Kasma taktikleri

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Karayelxelit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Kasma taktikleri

Mesaj gönderen Karayelxelit »

Büyücülerin yaratık kesmede kullandıkları yetenekler, hangi yaratığa nasıl dalınır?
Lonacadan ayrıldığım için bu karakter kapandı ancak başka bir karakterle devam edicem
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kasma taktikleri

Mesaj gönderen Reymond »

kont konu açmşdı sanırım biraz forumu dolaş bulursun ama genelde fizik buz kons 44 e kadar 44 den sonra direnc kırma buz elektirik bu kadar basit
<)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Şahsen ben 30 seviyede hemen elektrik buz dirence geçtim. Puan tamamlanıncaya kadar (38 seviye) çok kolay olmadı. Ama gerek ormanda gerek yeraltında konsantrasyon işe yaramıyor. Zaten bir karacin bir vuruşta 8-9 can indiriyor 40 seviyede. Bir de konsanstrasyon açıp kaçamazsanız bitersiniz. Direnç kırmayı biraz uzaktan atıp buz ile vurmaya başlarsanız büyük ihtimal kritik de geleceği için yaratığı yavaşlatır ve büyük ihtimal hasar bile almadan kesersiniz. ;)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

mitmet yazdı:Şahsen ben 30 seviyede hemen elektrik buz dirence geçtim. Puan tamamlanıncaya kadar (38 seviye) çok kolay olmadı. Ama gerek ormanda gerek yeraltında konsantrasyon işe yaramıyor. Zaten bir karacin bir vuruşta 8-9 can indiriyor 40 seviyede. Bir de konsanstrasyon açıp kaçamazsanız bitersiniz. Direnç kırmayı biraz uzaktan atıp buz ile vurmaya başlarsanız büyük ihtimal kritik de geleceği için yaratığı yavaşlatır ve büyük ihtimal hasar bile almadan kesersiniz. ;)
[b]Konsantrasyon yeraltında işe yaramıyor ?
Bi git allahını seversen yaw
Üstünü Kan çalan diz bakalım yarıyor mu yaramıyor mu
Cinlere Konsantrasyon açıkken kritik gelmedi mi 4 kritik geldimi bazen tek bazen 2 vuruyorum
Konsantrasyon açmadan önce tesla basar ardından konsantrasyon açarsan cin senin yanına gelene kadar büyük bir ihtimal yavaşlar 3-4 vuruş yaparsın işte ..

Ormanda konsantrasyon yaramıyor demişsin
Konsantrasyon + Meteorid Hem ruh çalana hem kemikkafaya muthiş vuruyor .. millet sırf kritik atmak için konsantrasyona + meteorid yapıp adaya gidiyor ..
[/b]
Resim

Resim

“Büyücü” sayfasına dön