Oyun içerisindeki efsunlu eşylarla ilgili lütfen bakınız!!!!
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun içerisindeki efsunlu eşylarla ilgili lütfen bakınız!!!!
Biraz matematiksel acıklama yaparak savunabilir plussız bir oyuncuya item düsme ihtimali zayıf sıfır olarak kabul edersek pluslı oyuncuya item düsme ihtimali 3 kat oldugundan 0x3=0 sonucunu vercektir xD tabi işin espirisi bu pluslı olupta güzel item düsürebilen varmı xD ama plus bittikten sonra güzel düsüyo 
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
her gık dediğinde item düşseydi bu oyunda ne rekabet olurdu ne bir amaç plus alır kral olurdu millet zora alış kiz zevkini alasın
tabii ki her gık dediğinde item düşmemeli..SeriKatil yazdı:her gık dediğinde item düşseydi bu oyunda ne rekabet olurdu ne bir amaç plus alır kral olurdu millet zora alış kiz zevkini alasın
dikkatini çekerim bu oyun plus alanlarla gelişiyor..plus alanların ayrıcalıkları olmalı..
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
İtem düşürmesini bilmek lazım ben sadece 1 ay plus aldım o ay içerisinde plus aldıgım ıcın en az 10 saat oynuyordum
. Pluslı olduğum ay içerisinde o zmaan 39 leveller zamanıydı mag conk zırh(34) ,tesla conk zırh(34) ve komet merlin ceket(33) reçetesi düşürmüştüm bunun dısında onlarca tek ıtem alman veya buyu efsunlu tek ıtemlı esya dusurdum. Bana inandırcı gelmiyor söylenenler pluslılar gerçekten çok ayrıcalıklı.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Ulusxbaskan yazdı:bende 2 yıLdır oyundayım kuklacı sunucusunda takıLıyorum, inanmıcak belKi gmLer ama plus aLamadan önce bir sürü item düşerdi Plus aLdım alalı hiç item düşmüyor bu konuya bi eL atmanızı itemLeri düzenLemenizi diLerim ii görevLer gmLer iLginiz için şimdiden teşk. ederim.
Öncelikle belirmek isterim Game Master O tür işlerle ilgilenmez , GM forum ve oyunda düzeni sağlamakla hükümlüdür.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- InfaZstyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bilader o senin Dediğim GM [ GAME MODERATÖR ] Olmasınokan34 yazdı:Ulusxbaskan yazdı:bende 2 yıLdır oyundayım kuklacı sunucusunda takıLıyorum, inanmıcak belKi gmLer ama plus aLamadan önce bir sürü item düşerdi Plus aLdım alalı hiç item düşmüyor bu konuya bi eL atmanızı itemLeri düzenLemenizi diLerim ii görevLer gmLer iLginiz için şimdiden teşk. ederim.
Öncelikle belirmek isterim Game Master O tür işlerle ilgilenmez , GM forum ve oyunda düzeni sağlamakla hükümlüdür.
xİSTİHBARATx | İstihbaratb
master olmasın 
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>