KURTX LONCASI ALIMLARI ....!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: KURTX LONCASI ALIMLARI ....!

Mesaj gönderen Ormes »

Kurtx yazdı:
Ormes yazdı:
xakrepkrallx yazdı:bu loncayı başka birisi açsaydı daha güzel olurdu

Resim

Selamlar

Sen kimle nasıl muhatabsın bil ondan sonra ötebileceksen öt. Senin karşında ne çaylak yalakaların, çakalların var
nede sen gibi bir bebe var. Benle kaşık atıp ustalık taslaman için çokkk çabalaman lazım. Okuduğunu dediğim
gibi anlamayacak kadar cahilsin. Görevi olan çarın ismini yazmadım yazmam ismini verdiğim çarlar sen daha
ikv yi bilmeden önce açılan çarlar onlar. Senin lonca çarlarının toplamı kadar ben sadece ve sadece şifa çarları
yapmışımdır toplam sayıyı duysan dudakların uçuklar. Ben oyuna başladığımda Sancak diye bir sunucu bile yoktu daha
kim usta kim çaylak burdan okuyanlar anlar. Kaldıkı ben sizlerin yaptığı bir insaniyet anlayışınızı yazdım sizlerde
insaniyet anlayışı yoksa oyunda kral olsan bile ne yazar. Bu kadar yırtınacağına biraz kendinizi düzeltmeye çalışsanız
daha faydalı olur kendiniz için.

İyi Eylenceler.

Sarıgülüm Ormes Mesxsarıgül

Selamlar

Görüşünüze katılmakla birlikte bu kişi ve loncasındaki bir kaç kişinin yaptığı saygısızlığı
bilgilerinize sunayımda öğrenin ne tarz bir insanlar olduklarını.
Klan kanalından ve bölgeden bronz görevi için adam topluyorlardı benimde bronz görevim vardı
iki küçük revel şifa ve üç kurt üyesi vardı grup bu kişide idi grup doldu benimle beraber. Çıktık
yola ama daha x varmadan işi bilmedikleri için hepimiz öldük. Sancaktan kalkıp tekrar yola
çıktık bu sefer ben dedim soldan gidelim ortaya dalmayın. x görevinin oraya kadar vardık ben deparladım
indim fenere biri hariç diğerleri gene öldü. Kalkmayın dedim bunlara benim orda şifa çarım vardı fenerde parkta.
Girdim şifama ölenleri kaldırdım bekleyin görevi olan çarıma geçeceğim dedim. Görevi olan çarıma geçtim
bu şahsa defalarca yazmama rağmen (diğer kişilerdende uyaranlar olmasına ) hiç aldırmadan bronz dalıp
kestiler beni gruba almadan ne zamanki bronz yere yattı dalga geçercesine grup atıyor bana....
Buyrun lonca başı böyle ise kıçını düşünemiyorum bile artık değerlendirme sizlere ait benim orda
yaptığıma karşılık bunların yaptıkları değerlendirmek...........

Oyunu oyun gibi oynayanlara İyi eylenceler.

Sarıgülx Ormes Sarıgüll

al işte sunucun yalası bitmiyor madem ole gelmesydın sen 35 lwl adamlrla giidp broz kesmeye gel burda bize oyun oynamayı bilmiyor sen daha bu oyunun ismini bilmzken biz gece gunduz car kasıp ,tem diznlerdeniz yaklaşıl 4 senedir ben bu oyunu oynuyom
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen regua02 »

Kurtx loncasını neden sevmiyorsunuz cünku korkuyorsunuz hızlı buyume altındayız die herkes baskı yapıyor cunku zamanı gelince belli kişileri tarihe gömeceyiz[/quote]

Ama ne kadar hızlılar yakında sancağa kafa tutarlar hepsi birlikte :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]

bak senle muhattab olmuyorum davut arkadaşımdır kendisiyle konustuk bu sorunu aramızda cözecez ama sen hala ötüyorsun masllah bi cene var mahlle karısı gibi herseye bikeerede maydonoz olma işine bak bi kere sus ;) ;) [/quote]

Gercekler acıdır Gardaaaş k.b ama doğru Ws'ye davet ettim cevap bile vermedn pc'ye format cekemseydim fotoyu koyardım 60 canım kaldı öldü eziq...[/quote]
başkanımız yani kurtx bizi yüksek lwl etmek için kendi gücünden waz geçip üstüne max dizdi unuda belki tam yapmadı boş boş konuşma adamı dizili değilken herkes alır we şunu bil yalwarsan bile bu loncaya giremessin boşu boşuna dayılık yapıpta kendini üstün yapmaya çalışma sefil[/quote]

Sen salakmısın ben ws'de hepinizi alırım zaten girmek istesem bana en az 10 kere teklif ettiler coktan girmiştimm :lol: :lol: :lol: [/quote]
yani girmek yese demek istedin galibaa
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

regua02 yazdı:Kurtx loncasını neden sevmiyorsunuz cünku korkuyorsunuz hızlı buyume altındayız die herkes baskı yapıyor cunku zamanı gelince belli kişileri tarihe gömeceyiz

Ama ne kadar hızlılar yakında sancağa kafa tutarlar hepsi birlikte :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]

bak senle muhattab olmuyorum davut arkadaşımdır kendisiyle konustuk bu sorunu aramızda cözecez ama sen hala ötüyorsun masllah bi cene var mahlle karısı gibi herseye bikeerede maydonoz olma işine bak bi kere sus ;) ;) [/quote]

Gercekler acıdır Gardaaaş k.b ama doğru Ws'ye davet ettim cevap bile vermedn pc'ye format cekemseydim fotoyu koyardım 60 canım kaldı öldü eziq...[/quote]
başkanımız yani kurtx bizi yüksek lwl etmek için kendi gücünden waz geçip üstüne max dizdi unuda belki tam yapmadı boş boş konuşma adamı dizili değilken herkes alır we şunu bil yalwarsan bile bu loncaya giremessin boşu boşuna dayılık yapıpta kendini üstün yapmaya çalışma sefil[/quote]

Sen salakmısın ben ws'de hepinizi alırım zaten girmek istesem bana en az 10 kere teklif ettiler coktan girmiştimm :lol: :lol: :lol: [/quote]
yani girmek yese demek istedin galibaa[/quote]

Azado sen kendini gözünde çok büyütmüşsün bi gün idririm önüme cıkma ok ;)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »

Kurtxbaba yazdı:
regua02 yazdı:Kurtx loncasını neden sevmiyorsunuz cünku korkuyorsunuz hızlı buyume altındayız die herkes baskı yapıyor cunku zamanı gelince belli kişileri tarihe gömeceyiz

Ama ne kadar hızlılar yakında sancağa kafa tutarlar hepsi birlikte :lol: :lol: :lol: :lol:

yani girmek yese demek istedin galibaa[/quote]

Azado sen kendini gözünde çok büyütmüşsün bi gün idririm önüme cıkma ok ;) [/quote]
ben büyüğüm demiom mhlkrs çenen çok açık kaldı diom
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---

“Genel Sohbet” sayfasına dön