TEST SUNUCUSU KAPANMASIN ARKADAŞLAR
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TEST SUNUCUSU KAPANMASIN ARKADAŞLAR
Rekabetin,çekişmenin ve amacın olmadığı bir sunucuda güzel bir oyun oynanmaz.Herkes herşeyin sahibi olursa, kolay yoldan.Ne anlamı kalır oyun oynamanın? Herşeyin sahibi olursan bıkar oynamak istemezsin zaman sonra.Emek verip birşeylerden verim alarak daha mutlu ve güzel bir oyun oynamak varken işin kolayına kaçıp hazıra konmak inan çok basit olur
Zaten gerekli testlerin ardından sunucu kapatılacak kendini hazırla buna sende..
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...
AYNEN KATILIROYRUM KARDEŞ. HA TEST SUNUCUSUNUN SADECE 1 YANI GÜZEL O DA SÜREKLİ TT LERİN OYUNDA OLMASI GÜNCELLEME VEYA OYUN GERİ SARDI DİYE BİR OLAY OLMAMASIDIR.IICaDDeCiTRII yazdı:Rekabetin,çekişmenin ve amacın olmadığı bir sunucuda güzel bir oyun oynanmaz.Herkes herşeyin sahibi olursa, kolay yoldan.Ne anlamı kalır oyun oynamanın? Herşeyin sahibi olursan bıkar oynamak istemezsin zaman sonra.Emek verip birşeylerden verim alarak daha mutlu ve güzel bir oyun oynamak varken işin kolayına kaçıp hazıra konmak inan çok basit olurZaten gerekli testlerin ardından sunucu kapatılacak kendini hazırla buna sende..
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
arkdlşar klana girdikten sonra rütbe mareşel olmasın 40 levelden her levelde 2 kat zorlaştırlsın gibi olaylar konulsun ama test sunucusu 2 gün açık kaldı ve oynuyan herkes çok memnun kaldı (Bazıları Hariç)
bu arada diyer sunucuda istediğimzi yaptık rütbe+para+level+ün yani oyun çok sıkıcı oldu bu yeni testle oyuna renk gelmişti benim gibi düşünüyorsanız öneri bölümne yazı yazmanızı rica ediyorum
bu arada diyer sunucuda istediğimzi yaptık rütbe+para+level+ün yani oyun çok sıkıcı oldu bu yeni testle oyuna renk gelmişti benim gibi düşünüyorsanız öneri bölümne yazı yazmanızı rica ediyorum
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- Carpismax
- İri Fare Avcısı
o halde başka bi sunucuya taşın ? rütbesiz parasız levelsiz ünsüz ?hadise8787 yazdı:bu arada diyer sunucuda istediğimzi yaptık rütbe+para+level+ün yani oyun çok sıkıcı oldu

- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
ama herkes 0 dan başlamıyor o kadar paradan sonra biri sana laf atımı hemn gene sunucunadönersin yeni sunucyla herkes 0 dan başladı gayet zevkliyfi klan savaşına girmeye korkuyoruz adamlrı kesince bölgden küfr ediyorlar ve buna benzer olaylar
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Kapanmasın deqilde en azından 1-2 hafta açık kalsa güzel olurdu herkez itemsiz 49 lwle kasıyo süper bişeydi 
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- rapismylife
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
IICaDDeCiTRII yazdı:Rekabetin,çekişmenin ve amacın olmadığı bir sunucuda güzel bir oyun oynanmaz.Herkes herşeyin sahibi olursa, kolay yoldan.Ne anlamı kalır oyun oynamanın? Herşeyin sahibi olursan bıkar oynamak istemezsin zaman sonra.Emek verip birşeylerden verim alarak daha mutlu ve güzel bir oyun oynamak varken işin kolayına kaçıp hazıra konmak inan çok basit olurZaten gerekli testlerin ardından sunucu kapatılacak kendini hazırla buna sende..
JAGER # RAPISMYLIFE # ERDİL # rapismylife
Raiders Of AnatoliA # TEŞKİLAT
Raiders Of AnatoliA # TEŞKİLAT