11 arz kesmem sonucusnda arz kaLmadı oduL ıste 50 ejderha 50 dınazor ıyıleştıren +hayyan soLucan baş ağrısı x:)
aynı sunucuda oLsak Şebnem nıckLı sıfacıyla ws atmak ısterdım .)Köşk'te de "Şebnem" isimli şifacı 13 tane filan Lodoş doğrayıp birinci oldu.
Ben de bakalım Ashab'ı üreteyim vs'ci ve iyileştirmeci edeceğim bayağı iş var şifacılarda.
EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te de "Şebnem" isimli şifacı 13 tane filan Lodoş doğrayıp birinci oldu.
Ben de bakalım Ashab'ı üreteyim vs'ci ve iyileştirmeci edeceğim bayağı iş var şifacılarda.![]()
Saydın ıtemLerın hıç bırı yokken kazanıLmıs bır başarıDırçok kolay bi sarmaşık 2 yüc. plevne 02 yüc. solucan takılar centurion elde ashab
bütün savaşcıları sıraya dizersingrub bölgeleri gelmeden ben bunun hayalini kurardım kısmet deilmiş şifacılığı bırakdım ama şifacılığa dewam eden arkadaşlarıma bu itemleri öneririm
Evet.Drowxauril yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te de "Şebnem" isimli şifacı 13 tane filan Lodoş doğrayıp birinci oldu.
Ben de bakalım Ashab'ı üreteyim vs'ci ve iyileştirmeci edeceğim bayağı iş var şifacılarda.![]()
şebnem yonetici değilmi ??
EmirBerkKorkmaz yazdı:Evet.Drowxauril yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te de "Şebnem" isimli şifacı 13 tane filan Lodoş doğrayıp birinci oldu.
Onların normal oyunculardan farkı yok ki işte sadece Test'te filan böyleler.Drowxauril yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Evet.Drowxauril yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te de "Şebnem" isimli şifacı 13 tane filan Lodoş doğrayıp birinci oldu.
ozaman bu durum normal degılmı ??