VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
metin abi benim şifanında yeşil var gitmeden önce söle
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam üstünde 10 tane koruma yeteneği vardı diyelim. Yine tek kesmiş oldu.metola yazdı:illa gidip tekrar kestirtmeyn bana şunu bugün ama video çekip koymayı düşünüyorum ozaman bakalım muhalefet olanlar bida ne konuşacaklar...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
tek nedir bunu anlamıyormusun git hocalarından öğren 10 tane etki olsaydı onun adı o zaman tek olmazdı mantıklı konuşun biraz mantık...mitmet yazdı:Tamam üstünde 10 tane koruma yeteneği vardı diyelim. Yine tek kesmiş oldu.metola yazdı:illa gidip tekrar kestirtmeyn bana şunu bugün ama video çekip koymayı düşünüyorum ozaman bakalım muhalefet olanlar bida ne konuşacaklar...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
5. fotoğrafta 34 kudretin var ve hidranın canı 40 küsür , 12 kudret iksirin var . 6. fotoğrafta kudretin 24 , hidranın canı 5 e inmiş ve kudret iksirlerin hala 12 . 10 kudretle 35 can götürdün öylemi
ne kudret rejenerasyonuymuş arkadaş 
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeşim ya cidden bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Adam ztn sürekli dalmıyor.Mesafeyi açıyor 1 büyü mesafeyi açıyor bir büyü ztn elinde ejder de var kudretinin dolması çok normal...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tebrikler tekRar
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
1 büyücü diyor senin bahsettiğin 2 büyücülük işshevchenko199410 yazdı:Kardeşim ya cidden bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Adam ztn sürekli dalmıyor.Mesafeyi açıyor 1 büyü mesafeyi açıyor bir büyü ztn elinde ejder de var kudretinin dolması çok normal...
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
Arkdaşlar Sessizgemi yani metin arkdaşımız. Video aldı. En yakın zaman da koyucaktır. Ozaman görürsünüz inanmayanlara söylüyorum. Adam taktik yaratıyor .Sizin taktği sormanız gerekirken yaptığınız terbiyesizliğe bakın. Yazıkk
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tek büyüyle kaçarak vurulmuyor mukuubii yazdı:1 büyücü diyor senin bahsettiğin 2 büyücülük işshevchenko199410 yazdı:Kardeşim ya cidden bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Adam ztn sürekli dalmıyor.Mesafeyi açıyor 1 büyü mesafeyi açıyor bir büyü ztn elinde ejder de var kudretinin dolması çok normal...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
tek büyüle kaçarak vuruluyor tamam maraton ayakta var peki kudreti nasıl doluyor başka bi tank da mı war o zamn 2 kişi oluyor önce cümleni tart sonra gönder mantık biraz...shevchenko199410 yazdı:Tek büyüyle kaçarak vurulmuyor mukuubii yazdı:1 büyücü diyor senin bahsettiğin 2 büyücülük işshevchenko199410 yazdı:Kardeşim ya cidden bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Adam ztn sürekli dalmıyor.Mesafeyi açıyor 1 büyü mesafeyi açıyor bir büyü ztn elinde ejder de var kudretinin dolması çok normal...Merak etmeyin az kaldı video da koyacak...
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]