TEST SUNUCUSU KAPANMASIN ARKADAŞLAR

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: TEST SUNUCUSU KAPANMASIN ARKADAŞLAR

Mesaj gönderen MykonS »

Sanane oluyor sen git kendi sunucunun forumunda öt bu oyun pvp deil
Anlıyorum seni bu oyunun pvpsinin çıkmasını istiyorsun ( Test sunucusunu oyuncu düşmeleri hakkında bilgi almak amacıyla açılmıştı )sanırım o bilgi ögrenildi ve şimdide kapanacak ..
Sende bana emir veremessin hakkın yok felan nereden biliyorsun hakkım olup olmadıgını .. sen avukat mısın
Bu konuda yorum yapıp yapayacagıma anca yönetici karar verir ve öyle sanıyorum bu konuyada herkesin yorum yapma hakkı var sen git kumda oyna velet
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

kimin ne velet oldğunu beli oluyor kıt herif daha diyer serverlde yeni bir halt olmaya çalşıan çocuk diyer sunucularda yapıcağımzı yaptık biz senin gibilerde bize bakıp özenir anca bu arada tılsım ilk serverim burası benimde sunucum sanamı kaldı benim nerye gitceğim çocuk +velet+zeka özürlüsü+mahlukat.... eksik birşey yazdıysam ekliyebilirsin
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Tılsımdaki ilk adını söyler misin çok merak ettim ..
Sana bakıp özenecem :lol: hiç gülecegim yoktu sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ..
Bu serverde büyücü olarak özeneceğim tek kişi Rosafindir Gerisi umrumda değildir ..
Çaresiz oldugun belli oluyor hakaret ediyorsun çünkü başka yapacak bir şeyin yok ..
Bana velet diyorsun msn veya adres verir misin (İstanbul içindeyse adres ver) ama genelde böyle çocuklar şu yazıyı okuduktan sonra hep istanbul dışı olur ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Bir de siz test sunucusunun anlamını biliyor musunuz ?

Test sunucu ne demektir

Test sunucusu oyuna gelicek yeni mekanların test edildigi ve oyun hatalarının en aza düşürüldügü sunuculardır.Bu sunuculara belirli kriterlerden seçilmiş kişiler girebilmektedir.İKV de ise İKV destek takımı adı verilen ekip kullanmaktadır.Test sunucuları gerektigi zaman normal userlere açılabilmektedır fakar uzun sureli açılmamaktadır.

Alıntıdır ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Nerull yazdı:Merhabalar,

Siz oyuncularımıza daha iyi ve daha stabil çalışan yeni bir sunucu uygulaması sunmak için Test sunucusunda yapılan testlerimiz sona ermiştir.

Test sunucusuna giriş yaparak testlere katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Sadece deneme amaçlı açılmış olan bir sunucu olan Test sunucusu ile ilgili açıklama
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön