Tk x ler VE Sanalkorkunun arkadasLarı Cyberxleonn gercekYÜZÜ

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
babaxmeslegi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Tk x ler VE Sanalkorkunun arkadasLarı Cyberxleonn gercekYÜZÜ

Mesaj gönderen babaxmeslegi »

Bu tarz konuları lütfen ikvdestek formundan bizlere bildiriniz. Forum üzerinde bu tarz konular barındırılmayacaktır.

[GM]Erdoğan
Xbypence

Resim
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Tk x ler VE Sanalkorkunun arkadasLarı Cyberxleonn gercekYÜZÜ

Mesaj gönderen eLeSsaR »

La mal herif.Orda Tkxx lere dair birşey göremedim.Çünkü görememde :mrgreen: .Sanalkorkun'a gelince Berat oyunu bıraktı.Gerekli açıklamayı forumada yaptı.Daha ne zırvalayıp duruyon bebeler gibi anlayamadım.
Resim
Kullanıcı avatarı
babaxmeslegi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen babaxmeslegi »

:evil: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) tolun cevap ver nan ezmem DDDDD baska kımse yokmu lan bu leoyu savuncak q ezmesı leoooo hhehheh ;) ;) :mrgreen:
Xbypence

Resim
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

eLeSsaR yazdı:La mal herif.Orda Tkxx lere dair birşey göremedim.Çünkü görememde :mrgreen: .Sanalkorkun'a gelince Berat oyunu bıraktı.Gerekli açıklamayı forumada yaptı.Daha ne zırvalayıp duruyon bebeler gibi anlayamadım.

Yanlısın var o oyuunu bıRakırmı ?? Haal Ramcanbüyü Ramcan Xxserxkanxx ve Cyberxeddy carlarında .. !!
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Oyunu bıraktım Lakin takip etmeye devam ediyorum Forum üzerinden.

Ramcanbüyü,Jonturkxruff,Xserxxkanxx,Cyberxeddy Çarlarını Çok sevdiğim bir dostuma verdim.
Ona yapılan hareket bana yapılmış olur , onun size yaptığı bir terbiyesizlik olursa benimle iletişime geçmeniz yeterlidir.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

Berat snn ne maL oLduqunu biLiyoRuz Bosuna anLatma Foruma cıkıp Herseyi anLattın Ve Sonucta hırsızsın Oyunu bırakmadın BunaDa Eminim Sanalkorkun caRı Telefonuna kayıtLıyDı Ve İtem düzünce miLLet aLacaktın Bu heRife qüvenmeSin Kimse beyLeR Cyberxleoo ya qeLinCe O Adam BeraT !@#... Den Daha Efendi Buraya cıkıpta Hırsızmıs diye RekLam yapma Berat benım caRLaRımı caLamaz Çünkü Ona keyLoqeeR ataCaqımı biLiR DiyoR BuRaDa Kimsenın caRını caLdıqınDan bahsetmiyoR Beratta hıRSız Unutmayın
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

Canım sıkıldı resim yaptım arkadaşlar,Görsellere koycaktım ama Bizim Sunucu görsün istedim sadece.
Umarım beğenirsiniz.Olumsuz yorumlar'a açığım resimde hata bulduysanız Lütfen söyleyiniz...
Teşekkür ediyorum hepinize 8-) Üyeliğim ceza aldığı için o üyelikden paylaşmak istedim.
Burada SanaLKorkun = What üyeLiqidiR Dikkat edin
Kullanıcı hesabınız onaylanmamış. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz.

Bunu nasıl düzeltebilirim ? , Kullanıcı hesabınınz kilitlendi deseydi,Üyeliği açtırırdım ama burda ne yapmam gerek ?
Ve buradada oyuna qirmek istiyor Ancak Üyeliqi onayLanmamıs Bu heRif haLa Oyunda unutmayın ;)
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

Canım sıkıldı resim yaptım arkadaşlar,Görsellere koycaktım ama Bizim Sunucu görsün istedim sadece.
Umarım beğenirsiniz.Olumsuz yorumlar'a açığım resimde hata bulduysanız Lütfen söyleyiniz...
What üyeliqiyLe YazmıstıR
Teşekkür ediyorum hepinize 8-) Üyeliğim ceza aldığı için o üyelikden paylaşmak istedim.
Sanalkorkun üyeliqiyLe yazmıstıR // Can sıkıntısından yaptım inş beqenırsınız adLı konuda qörebiLirsiniz
Kullanıcı hesabınız onaylanmamış. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz.

Bunu nasıl düzeltebilirim ? , Kullanıcı hesabınınz kilitlendi deseydi,Üyeliği açtırırdım ama burda ne yapmam gerek ?
Ve buradada "What" AdLı üyeLikLe TTnet sorununu diLe qetiRiyoR Yani oyuna haLa qiReCek Unutmayın Bu hırsız bıRaKmaz Bu oyunu koLay koLay ...
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Ramcanbüyü,Cyberxeddy,Jonturkxruff,Xserxxkanxx Çarlarının Ttnet üyeliğinde ve o üyelik de bir sorun oluştu bunu bana Kadir ( çarı verdiğim kişi ) Söyledi bende bunu forum'a koydum.

Hata düzelmiştir bu arada.

Not:Byböceq İmzandaki Tüm çarlarının yanına " BİR ZAMANLAR " yazmasını istemiyorsan .... 8-)

Oyunla bir ilgim kalmamıştır,Çarları verdiğim kişi sizlere bir yamuk yaparsa benle iletişime geçmeniz yeterli
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön