[TEST SUNUCUSU KAPANMASIN İSTİYORSAN]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: [TEST SUNUCUSU KAPANMASIN İSTİYORSAN]

Mesaj gönderen Ceviz »

Beyin bedava. Girmeyin , plus almayın. Rahat rahat oynarız bizde.
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hadise8787 »

güncel
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
Cappy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Cappy »

Evet,bencede açık kalmalıydı.
Test sunucusu , sürekli hayalini kurduğumuz hızlı level atlama , mareşal rütbesi , istediğin kadar gözlük ve aynı anda tüm sunuculardan binlerce oyun kitlesini somutlaştırmıştı.

Ama Test Sunucusu,açık kaldığı sürece gerçek sunucularımıza yönlenmeme sorunu olabilirdi.Yöneticiler eğer ,Test sunucusunun haftanın belli günleri açarsa hem oyuncuların ilgisine karşılık vermiş olur,hemde oyun içerisindeki hataları düzeltme imkanı olur.O sunucunun ayrıca açılış amacı;
- Oyun içerisindeki hataları herkesi bir araya toplayarak düzeltmek.
- Sınıf yeteneklerini keşif
- Yeni gözlükleri keşif
- Yer'leri keşif
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )
Resim
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Cappy yazdı:Evet,bencede açık kalmalıydı.
Test sunucusu , sürekli hayalini kurduğumuz hızlı level atlama , mareşal rütbesi , istediğin kadar gözlük ve aynı anda tüm sunuculardan binlerce oyun kitlesini somutlaştırmıştı.

Ama Test Sunucusu,açık kaldığı sürece gerçek sunucularımıza yönlenmeme sorunu olabilirdi.Yöneticiler eğer ,Test sunucusunun haftanın belli günleri açarsa hem oyuncuların ilgisine karşılık vermiş olur,hemde oyun içerisindeki hataları düzeltme imkanı olur.O sunucunun ayrıca açılış amacı;
- Oyun içerisindeki hataları herkesi bir araya toplayarak düzeltmek.
- Sınıf yeteneklerini keşif
- Yeni gözlükleri keşif
- Yer'leri keşif
Bence bu olay çok tartışmalı.. PvP oyunları gibi olmasını istemiyorum ben açıkçası. Bir zevki oluyor bazı şeyleri kazanmanın hazzı, emeğin hazzı. Bu konuda görüş ayrılıkları olduğu için bir seçim yapılmasının gereği düşüncesindeyim.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Öncelikle herkese selamlar..

Arkadaşlar hepimizin gördüğü gibi bir çok kişi test sunucusunun açık kalmasını istiyor. Ancak olaya birde söyleyeceklerim yönünden bakın.

Öncelikle Test sunucusu sonuçta test amaçlı ikv oyuncularına (siz değerli arkadaşlarımıza) açıldı. Ve test bitince kapanması normaL.
Burada asıL değinmek isdediğim konu ise şu.! Test sunucusunda bir yaratık kesiminde 1 lwl atlayıp herkes kolayca 49 oldu ve klana girince mareşaL dediğimiz kılınç rütbesine ulaşdı. Şaheserler ve itemlerde verilseydi o gün oyunu tamamen son aşamasında oynuyor olacaktık. Belki ilk başlarda bundan çok zewk alabiliyoruz evet.! Buna bende şahidim ama gelin bakalım birde şu yönüyle düşünelim.

Test sunucusu sürekli açık kalsaydı herkes oraya yönelecekdi. Diğer sunuculara olan ilgi azalırdı. Neden ? Çünkü test sunucusunda insanoğlunun her türlü şeyde alışdığı gibi KoLay yönden edinilen bir başarı wardı. Neyse herkes test sunucusunda oynamaya başladıktan sonra zaman ı geldiğinde oyundan daha çok kopma olacakdı. Bunun nedeni herkes 49 olmuş rütbe zaten yani ortada bir amaç kalmamış... Sonucunda bir zaman sonra tıpkı oyunun ilk zamanlarındaki aldığımız zewkin bugünki gibi sönmesi sonucunda oyundan kopmalar dahada fazla olacaktır. Neden dahada fazla dıyorum bunuda açıklayayım. Çünkü sen şimdi test sunucusunda isdediğin kadar oyununun zewkini KOLAYCA çıkarmış oluyorsun.! Sonrasında sıkıldığında hangi insan eski sunucusuna döner ? Yani belirtmek isdediğim oyunda en mükkemmel olsan ne olacak? Bir zaman sonra sıkılıp bırakacaksın...

Ayrıca bazılarımızın farkında olmasada İkv Yönetimi dün bize test sunucusunu açarak çok önemli bir ders vermiş oldu anlayanlara... Belki yönetim bile bunun farkında değildir :D

İkv yönetimi test sunucusunu bize açarak bir newi bize oyunda en iyi olmaya yönelik hırslarımızı kontrol etmemiz gerektiğini vurgulamak isdedi. Şöyle anlatayım. Mesela normal sunucularda insanlar en iyi rütbeye ulaşmak için sürekli biribrini kesiyor. Kp kasanlara dalıyor. bazen birbirlerini küçük düşürüyorlar. Weya 49 olmak için yaratıkları önce çekmeye çalışıyor. Görew bosslarına ilk vurmaya çalışıp huzursuzluk çıkarıyor. Ama şöyle bir düşünün. test sunucusuna giren arkadaşlar görmüşdür. 99999999 kp niz wardı we kolayca 49 oldunuz. Düşünün bunu hergün yaşamız olsanız oyunun ne zewki kalır ? yada werilen ders açısından söyleyeyim. Bugun oyunda o yerlere gelebilmek için kırdığımız arkadaşlar olmuşdur. Oyunun huzurunu bozduğumuz olmuştur. Yani sonuçta değmez diyorum. Bazen oyuncular arasında tabir edilen ezik kelimesi aslında çok kötü birşey değil hatta iyi bir şey.. Mesela ezik olsan oyunda iyi olmak için çaba harcarsın oyundan zewk haz alırsın. :mrgreen: Ama dün test sunucusunda itemler harici lwl we rütbe en sondu ama bir zaman sonra kabullenmeyenler olsada sıkılıp oyunu bırakanlar olacakdır.

Konuyu kısaca toparlayayım. Yani test sunucusu açık kalırsa oyundan kopmalar fazlasıyla olacaktır. Bence her konuya farklı yönleri ile de bakmak lazım.

Yazdıklarımı zaman ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkür eder iyi forumlar iyi eğlenceler dilerim.

Test sunucusunda Djateş (49) Xjokerx (49) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

kuubii yazdı:
karacomaklan yazdı:Oyunu 2 Yıldır Oynuyordum Bugur Yine Oynarken Test Sunucusu Acılmıs Diye Duydum Ve girdim
2 Yıldır Alamadigim Oyun Zevkini 1 saatte aldım
Çok eglenceli
İnsanlar yönetile ısınıyor hoşça vakit geçirıyor
Sadece ben degil inaniyorum ki herkes bunu istiyor
Lutfen 40 Yılın Başında İyi Bir İş yaptiniz Bari Kapatmayin Oyundan Biraz zevk Alalım
,,,,! Lutfen Test Sunucusu Açık Kalsin......!
çok iyi dedin aslında test sunucusu yerine yeni bir sunucu buna OkO ve ya daha güzel bi ad koyulsn 999.999.999 para ile 49 seviye olarak başlansın o zaman sunucular arası dahil vs birincilerini belirleyebiliriz oyunda heyecan artar.
peki itemleri nerden bulcaz???yada dionuz ki herkes full olsun iyide OkO da 2 tarafta eşitken nasıl bir tat alcan...
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

KaraXHayalet yazdı:
Elfetih yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Elfetih yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Hatta oyunda plussuz pluslu farkıda olmasın herkez 49 başlatın ehrkezin üstü full olsun süper olur
:mrgreen: :mrgreen:
Ciddiyim şaka değil (Not joke) 8-)

umaRım senin söyLediğine yüksek bir kitle destek verirde istediğiniz durum olur .
Yani demek istediğim şöyle gel abi yer var böyle demek istedim bilmem anladımmı hani oyuna giren kişi hiç dert olmadan sadece gülmek için girecek aşırıya kaçmadan küfür sertbest büyücü şfiacı savaşçı istediğini seç üstü full olacak klana katıl eğlen amaç budur pvp de
Seni detekliyorum.Ama kufur konusu olmaz olamaz her ınsan kendını savunabılır bu savunma sozle olmalıdır eger cıddı yada hayatı tehlıkeye atan bır durumda nefsı mudafa yapılır kı oyunda boyle bısey sacama olur onun ıcın kufur konusnu desteklıyemıyorum...
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
BaRuT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BaRuT »

karacomaklan yazdı:Oyunu 2 Yıldır Oynuyordum Bugur Yine Oynarken Test Sunucusu Acılmıs Diye Duydum Ve girdim
2 Yıldır Alamadigim Oyun Zevkini 1 saatte aldım
Çok eglenceli
İnsanlar yönetile ısınıyor hoşça vakit geçirıyor
Sadece ben degil inaniyorum ki herkes bunu istiyor
Lutfen 40 Yılın Başında İyi Bir İş yaptiniz Bari Kapatmayin Oyundan Biraz zevk Alalım
,,,,! Lutfen Test Sunucusu Açık Kalsin......!
(Lutfen 40 Yılın Başında İyi Bir İş yaptiniz Bari Kapatmayin Oyundan Biraz zevk Alalım
,,,,! Lutfen Test Sunucusu Açık Kalsin.....) Sobee Ekibi Daha Ne Yapsın 40 yılın başında diyosun Adamlar Hergün Yenilik Yapıyorlar Siz Çok şey İstiyorsunuz..
((HeyTBe))
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

+1

Şu Ana Kadar Yönetimin Yaptığı Saçma Etkinliklerden Çok Daha Zevkli Olduğu Belirtiyim..
Haftada 2 Gün ..
Olmadı 1 Gün Bari Açın.. Etkinlik Filan Olmasın .. Test Sunucusunu Açın Yeter.. :mrgreen:
Yada Test Bize Lazım Diyorsanız Başka Bi Sunucu Açın ..
2 Senedir Oyundan Hiç Bu Kadar Zevk Almamıştım...
Hem Karakterler Hk. Yeni Başlıyanlar İçin Güzel Bi Yer..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

qalanoth yazdı: +1

Şu Ana Kadar Yönetimin Yaptığı Saçma Etkinliklerden Çok Daha Zevkli Olduğu Belirtiyim..
Haftada 2 Gün ..
Olmadı 1 Gün Bari Açın.. Etkinlik Filan Olmasın .. Test Sunucusunu Açın Yeter.. :mrgreen:
Yada Test Bize Lazım Diyorsanız Başka Bi Sunucu Açın ..
2 Senedir Oyundan Hiç Bu Kadar Zevk Almamıştım...
Hem Karakterler Hk. Yeni Başlıyanlar İçin Güzel Bi Yer..
+1 :D
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön