arkadaşlar benım nette ne cektıgımı bakın bıde sızde gorun..
Allah akıl fikir versin kardeş sanaByxpusat yazdı:Pusatlımxx(48) İyilerin dostu kotülerin düşmanı.... Byxpusat (39) Cengaver pusat [kısaca battalın oglu saban..] Çifaciler (49) Hırsızların danıskası kufurbaz haydonun yıgenı..] Mekansızxcellat (38) KızlaRın gozde sevgılısı (karızZzZmA] MeKaNnSızxMuUhitin] Çifacilerxtwo (48) Sazanın onde Gidenı Kerız fkt Ozundde Iyı bı cocuq ] Byxalemci (47) şabanın kardesşinden ne beklıyorsanız artık.. ] Bosileyda (44) thıs a . Şaban brother ] Matadorxmamet (32) dauble şaban ın kardeşi cakma matador mamet saygılarıyla ] Helboys (47) Mekansızxmal Artık daha ne dıyosanız .. ] Dehşetxşifa (18) oyuna baslıyalı 1 ay olmadı fakat afedersınız s... yıne de susmaz anasını satayım ] Çifacilerr (25) Allahım benı bu cocuktan bırısı kurtarsın adam labırentte kayboldu 1 hafta ordan cıkamadı olmuyoda param gıder dıye hep alt cekıyoops: Lastmohican (47) Carı bı cocuktan aldı alalı bu carın nerdeyse @.. eskıden cocuk paraya para demezdı baskasına sattı adam ors parası dılenıyo.. ]
ops: Hyperxjst (41) adamın oyunla alakası yoq ... ] Artık halıme anlayın hala sayacagım cok kısıler var fakat ............................. daha fazla soylemek ıstemıyorum.. bende arada sırada mallasıyorum @
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları