VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Bana mı dedin ?
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
Selamlar ;
Öncelikle arkadaşa laf atanlara bir çift sözüm var. Bu adamın yani ( sessizgemini ) üstü full altenrtor + ejder de var. Ve ayağında maradon ayakbı var.
Neyse ben taktği yazayım. Bu olay gözümüzüün önünd oldu tüm Tskx loncasının. Ayağına maradon ayakbıyı giyiyorsun ve kesiyorsun taktik bundn ibaret
arkdaşaın her vuruşu 8 bin le 10 bin arasında.
Burada yeşil ile kadim in hızları aynı diyen arkdaşa sesleniyorum. Yeşil hidra ayağında maradon ayakbı varken etrafınızda dört dönerken kadim hidra(özel olarak maradon gözlük alıp verdim arkdaşa) Maradon gözlük ve ayakbı ile zor zar dönüyor etrafınızda ve antilop iksir içti arkdaş kadimi keserken 6 kere. Yani anlıyacağınız yeşil ile kadim in hızları aynı değil. Yeşil hidrayı ben bile keserim yani ama 2 saat i bulur o ayrı(bende maradon ayakbı yok ama gözlüğü takar keserim) bu kadar basit.
Ayrıca kadim hidrada sadece Sessizgemi adlı arkdaşımız maradon taktı. Bide sunuumuzda 4 büyücü 2 şifa (maradon ayakbı ile gidinler) var neyse iyi forumlar
Öncelikle arkadaşa laf atanlara bir çift sözüm var. Bu adamın yani ( sessizgemini ) üstü full altenrtor + ejder de var. Ve ayağında maradon ayakbı var.
Neyse ben taktği yazayım. Bu olay gözümüzüün önünd oldu tüm Tskx loncasının. Ayağına maradon ayakbıyı giyiyorsun ve kesiyorsun taktik bundn ibaret
[/color]EmirBerkKorkmaz yazdı:Çok güzel saçmalıyorsun Turko haklı yeşil normal hızda Kadim daha hızlı.aldatmaz2012 yazdı:Yeşıl ıle kadımın hızları aynı ve hıdralar normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı bu 1. eger kadım normal bır oyuncu ıle aynı hızda koşssaydı 3 buyucu kaymak gıbı keserdı bence saçmalamaturkoxHAMSTER yazdı:Yeşil hidra sizin hızınızda koşuyor saçmalamayın:)![]()
Bu arada hala muhalefet olanlara verilecek tek cevap: "Çekemeyen anten taksın.".![]()
Burada yeşil ile kadim in hızları aynı diyen arkdaşa sesleniyorum. Yeşil hidra ayağında maradon ayakbı varken etrafınızda dört dönerken kadim hidra(özel olarak maradon gözlük alıp verdim arkdaşa) Maradon gözlük ve ayakbı ile zor zar dönüyor etrafınızda ve antilop iksir içti arkdaş kadimi keserken 6 kere. Yani anlıyacağınız yeşil ile kadim in hızları aynı değil. Yeşil hidrayı ben bile keserim yani ama 2 saat i bulur o ayrı(bende maradon ayakbı yok ama gözlüğü takar keserim) bu kadar basit.
Ayrıca kadim hidrada sadece Sessizgemi adlı arkdaşımız maradon taktı. Bide sunuumuzda 4 büyücü 2 şifa (maradon ayakbı ile gidinler) var neyse iyi forumlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
GÜNCEL...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
sondan onceki fotoda ck var gibi geldi
auril & DoubleLift
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Arkadalar kimse kusura bakmasın ama burda bir dikkatin 2 cknın sözünü yapıyorsunuz adam tek kesmiş bundan öte ne var biz 50 kişi kesiyoruz onu 
<)
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Vardır bir bit eniği demiş atalar
Emeğine sağlık

SİNCE 2007...
2 ck mı direnç bile wardı elemnt yada fiziksel iyi bakıp eleştirisen anlarsın hidrada da dikkat vardı bu tek kesmek miReymond yazdı:Arkadalar kimse kusura bakmasın ama burda bir dikkatin 2 cknın sözünü yapıyorsunuz adam tek kesmiş bundan öte ne var biz 50 kişi kesiyoruz onu
-
- Salgın Koruyucusu
illa gidip tekrar kestirtmeyn bana şunu bugün ama video çekip koymayı düşünüyorum ozaman bakalım muhalefet olanlar bida ne konuşacaklar...
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
tebrik ederim beyaz köşkten sevgiler
inanmayanlar olursa çek video kat onlara kapak yap 
giy ayakkabıyı iç antilop iksiri giy maraton gözlügü kim tutar seni 3 kat yeşilmi hızlı senmi
susarlar artık sanırım ^^
giy ayakkabıyı iç antilop iksiri giy maraton gözlügü kim tutar seni 3 kat yeşilmi hızlı senmi

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
metola yazdı:illa gidip tekrar kestirtmeyn bana şunu bugün ama video çekip koymayı düşünüyorum ozaman bakalım muhalefet olanlar bida ne konuşacaklar...
her zaman beklerim git kaliteli prgramla çek tek kişi olduğun görünsün 1 saat kesintisiz video lazm bunu upload bile edemessin