Petcarar, afedersin tüm forumca seni hep kırmamaya çalışsakta bazılarımız hep sana açık ve net bir dille, "Gülünç duruma düşme" diye tavsiyelerde bulunmuştuk hatırlıyor musun :?:
İlle kaba mı konuşalım sana 2 uyarın var dedik, mesaj arttırmak için bıdı bıdı yapma dedik, senin mesajların görmezden geliniyor dedik dedik dedik benden çok başkaları da dedi sana benim konumdan çık yorum yapma dedik büyücüler meselesinde millet böyle böyle olduğu için böyle olmaz diyor sense afedersin ama ge*zekalı engelliler gibi moron moron bommm boş içi torba gibi bom boş laflar edip duruyorsun ve herkesin huzurunu kaçırıyorsun. Bugüne kadar en az 10 kişi 15 kişi olarak sana tahammül ettik bu forumda ama artık adabımızı da bozdurmaya getirdin işi. Düş yakamdan :!:
EmirBerkKorkmaz yazdı:Symnanorian senin dilin çok ağır gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum...
Dilini biraz daha sadeleştirirsen daha iyi olacak...
Ama bilemiyorum belki de sadece ben anlayamıyorumdur.
Benim dilim başka konularda ne kadar sade bilirsin Emir'im ama "dalavere"lere tahammülüm yoktur, bu husustada bilgin yoktur.. Sen en iyisimi boşver bakma bana ama uğradıklarımı bir ben bilirim, gördüklerimi uyarmasını da kendime vazife "bilirim". görmüyor musun adamlar halen arkamdan konuşuyormuş geleni geçeni ben diye yargılıyorlar sonra başkasına da ben tüü ka* oluyorum, ben kötüleniyorum.. Yapmayın yaw ben bunca geldiğim oyunlara rağmen suç duyurusu hakkımı bile kullanmadım afedersiniz de bu kadarcık üslubum olu versin.