Arkadaşlar bir pvp yeri olsa sizcede güzel olmazmı?
bir kapısı olsa haftada 1 kez felan olsa ayrı karekterlerin olduğu büyücüler büyücü yerine savaşcılar savaşcı yerine şifacılar şifacı yerine savassın lar en son ayakta kalan kişiye 1000 kp + 1m olsa bence güzel olur destek olursa ikv destek forumuna mesaj yolluycam biraz deyişiklik olur
PVP ODASI DESTEK LÜTFEN
PVP ODASI DESTEK LÜTFEN
#DirenİKV
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PVP ODASI DESTEK LÜTFEN
Düşüncen güzel ama cemberli taş gelmeden bence paket hazırlamak yanlış olur.
<)
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Sanki bu söyledikler var gibi :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
22 Şub 2010 03:55 Tarihinde böyle bir önermede bulunmuştum desteğe-de gönderdim cevap gelmedi 
1453 yazdı:Selam Genclik
Bir öneri mahiyetinde konudur yorumlarınızı bekliyorm
Er meydanı ekip olarak başarıyı ön plana çıkarıyor birde bireysel olarak bi bölüm olamsı taraftarıyım en iyi WS ciler için.
Nasıl bir bölüm olcak;
Er meydanı yada Etkinlik saolunu gibi ayrı bi bölüm olabilir.
/PvP kodu ile girilbilir
16, 32, 64 vs... oyunucu ile başlayacak ve 2 şerli vs ler sonunda her üst tura çıkan oyuncu için ödül olarak iksir verilecek turnuvayı kazanan oyuncuya işine yarayabilecek bi efsun hediye olsun diye düşündüm.
Turnuvayı kaybeden oyuncular isterlerse tüm turnuva bitene kadar izleyebilmeli.
Belirli günlerde olması lazım hafta mesela 5 gün 4 gün sonunda 5. gün dier 4 turnuvayı kazanan oyuncular için özel bi turnuvada yapılabilir
eam er meydanı için Klan parası şart tabi PvP salonu içinde özel bir şeyler şart konmalı PvP salonu sadece Kln şart koşulmamalı tabi
Yorumlarınızı ve ilginizi bekliyorum.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...