olmaz böyle birşey~~

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dodoruh4343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: olmaz böyle birşey~~

Mesaj gönderen dodoruh4343 »

SimonxDoRLeo yazdı:
morukkelleci yazdı:ikv sınırlı sayıda basmış bu kutulardan

izmir d&r markette 50 adet dvd buldum acaba hangisini alsam diye de düşündüm :P fotoğrafı var koyabilirim ama söversiniz :)

Daş Yokmu DaŞ :mrgreen: :mrgreen:
evden getirem
Kullanıcı avatarı
Record
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Record »

Çok Haklısınız knakilerim o iY artvinde teknosa bile yok :) KUtu alcak
BeTaxReCord BeTaxReCoRds Betaxtherecord(krdeşimin)

Türk çocugu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

SinCe Beta Lonca Sorumlusu*
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

winnipeq5858 yazdı:muhterm ottoman güzel sölüosun ama teknosa bulup 20 lira vermek yerne +olark kargo parası vermek akıl işi deil.Ben saten öğrenci adamım bi de kargo parası verirsem ne olcak Teknosa satış noktası olark görünüorsa göndermeleri lazım izmir istanbul vb varsa sivastadada olması laızm burda bn bi haksızlık görüyorum orası Türküye Cumhuriyeti devletine aiy bir il bir şehirse sivasta bir şehr bunu unutmamak lazım bizi magdur bırakmaları çok hoş bir şey değil.
Sevgili winnipeq5858,
Yine tahminimce :) 70.000 plus paket basıldı Biz 3 arkadaş olarak satışa girer girmez aldık :) Ama sanmıyorum ki ellerindeki stokların biticeğini :) Doğru Söylüyosun Öğrencilik Zor Bende Öğrenciyim(Galatasaray Üniversitesi-Siyasi Bilimler Fakültesi 3. Sınıf %100 Burslu (Ama yine Para Alıyolar Ne iş ;) ) Ama unutmayalımki Dağtımcılar la -İkv çalışanları arasında çok fark var ! Dağıtımcılar ülkede oynayan saysına göre deil satış primlerine göre dağıtıyolar !(Dağıtımcıyı Bilmiyorum ) İkv ekibinin bir suçu yok ! Fakat bu duruma da el atmaları Lazım ! :!: :!:
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....

“Genel Sohbet” sayfasına dön