nerde o beyin :mrgreen:Compass yazdı:Sahte karakter olup olmadığını anlayamadın mı :S
HeLaLLik Zamanı . .
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HeLaLLik Zamanı . .
Sende anca forumda konuş agemennon Megaxmc charına ws teklif ediyo yok diyosun ws tekliflerini geri çeviriyosun elementim diyosun ama bir tek forumda ötüyosun.. Bence bu yeteneğini yücelen set dizmek için kullan 
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

siz bu kadar çene yaptınız loncanızın itemleriyle adam oldunuz ben ise o sırada kendi kendime 3 çar kastım.Cengaverx yazdı:Sende anca forumda konuş agemennon Megaxmc charına ws teklif ediyo yok diyosun ws tekliflerini geri çeviriyosun elementim diyosun ama bir tek forumda ötüyosun.. Bence bu yeteneğini yücelen set dizmek için kullan
14 yaşında obezmiş ak evladı gel lan yiyosa gör hüsamettinin kelini
- yerin10kat6
- İskele Babası

Cengaverx yazdı:Sende anca forumda konuş agemennon Megaxmc charına ws teklif ediyo yok diyosun ws tekliflerini geri çeviriyosun elementim diyosun ama bir tek forumda ötüyosun.. Bence bu yeteneğini yücelen set dizmek için kullan
Sen Bana Abi Diyodun ne Oldu ? xD Büyüdün adammı oldun XD Sana Yücelen Tuvalet Bezi Alcam Silersin Bol Bol Hesaplı
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
- Justerini
- FareAdam Düşmanı

cengaver sen başksının s... yle geredeğe giren tiplerdensin xD olum megamc bşy demio sen ötüon
ya bi yürü git..
TSK X FARKI
TSK X FARKI
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Agememnon köpeği bu meranda en sevmediğim adamdır kansız i.ne........ çok srefsiz çok.Tek iyi hareketi hırsızlık yapmaması onun dısında lafları filan itici tipinide gördk çok gıccık.
EXCELLENCE
o yaştaki halim bile senden büyüktür :mrgreen:Excellence yazdı:Agememnon köpeği bu meranda en sevmediğim adamdır kansız i.ne........ çok srefsiz çok.Tek iyi hareketi hırsızlık yapmaması onun dısında lafları filan itici tipinide gördk çok gıccık.
gerçekler acıdır düşman acı söyler :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Can Allah'a Emanet Ol Kardeşim Eğer Üstünde Bi Hakkım Varsa Helal Olsun Sende Helal Et...Hayatında Başarılar Dilerim..MeGaxKiSs yazdı:^MeGaxKiSsx IsımLı Büyücü Karakterımın Sahte Cardan CaLınmıstır ,
aRtık BenımLe bıR ıLgısı Bulunmamaktadır . . Tüm Maddıyatımın O Karakterde Bulunması Sebebı ıLe ,
aRtık Oyunu Bırakmamamı Gerektırcek bıR Sebeb kaLmamıstır Hayatınızda Basarılar
aLLaha Emanet Arkadaslar . . .
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

MegaxMc NoktaxBöcüq Ten NasıL Kaçtıgını Gördüq NoktaxBöcüq Herşeyine Ws TeKLif Etti YEmedi Sivriye KaçtıCengaverx yazdı:Sende anca forumda konuş agemennon Megaxmc charına ws teklif ediyo yok diyosun ws tekliflerini geri çeviriyosun elementim diyosun ama bir tek forumda ötüyosun.. Bence bu yeteneğini yücelen set dizmek için kullan
Bi KızLA Ws Atmaya Korkuyorsa DaHa NE diym
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Gecmıs olsun erdem kardes.. Ayrıca bılmeyenler ıcın ... mamamiaa adlı uyelık ya rallıxwomınızer yada urfalı bı ıb... hesabı . Ayrıca Reader ve excellence adlı forum hesapları Aziz-warning-paşazade adlı adi kişiliklere aittir . Ona göre dikkatli olun 

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..