~~*~~KuzeyxTeaM~~*~~

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ~~*~~KuzeyxTeaM~~*~~

Mesaj gönderen Kuzeyx »

MiroslavStoch yazdı:Tsk deil Tşk dir o :D
Düzgün Yazın Kanıma Dokunuo xD
Sanane xD
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Yeni Katılan arkdaşLarım Hayırlı Olsun Basarılarınızın Devamını Dilerim.

Aramıza Katılan ezqi arkdaşımız Kuzeyxezqi Olarak aramıza yer Almıstır Hayırlı Ugurlu Olsun.

KuzeyxBeyazkurt KuzeyxKasırga Loncamızdandır. Carlar artık Tugrul KardeşimindiR Carları aRkdaşından almıstır.. Artık Tugrul Kardeşimindir Eskiden Belki Tanıyan Olur Tugrulkaraca ismi..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Lonca Baskanı : KuzeyxSanalcı // KuzeyxBloody

Lonca Baskan Yardımcısı :KuzeyxPoyraz

KuzeyxTeaM Güncel Listesi.

KuzeyxSanalcı
KuzeyxBloody
KuzeyxPoyraz
Kuzeyxmemo
Kuzeyxphysique
KuzeyxAzrl
KuzeyxRast
Kuzeyxargonath
KuzeyxBeyazkurt
Kuzeyxezgi

Kuzeyxsanallcı
KuzeyxBloodyy
KuzeyxŞirkan
Kuzeyxgirdap
KuzeyxTruelove
KuzeyxNefes

Kuzeyxrastt
Kuzeyxustabüyü
KuzeyxTruelowe
Kuzeyxyaşlıkurt
KuzeyxKasırga

Bu Liste Harici Diger Kişiler Loncamızdan Deyildir Olcak Şeylerden Sorumlu deyiliz.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Slm.a Kly Gelsin Dostlarım KardeşLerim. Uzun Süredir evimde Net Olmadıgından Dolayı Giremiyordum fazla.. Ama Ne Kadar Kötü De Olsa ArkLarım Hep Yanımda Bloody rast olsun hepsiyle tel Konuşuruz aMa Kimin Ne Oldugunuda Örenmiş Oldum Gercek Dostum Gercek Arkdaşım Belli Oldu. Zamanı Geldi Eylenirdik Zamanı Gelir Sabahlara kadar kasardık zamanı gelirdi Savaşırdık Dostum dedim item verdim kardeşim dedim item verdim carı calındı dizdim gözlük yoktu gözlük verdim item yoktu item verdim parası yoktu para verdim . Kuzeyx deki ArkdaşLarıma Söyleye Bilrisniz. Sonra Bölgeden Bana Hırsız dedi Megaxmc ama bosa Beni Bilin Biliyor Dogru Ben 17 yasındayım ama aklım büyüktür. ArkdaşLarım Bana derki dostum yasından Olgun Kişisin. Sonra Kuzeyxnefes ile tanıstım. 2 yıldır Beraberdik.Hashx zamanından veri dostumdu Hashx kapandı tekrar bana dediler lonca ac actım bende Kuzeyxnefes güvenmiştim demişti arkdayız hepimiz car kastık sonrada Beni Yarı Yolda Bıraktı Gitti Choosensx oldu sonra uzun Bi aradan sonra Tekrar Kuzeyx girmek istedi dedim kardeşimdir. Olabilir. Hatasız Kul Olmaz. aldım Gene Kuzeyxse Babası İle Oynuyorladı.İstanbula Geldi Burda Geldim Agırladım yedik ictik gezdik int cafe gititik Güzelce Eylendik. Tekrar İzmite Dönünce aradan 2 hafta sonra Gene Beni Yarıl Yolda Bıraktı ama Bu sefer Bnm İcin Yoksun Nefes. Bnm İÇin Sen Bir Hicsin. Yolun Acık Olsun Kardeşim. .. Biz Bize Yeteriz .
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NuMBeR »

Hayırlı Olsun
Resim
Kullanıcı avatarı
deryakahveci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen deryakahveci »

Sen ilk önce loncada adam gibi adamları al ondan sonra gel bana laf at gitmemim sebeblerini biliyorsun ahmet falza lafa gerek yok şimdi betax teyim birdaha da ayrılmıcam Senide adam sanmıstım o kadar geldim tanıstım loncayı bilrikte kurduk yalan söledin ben kurdum dedin bunuda babama söledim oda şiddetle kındı benim lonca dan cıkma sebebim buna ve Sığnak mıgratlara lonca olarak giriyorlar kuzeyx loncasında kimse yok sadece ben ve babam hergün giriyoruz bazıları borc para ister bazıları kas der ben bunlarla uğraşamam sen devam et arkadaşlarında ama sunu bilki biz yalan söleyenlerin yanında durmayız sana iyi Hayatlar Dilerim :!
Kullanıcı avatarı
deryakahveci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

şifacı actım gel kas dedim gelmedin kasmadın gitti sığnaklara girdin o kadar perişan halde kasıtm 24 saat oyuna girdim babamla birlikte görevlerimiz vardı gel dedik gelmedin 1 2 göreve geldin onlar hariç hiç bir katkıda bulunmadın bir şey istedik yok benim netim yok dedin ben böleyim dedin eher bunlar olmasaydın şimdi babamın carına Ejder üretme kararı almıstık ve üretecektik ama olmadı lonca da adam yokmus 2 kişilik loncaymıs sende dersin yha hep 2 miz bir olup meranı yıkarız diye biz 2 miz bir olduk ama bizi meran deyil bizi yalanların yıktı ahmet yalanların :!!!
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Ben lonca acmoyacaktım . sonra derya dedi gel kardeşim acalım. arkandayız Dedimki tmm Ben Kimseyle Ortak Kurmam Evimde İnt varken size yaptım iyilikleri unutmussun ama ben unutmadım.Bnm Amacım burda Kendimi Gösterip havalık Olmasın l sen Güclü Olmak herkesi Yenmek istiyorsan Kendini Oyuna Kaptıran Birisin Ben Öyle deyilim bnm Herşeyim farklı senin KOnuşman Farklı bnm Konuşmam al kuzeyx lonca lideri sen ol tmm ama herkes sanamı daha sıkcak bakar banamı. Herşeyden Önce mantıklı KOnuşmak sen Yaptıgın Şeyleri Bilmiyorsun Şimdi Burda Gelip bana Millet senin Ne Oldugunu Örensin die Hitap ediyorsun ama sen daha kücük durumdasın Beni Herkes Biliyor.Şuana Kadar Kimse ipnelik Yapmadım onlar yaptı ama Ben yapmadım sende onların icindesin sende yaptın sen diyosun loncaya adam akıllı adam ol sen adam ol sonra bnm adamlarıma söle kimmiş adam olmayan.? sen kendini ne sanıyorsun ? Onlar ı neden sevmiyorsun ? Hep Kendini Üsütün Görmek istiyorsun Sen sen Ol kimseYE Yalan atma bana attın gibi. Sana acık olayım Ben Babanı severim onu sevdim seni sevmem o herşeyde farklı dogru ve yanlışı Bilir ama sen öyle deyilsin sen daima Kendini Kücük düşürmeye Hazır Bir Kişisin . Lafı uzun Kısası Oyuna Kendini Fazla Kaptırma.Ve Hakkımda Yorum Yapmanı İstemiyorum Kolay Gelsin..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

NuMBeR yazdı:Hayırlı Olsun
TşkLer.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

Kullanıcı avatarı
deryakahveci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bu lafının üstüne yorum yapma dedin oyunda ama ben kendimi kaptıran biri deyilim eher oyunun hakimi ben olmak isteseydim hırsızlık yapar herkezin itemini çalar a bak ben kralım derdim öle birşey olmadı ALLAH ta Korusun Senin hakında cok sırlar biriyorum ama benle birlikte Ölecek onlar ben senin gibi insanları aşşalayıcı şeyler hiç sölemedim benide bilen bilir ama seni bilen kişiler ne sölediğini bi bilsen bunlarına sölemicem ama bundan sorna ne bana selam ver nede ben sana selam vereyim aramızdaki herşey bitti zaten birşey olduğunu sanmıyorum sana hayatında Mutlulukar Dilerim bu arada Diyordun Yha biz meranın kralı oluruz sen meranın kralı Deyil çarının kralı Olamazsın.Benden Bu kadar sağlıcakla kal kardeşşş.! Sırların benimle ama onlarda benimle birlikte ölecek ben senin gibi deyilim.! yazık :|

“Genel Sohbet” sayfasına dön