İki klan arasında bilindiği gibi süresiz bir çekişme var.Son gelen güncelleme ile dengeler çok değişti bu dengeler arasında en güçlü gördüğünüz Lodos ve Arz savaşçıyı buraya yazarsanız sevinirim.Bunun sonucunda belkide kendi içimizde bir çalışma yaparak Turnuvalar düzenlenecektir.Şimdiden teşekkürler
İyi eğlenceler
Lodoslar-Arzlar
Re: Lodoslar-Arzlar
Arzlar'dan LaStSiN, OrTeZ, Asyaşahinixbaba diyebilirim
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben neyim serkan ?
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
İskoçyalı Bu adam arzların en ıyısıydı ve hale oyLe...eskıLer.bıLır...Lodoslardanda Kikimokoxtwo..zaten yılların maxcısı adam 
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
freze61 yazdı:ben neyim serkan ?
Canım bölgelerden en fazla Işık Hanım eşya düşürenleri göz alarak yazdım seni de biliyoruz Arz Sancağının VS kralı
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
49 cıktı dıye kac tane arkadasım oyunu bıkratı kLanı bız sırtlıyorduk ne o Zaman ne Roa ne tLoo nede mevLana wardı ..hadı war dıyeLım hepsı hıkayeydı....
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'