İlk Photoshop çalışmam
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
İlk Photoshop çalışmam
Arkadaslar Bu gun Photoshop programına girdim ve hiçbir destek almadan ugrastım bişiler yapmaya çalıstım ilk girişimim ve ilk göz agrım imzamı size göstermek istedim begenirseniz sevinirim.

JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
Re: İlk Photoshop çalışmam
[Ç]alıntı. Oldu Arka Fon Umut Yılmaz Tarafından yapılmıstır.Kivi yazdı:bir şeyi merak etdim çalışmanda kullandığın arka fonu nasıl yapdın????
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

tamam teşekkür ederimJuSTLoV yazdı:[Ç]alıntı. Oldu Arka Fon Umut Yılmaz Tarafından yapılmıstır.Kivi yazdı:bir şeyi merak etdim çalışmanda kullandığın arka fonu nasıl yapdın????

- Ghostly
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Seyr-i BEKA
JuSTLoV yazdı:[Ç]alıntı. Oldu Arka Fon Umut Yılmaz Tarafından yapılmıstır.Kivi yazdı:bir şeyi merak etdim çalışmanda kullandığın arka fonu nasıl yapdın????
Konuyu ne akla hizmet halen "Güncel" tutmaya çalışıyorsun
EMİN - ghostly
Mikemmel Olmuş Kanka:D
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
ne yazıkki senin gibi aklı kıt arkadaslar anlama özürlülügü yapmaktadır.Suan zaten umutun arka fonu aldıgıma dair bilgisi bulunmaktadır.herseye köstek olmaya calısmayın hele hele senin gibi adamlar yorum yazmak zorunda deilsin senden istiyende olmadıGhostly yazdı:JuSTLoV yazdı:[Ç]alıntı. Oldu Arka Fon Umut Yılmaz Tarafından yapılmıstır.Kivi yazdı:bir şeyi merak etdim çalışmanda kullandığın arka fonu nasıl yapdın????
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Ghostly
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Seyr-i BEKA
JuSTLoV yazdı:ne yazıkki senin gibi aklı kıt arkadaslar anlama özürlülügü yapmaktadır.Suan zaten umutun arka fonu aldıgıma dair bilgisi bulunmaktadır.herseye köstek olmaya calısmayın hele hele senin gibi adamlar yorum yazmak zorunda deilsin senden istiyende olmadıGhostly yazdı:JuSTLoV yazdı:[Ç]alıntı. Oldu Arka Fon Umut Yılmaz Tarafından yapılmıstır.Kivi yazdı:bir şeyi merak etdim çalışmanda kullandığın arka fonu nasıl yapdın????
Anlaşılan zoruna gitmiş
EMİN - ghostly