Kardeşin Gibi Arkadaşların Varsa Parada VardırTommiks yazdı:En iyisi olmak için para lazımTrixie yazdı:Bi Gecede 200 m Kazandığımı Bi Günde 2tirilyon Çaldırdığımı Bilirim![]()
En İyisimi Başarılı Olmak İçin değil En İyisi Olmak İçin Uğraşıcaksın :!:
Bulunduğun Sunucunun Katili Yenilmezi Ol Bak Parasına WS den Gelen Paraya
İNSANLAR BU KADAR PARALARI NERLERDEN BULUYOLAR LÜTFEN Bİ CEV
Re: İNSANLAR BU KADAR PARALARI NERLERDEN BULUYOLAR LÜTFEN Bİ CEV
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Krdş gibi olmak için zaman lazım :mrgreen:Olivera yazdı:Kardeşin Gibi Arkadaşların Varsa Parada VardırTommiks yazdı:En iyisi olmak için para lazımTrixie yazdı:Bi Gecede 200 m Kazandığımı Bi Günde 2tirilyon Çaldırdığımı Bilirim![]()
Bulunduğun Sunucunun Katili Yenilmezi Ol Bak Parasına WS den Gelen Paraya![]()
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Evet Ben 2 Yılımı HarcadımTommiks yazdı:Krdş gibi olmak için zaman lazım :mrgreen:Olivera yazdı:Kardeşin Gibi Arkadaşların Varsa Parada VardırTommiks yazdı:En iyisi olmak için para lazımTrixie yazdı:Bi Gecede 200 m Kazandığımı Bi Günde 2tirilyon Çaldırdığımı Bilirim![]()
Bulunduğun Sunucunun Katili Yenilmezi Ol Bak Parasına WS den Gelen Paraya![]()
Special Response Team

1: maden
2: para kasmak
3: Hırsızlık
:D
4:yok
5:item kasarak
2: para kasmak
3: Hırsızlık
4:yok
5:item kasarak
Byxmayk (***)rütbe
6 grup bölgeleri olabilir 
avakado=eminönü
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
En kolayı ticaret ve madenler eminönünde sarraf olarak maden çekiceksin Ametist - Elmas - Kalsedon ve bir yandan ucuza maden ve item satanlardan alıcaksın kasana koy beklesin sonra satarsın 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Sen dedıqımı yap çok zamanın varsa
2 gündür full ırıddeyım günde 8-15 saat onlınem 2 günde 3 adet ırıd çıkardım bu demektır kı 3X15=45 m elde ettım
Her türlü maden derım sen fazla kaptırma ıtem çıkarcam felan dıe 1 ayda doru düzgün 1 ıtem ya düşer ya düşmez oda etse etse 50 m etsın yada de 80m etsın 1 ayda her haftada 1 tanecık çıkarsa 4 ırıdX15=60m 1 haftadada 1 tane çıkartabılıosan yuh sana gece kalk sadece ozman 1 saat kadar yeterlı madende beklemen bı bakmışın ırıd xD
Karızmada güzel yöntemde charların varsa 49 lvl rütbelı ve plusluysan +4 üzerı karakterın varsa sat satabıldıqın kadar xD
Bıde şu var çevren varsa topla arkılerını full rütbe kas 1,5 mılyon kp felan oldumu gözlükle parayı kırarsın
2 gündür full ırıddeyım günde 8-15 saat onlınem 2 günde 3 adet ırıd çıkardım bu demektır kı 3X15=45 m elde ettım
Her türlü maden derım sen fazla kaptırma ıtem çıkarcam felan dıe 1 ayda doru düzgün 1 ıtem ya düşer ya düşmez oda etse etse 50 m etsın yada de 80m etsın 1 ayda her haftada 1 tanecık çıkarsa 4 ırıdX15=60m 1 haftadada 1 tane çıkartabılıosan yuh sana gece kalk sadece ozman 1 saat kadar yeterlı madende beklemen bı bakmışın ırıd xD
Karızmada güzel yöntemde charların varsa 49 lvl rütbelı ve plusluysan +4 üzerı karakterın varsa sat satabıldıqın kadar xD
Bıde şu var çevren varsa topla arkılerını full rütbe kas 1,5 mılyon kp felan oldumu gözlükle parayı kırarsın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
zaten sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında bönbön duruyoruz ozaman git maden çek ne savaş ne bir şey sakin sakin bir adam gelirsede elin tetikte olsun en rahat para kazanma yolu ben paramı öyle kazanıyorum
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
ewet dediklerinizi yaptım ve başaılı oldum sayılır bence 4. de er meydanında kasmak olur eğer hediyee size düşerse genlede iyi para ediomitmet yazdı:1. Maden
2. Karizma
3. Yaratık
kuantum fiziği gbi çok karışıkIxcerenxI yazdı:Sen dedıqımı yap çok zamanın varsa
benim bankam nerdeyse full dolu itemlerle ama kimse almıyo zırhlarım var kolye yüzük var 10 ar tane ama alan yok işte