ikv de iyi kötü eğlenceli hüzünlü 3 senem geçti sama bi yerde de son buldu bu çok güzel vakit geçirdim eğlendim herkexe tşekkür ederim sağolun ama elveda deme vakti geldide geçti bile hakkı olna olmayan herkeze çok teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın hakkı olan lar hakkını helal etsin tekrar görüşmek ümidiyle
SAYGILARLA
FRESHxMoK
FELLAH
elveda
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: elveda
SENDE GİTTİN SUTMA BE ;;;
FARKIMIZ VE TARZIMIZHATAYLI OLMAZMIZYA KAN KUSTURURUZYADA KAN SUSTURUZLAN!!!
FARKIMIZ VE TARZIMIZHATAYLI OLMAZMIZYA KAN KUSTURURUZYADA KAN SUSTURUZLAN!!!

-
- Cin Avcısı
aynen kardeşim oyun düzelesiye kadarda girilmez ben yıllarımı verdim ama oyuna 2 gün önce başlayan adam gelip kesiyo nasıl iştir bu anlamadım üstümde o kadar item var ama adam kesiyo

Kardesim Dogru Söylüyorsunus Ama Zevk icin oynuorus en saglam olupta ezikler kesınce oyun bırakmayın Onlar sizden güclüyse Siz daha güclü olmaya calısacaksınıs İşte Bu Da Sizin Çabanisi Azminizi gösterir.
Yanında Arz warken havalananın Tenhada Özrü Bulunmaz 
Eminönü sunucusu [Büyücü] 49 BÜYÜCÜ veee İSİM=Atmosfer BİZ LONCA DEİLİS FAKAT arkadas cevresinden dolayı lonca gibiyiz katılacaklar bana pm atabılır
Eminönü sunucusu [Büyücü] 49 BÜYÜCÜ veee İSİM=Atmosfer BİZ LONCA DEİLİS FAKAT arkadas cevresinden dolayı lonca gibiyiz katılacaklar bana pm atabılır
- durakmenzil
- Cin Avcısı
recep nereye be kardeşim ama kesin kararlıysan elveda reelde başarılar
ops:
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
Oyunu kıyafetler oynamıyo.reco45 yazdı:aynen kardeşim oyun düzelesiye kadarda girilmez ben yıllarımı verdim ama oyuna 2 gün önce başlayan adam gelip kesiyo nasıl iştir bu anlamadım üstümde o kadar item var ama adam kesiyo
Ozzy yazdı:Oyunu kıyafetler oynamıyo.reco45 yazdı:aynen kardeşim oyun düzelesiye kadarda girilmez ben yıllarımı verdim ama oyuna 2 gün önce başlayan adam gelip kesiyo nasıl iştir bu anlamadım üstümde o kadar item var ama adam kesiyo