S.A BEYLER NASILSINIZ IYISINIZDIR INSALŞLAH NASIL GIDIYOR HAYAT LONCAYLA ILGILI YAPABILECEGIM BISI VAR MI BU ARALAR RAHATLIKTAN PEK GIREMEDIM HABERIM OLAN BITENLERDEN YOK....MERT TURAN
Tskxkxdevlet
Çetexcacaron
Jokerxwampir
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Tmm kardeşim ben kendim dizerimde kasarımda siz merak etmeyin. Zaten itemler hazır .Hiç kimseye yük olmak istemem fakat çok yakından takip ettğim arkadaşıma yapılan büyük yardımlar beni biraz düşündürmüştü çünkü nedense arkaşımda yanımda onu kasarlarken ben dediğimde adam yok oluyor. Hepiniz allaha emanet olun, sağlıcakla kalın, tatil dönüşü 49 um.( 1 hafta tatilden sonra kasmam diye korkmayın sözümü tutarım)
Teknoxblack Dangerxhypngaja Tskxkxproksima
Teknoxblack Dangerxhypngaja Tskxkxproksima
MEMET YENI SET DUZECEM SAVAŞÇIMA BENDE BU YARISMAYA KATILMAK İSTIYORUM BİLGİNİZE...Tskxgenelkrmay yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:@_-_!!_-_@==Türk Silahlı Kuvvetleri (Tskx) LONCASI GÜNCEL ÜYE LİSTESİ==@_-_!!_-_@
@==_-_==GURUR TABLOSU==_-_==@
TürkSilahlıKuvvetleri===========>GeNeLKuRmAyBaŞkAnI<============>Tskxhxgenelkrmay<========>MEHMET
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Or GeNeRaL============>Tskxhxorgeneral<=========>İBRAHİM
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Albay'ı===========>Tskxhxalbay<==========>ERAY
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Komutan'ı<============>Tskxdxkomutan<=========>MESUT
Trük Silahlı Kuvvetleri==>Rütbeli<==>Tskxdxebbk<===>Tskxkxtatanga<==>Tskxdxtatanga<==>BERK
@_-_!!_-_@==TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAYGIN ÜYELERİ==@_-_!!_-_@
@_-_!!_-_@==Kara Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1Tskxkxprototype
2)Tskxkxjamescarte
3)Tskxkxcewher
4)Tskxkxkaos
5)Tskxkxdevlet
6)Tskxkxpsycho
7)Tskxkxproksima
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxhxbreak
2)Tskxhxzozu==>
3)Tskxhxuğur
4)Tskxhxhayaletler
5)Tskxhxyakubu
6)Tskxhxsakarya
7)Tskxhxtatanga
Tskxhxfelankor
@_-_!!_-_@==Deniz Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxdxkandemir
2)Tskxdxforward
3)Tskxdxnakres
4)Tskxdxsemih
5)Tskxdxadigitall
6)Tskxdxhagıwhat
7)Tskxdxotopsii
Tskxdxsirus
9)Tskxdxheartless
Arkadaşlar Lonca arası yarışma yapıcaz 1. olanlar rütbelendirilecekler bilginiz olsun bu hafta bir tane yarışma yapılacaktır.
45 lwl altı olan arkadaşlar loncadan uzaklastırılacaklardır nıck lerını verıyorum:
Tskxkxproksima
Tskxhxhayaletler
Tskxhxyakubu
Tskxdxadigitall
Tskxdxhagiwhat
45 ustu yapmanız rıca olunur artık kac ay oldu yoksa kusura bakmayın lloncadan uzaklastırılacaksınız
Ve gelelım aynı lwl de duran arkadaşlara aynı lwl de duran ark lar bu hafta yıne aynı lwl deler ıse loncadan atılacaklarç..
Tskxkxdevlet
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Mehmet mesaj yazmışsın oyunda değildim şimdi msn'e girer misin acil?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Benim derdimin para olduğunu zannetmeyin yeteri kadar param var fakat böyle vıdı vıdı etmemin tek nedeni eşitsizliktir.Bundan sonra sizi rahatsız ettiysem sesimi de keserim olur biter.Bide görevlerine gelemedik yazmışın ben tılsımı 39 lvlde kendim yaptım düşün artık... Bu konuda burada bitsin tatil dönüşü kasmazsam loncadan kendim çıkarım ozaman kızarsınız.
En son emrecelik54 tarafından 15 Tem 2010 22:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mert abi seni kesmek istemem. :mrgreen:KRAL yazdı:MEMET YENI SET DUZECEM SAVAŞÇIMA BENDE BU YARISMAYA KATILMAK İSTIYORUM BİLGİNİZE...Tskxgenelkrmay yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:@_-_!!_-_@==Türk Silahlı Kuvvetleri (Tskx) LONCASI GÜNCEL ÜYE LİSTESİ==@_-_!!_-_@
@==_-_==GURUR TABLOSU==_-_==@
TürkSilahlıKuvvetleri===========>GeNeLKuRmAyBaŞkAnI<============>Tskxhxgenelkrmay<========>MEHMET
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Or GeNeRaL============>Tskxhxorgeneral<=========>İBRAHİM
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Albay'ı===========>Tskxhxalbay<==========>ERAY
Türk Silahlı Kuvvetleri===========>Komutan'ı<============>Tskxdxkomutan<=========>MESUT
Trük Silahlı Kuvvetleri==>Rütbeli<==>Tskxdxebbk<===>Tskxkxtatanga<==>Tskxdxtatanga<==>BERK
@_-_!!_-_@==TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAYGIN ÜYELERİ==@_-_!!_-_@
@_-_!!_-_@==Kara Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1Tskxkxprototype
2)Tskxkxjamescarte
3)Tskxkxcewher
4)Tskxkxkaos
5)Tskxkxdevlet
6)Tskxkxpsycho
7)Tskxkxproksima
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxhxbreak
2)Tskxhxzozu==>
3)Tskxhxuğur
4)Tskxhxhayaletler
5)Tskxhxyakubu
6)Tskxhxsakarya
7)Tskxhxtatanga
Tskxhxfelankor
@_-_!!_-_@==Deniz Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxdxkandemir
2)Tskxdxforward
3)Tskxdxnakres
4)Tskxdxsemih
5)Tskxdxadigitall
6)Tskxdxhagıwhat
7)Tskxdxotopsii
Tskxdxsirus
9)Tskxdxheartless
Arkadaşlar Lonca arası yarışma yapıcaz 1. olanlar rütbelendirilecekler bilginiz olsun bu hafta bir tane yarışma yapılacaktır.
45 lwl altı olan arkadaşlar loncadan uzaklastırılacaklardır nıck lerını verıyorum:
Tskxkxproksima
Tskxhxhayaletler
Tskxhxyakubu
Tskxdxadigitall
Tskxdxhagiwhat
45 ustu yapmanız rıca olunur artık kac ay oldu yoksa kusura bakmayın lloncadan uzaklastırılacaksınız
Ve gelelım aynı lwl de duran arkadaşlara aynı lwl de duran ark lar bu hafta yıne aynı lwl deler ıse loncadan atılacaklarç..
Tskxkxdevlet
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Londoneye
- Salgın Koruyucusu
***DOSTLARIM ARTIK GEÇİCİ OLARAK OYUNU BIRAKMAK ZORUNDAYIM MALUM ÖSS:D BUNDAN DOLAYI ARANIZDA OLAMAYACAĞIM HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAH A EMANET OLUN***
ZheilX (49)
Tskxhxzheilx(Bu çarıda yeni açmıştım ama ancak seneye kasabilirim...)
ZheilX (49)
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Şimdiden sana başarılar.Kendine iyi bak.Allaha emanet ol...Londoneye yazdı:***DOSTLARIM ARTIK GEÇİCİ OLARAK OYUNU BIRAKMAK ZORUNDAYIM MALUM ÖSS:D BUNDAN DOLAYI ARANIZDA OLAMAYACAĞIM HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAH A EMANET OLUN***
ZheilX (49)
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
loncaya saygısı olan arkadaşlarla cok yakından ilgilirim ama saygısı olmayanla ilgilenmem...
Toplantı yapıyoruz adam katılmıyor kendı charında dolasıyor sonra gorevlerı ben yaptım sunu ben yaptım bunu ben yaptım yardımcı olmadınız dıyorsunuz...
Arkadaşlar sız hıcmı char kasmadınız tek başınıza...
char kasması zor gelen arkadaşlar bu hafta sızı aynı lwl gorursem kusura bakmayın atılacaksınız.
Pazar Günü TOPLANTI VARDIR saat 1:00 da E.Ö Ucağın arkasında...
katılmayan 1 uyarı daha alır 2 uyarı sı varsa atılır ıyı form lar ...
Toplantı yapıyoruz adam katılmıyor kendı charında dolasıyor sonra gorevlerı ben yaptım sunu ben yaptım bunu ben yaptım yardımcı olmadınız dıyorsunuz...
Arkadaşlar sız hıcmı char kasmadınız tek başınıza...
char kasması zor gelen arkadaşlar bu hafta sızı aynı lwl gorursem kusura bakmayın atılacaksınız.
Pazar Günü TOPLANTI VARDIR saat 1:00 da E.Ö Ucağın arkasında...
katılmayan 1 uyarı daha alır 2 uyarı sı varsa atılır ıyı form lar ...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı