Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?

Mesaj gönderen Lathander »

Merhaba İKV severler!

Yine bir eklenti serüveni ile Sobee Studios mutfağından çıkan Grup Bölgeleri oyuncularımıza sürpriz olarak Kutu halinde, hediyeleri ve avantajları ile beraber sunulmuştu.

İKV Özel Sürüm Kutusu, içinde yer alan hediyeler, sürprizler ve fırsatların yanında üç yılın birikimi ile ortaya çıkmıştır. İKV Özel Sürüm Kutusu, İKV'nin yükselişini sağlayarak, Türk Oyun piyasında hak ettiği yeri alması için en önemli gücü oluşturmaktadır.

Çünkü artık İKV Özel Sürüm Kutusu ile İKV, Türkiye'nin dört bir yanındadır!
Çünkü daha önce cafe cafe var mı yok mu diye aradığımız İKV Plus Paket artık Türkiye'nin en seçkin perakende raflarında Kutu olarak normal plus pakete göre çok daha avantajlı bir fiyatla yerini almaktadır.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Siz de İKV Özel Sürüm Kutusu için sloganınızı yazın ve İKV severlerle paylaşın.

İKV büyüsün!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güçtür. Sen de İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih ve tavsiye ederek İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsin.(www.istanbuloyun.com)

İKV Rekora koşsun!
İKV Özel Sürüm Kutu satış rakamları ile Türkiye'de rekor hedeflemektedir. Normal Plus paket yerine KUTU alarak buna destek ol! (www.istanbuloyun.com)

Bir bomba daha! İKV Özel Sürüm Kutu!
Fırtına öncesi sessizlik İKV Özel Sürüm Kutu ile bozuldu. İKV Türkiye'de bir ilke daha imza attı. Normal plus yerine KUTU yu alarak çok daha ucuza PLUS Paketin olsun ve İKV ye gerçek desteğini göster (www.istanbuloyun.com)

Daha az öde! Kârlı çık!
İKV Özel Sürüm Kutusu ile 3 Aylık İKV Plus Paket 29 TL yerine 19.90! Fırsatı kaçırma İKV Özel Sürüm Kutusu kullan. (www.istanbuloyun.com)

Stokla karlı çık! (Özellikle Cafecilere duyurulur!)
Plus paketten çok daha ucuza satılan KUTU ile gelen 3 aylık Plus paket aynı plus paket gibi kullanılabilir üst üste eklenebilir ve geçerlilik süresi bitmez!

Yenilikler için İKV Özel Sürüm Kutu!
İKV Özel Sürüm Kutusu satın alarak destekleyeceğin İKV sana ileride yeni silahlar, yeni bölgeler, yeni heyecanlar sunacaktır.

Yeni bölgeler için İKV Özel Sürüm Kutu!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'nin yeni eklentilerle, yeni bölgelere kavuşmasını destekler. Sende İKV Özel Sürüm Kutuyu tercih ederek, tercih ettirerek, İKV'nin yeni eklentilerle yeni bölgelerde devasa macerasına ortak olabilirsin!

İKV Özel Sürüm Kutu al, Destek ol!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'nin hak ettiği gelişmeyi simgeler. Özel Sürüm Kutuyu alarak sende bu gelişmeye destek olabilir, İKV'nin Türkiye'de hak ettiği yere gelmesinde katkı sağlayabilirsin.

Normal plus yerine KUTU al, sen de kazan İKV de kazansın!
Kutu satışları İKV için önemli. Bu nedenle İKV KUTU normal plus dan çok daha ucuza satışa sunuldu. Bu fırsatı kaçırma. Sen de kazan.

İKV Özel Özel Sürüm Kutusunu alarak İKV'nin iddiasına sende ortak ol!
İKV Özel Sürüm Kutusu Türkiye'nin tartışmasız en iyi oyunu haline getirmek için yayınlanmıştır destek vermek için İKV Özel Sürüm Kutuyu alabilirsin!

İKV Özel Sürüm Kutusu al, avantajı ol
Bir aylık Plus Paket aboneliği yerine İKV Özel Sürüm Kutu'yu %50 indirimli fiyatı ile al anında kara geç! Plus Paket aboneliğine 12 TL yerine 6,60TL ödemiş olacaksın! Hem de İKV'ye destek olacaksın! Detaylar www.istanbuloyun.com 'da!

Plus paketin müthiş avantajları artık KUTU'da çok daha ucuza!
Normal plus paketin olsa bile KUTU dan alacağın plus ı da üstüne ekleyebilirsin. Bu fırsatı kaçırma. Kutu özellikleri için detaylar www.istanbuloyun.com da.

İKV Özel Sürüm Kutusu al, karlı çık! Destek ol!
İKV Özel Sürüm Kutusunu tercih et, İKV'ye destek ol! Üstelik şok fiyatıyla aylık yarı yarıya kara geç! Detaylar www.istanbuloyun.com 'da durma!
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

BÜYÜMEDE KATKI İÇİN İKV KUTU AL..!
Yepyeni ikv yeni eklenti paketleri ve özel sürümleri ve oyununu Türkiye'ye tanıtmayı istiyorsan ikv kutu al Sobee Mutfağında Aşcı ol =) bence güzel
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Güzel yazıymış fakat bazı cümlelerine katılmıyorum... İKV özel kutusu Türkiye'nin dört bir yanında yazmışsınız fakat bu sözcüğe katılmıyorum... Çünkü İKV özel kutusu MANİSA'nın hiç bir yerinde mevcut değil lütfen buna bir çözüm bulunuz. Sadece MANİSA değil çoğu illerimizin hiçbiryerin bu kutu satılmıyorum...

Not: Manisa'daki Teknosa satış noktasında 11 Hazirandan beri daha hiç İKV özel kutusu gelmemiş... Yönetim lütfen buna bir çözüm bulsun çünkü Mağazaya gittiğimde satış elemanları 100 kişiden fazla kutuyu soran oldu fakat hala göndermediler cevabını veriyorlar...! Yönetim lütfen bu konuya bir el atsın..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

bluewolf45 yazdı:Güzel yazıymış fakat bazı cümlelerine katılmıyorum... İKV özel kutusu Türkiye'nin dört bir yanında yazmışsınız fakat bu sözcüğe katılmıyorum... Çünkü İKV özel kutusu MANİSA'nın hiç bir yerinde mevcut değil lütfen buna bir çözüm bulunuz. Sadece MANİSA değil çoğu illerimizin hiçbiryerin bu kutu satılmıyorum...

Not: Manisa'daki Teknosa satış noktasında 11 Hazirandan beri daha hiç İKV özel kutusu gelmemiş... Yönetim lütfen buna bir çözüm bulsun çünkü Mağazaya gittiğimde satış elemanları 100 kişiden fazla kutuyu soran oldu fakat hala göndermediler cevabını veriyorlar...! Yönetim lütfen bu konuya bir el atsın..!
Konuyla ilgili birime yaşadığınız soruna ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

IKV Zafere Koşsun Tüm Milleti Coştursun!!!
Eğer Sende Bir IKV'ye Gönül Vermişsen Özel Kutusunu Alıp Katkınıda Ver...
Çorbada Tuzun Olsun Pişince Sende Yersin
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Nerull yazdı:
bluewolf45 yazdı:Güzel yazıymış fakat bazı cümlelerine katılmıyorum... İKV özel kutusu Türkiye'nin dört bir yanında yazmışsınız fakat bu sözcüğe katılmıyorum... Çünkü İKV özel kutusu MANİSA'nın hiç bir yerinde mevcut değil lütfen buna bir çözüm bulunuz. Sadece MANİSA değil çoğu illerimizin hiçbiryerin bu kutu satılmıyorum...

Konuyla ilgili birime yaşadığınız soruna ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Teşekkürler umarım en kısa zamanda Manisadada bu kutu mevcut olur..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

IKV'ye Gir Kadimi Devir Özel Kutu Al Beni Devir.
GM'ler Elimde Kaldi DEV lere Verdim Devler Şimdi Ne Yapacam Dedi Özel Kutu Al Dedim..
Allah Bana Yürü Ya Kulum Dedi Arabayı Sattım Yolumda Zorlanmamak İçin Ozel Kutu Aldım...
GM Neredesin Dedi Özel Kutum Bıtti.
Birgün Ozel Kutun Biterse Hic Kasma Gmler Var 4 bir Yanında Hemen Sor Birisine Goturuler Ozel Kutunun Yanına.
Turkıyedekı En İyi Oyun IKV Tabii Katkılarınla..
Kutu Kutu Özel Kutu Varmı Senden Ucuzu...Yok Agabeyyy...
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Britishtobacco92 yazdı:BÜYÜMEDE KATKI İÇİN İKV KUTU AL..!
Yepyeni ikv yeni eklenti paketleri ve özel sürümleri ve oyununu Türkiye'ye tanıtmayı istiyorsan ikv kutu al Sobee Mutfağında Aşcı ol =) bence güzel
:D
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Aynen aLın dıyosunuzda GeL sor bakaLım erzıncanda Teknosa maqzaLarına buLabiLiyomusun :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen firewall »

ben metrporta gittim istanbulda bahçelievler bimeksden aldım valla hemen kasanın yanına posterle birlikte koymuşlardı
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...

“Eski Duyurular” sayfasına dön