burdan bakın arkadaşlar fan sitede koymuşlar dev arbelat felan var her halde yeni cemberli taş güncellemsinde gelcek
Yeni Silahlarımız Bunlar İşde :D
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni Silahlarımız Bunlar İşde :D
http://www.istanbuloyun.com/things.html
burdan bakın arkadaşlar fan sitede koymuşlar dev arbelat felan var her halde yeni cemberli taş güncellemsinde gelcek
<)
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Yeni Silahlarımız Bunlar İşde :D
Hayır aslında hepsi var oyunda ama şekillerle renkler biraz değişmiş mi ne :lol: Mesela yakın dövüş silahlarında en solda bir şey var hiç görmedim onu en sondaki ne kafa koparan mı ne sanki değişmiş biraz
evet arbalet çok büyümüş ayrıca güneş asanın rengi de yeşile dönmüş çok kalmış güneşte öyle yeşile dönmüş galiba 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
tırpan.xFirelifex yazdı:Hayır aslında hepsi var oyunda ama şekillerle renkler biraz değişmiş mi ne :lol: Mesela yakın dövüş silahlarında en solda bir şey var hiç görmedim onu en sondaki ne kafa koparan mı ne sanki değişmiş birazevet arbalet çok büyümüş ayrıca güneş asanın rengi de yeşile dönmüş çok kalmış güneşte öyle yeşile dönmüş galiba
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Zırhlar bölümünde savaşçının üstüne geliyorum tüm zırhları koyuyor sırayla. Süper olmuş valla. 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
güzelde silahların biraz güzelleştirmişler ayrıca tırpana benzeyen şeyide hiç görmedim
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Miğratta Baş Fedai nin elinde varintikamatesi yazdı:güzelde silahların biraz güzelleştirmişler ayrıca tırpana benzeyen şeyide hiç görmedim
Güzel silahlar 
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet güzel animasyonlar var, oyunu profesyonalleştiriyorlar.mitmet yazdı:Zırhlar bölümünde savaşçının üstüne geliyorum tüm zırhları koyuyor sırayla. Süper olmuş valla.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

O NE LEN ÖYLE BİZİM KÖYDEKİ ORAK RESMİNİ KOYMUŞLAR ÇMENMİ BİÇÇEZ YOKSA BUĞDAYMI ALLAH BİLİR YAKINDA BİÇERDÖVERDE ÇIKAR
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
orya bi yaratığın silahının koymaları şaşarttı belki ilerde birşey yapa bilirlerPangea yazdı:Miğratta Baş Fedai nin elinde varintikamatesi yazdı:güzelde silahların biraz güzelleştirmişler ayrıca tırpana benzeyen şeyide hiç görmedim
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM