Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.

Mesaj gönderen Soldinati »

Ben Sadece Oyna Başlama Amacım Eğlenmekti Ama görüyorumki İnsanlık Diye bişi yok Olmuş bu sunucuda Herkes Bişiyin Peşinde Eğlenmek Nedir unutmuşlar.Alın Sunucusunuzu Başınıza Çalın Emin Olunki Bu Sunucu'nun İyi Oyuncuları Oynu bırakacak Kp Açları Kalacak Bi tek İzleyin Ve Görün Bu sözümüde Unutmayın Hadı Görüşmek Üzere Son kez Diyom Bu Sözumu Unutmayın. Ayrıca Su Jokermı Nedir Kimlik Gizlemek Sadece Acız Ve Suçlu kişilerin işidir Ben Kimliğimi Gizlemedim .

İsimim Cemre Yıldız 1990 Doğumlu Muğla/Bodrum/Gümüşlük'te Oturuyorum 25 Aralık 2006 Eminönü Sunucusunda Ona Başladım.Sonra Teşkilat Sunucusu Acıldı Ve Oraya Geçtim.Bundan 2.5 Sene Önce İstanbul Kıyamet Vaktina Ara Vermiştim Ama Geçenlerde Tekrar Başlama kararı Aldım Ve Başladım Ve Bi Şifacı Kasıyordum Ki Anladım Bu Sunucudan Bi #@!? Olmazmış.

Alın Ben Buyum Yeterli Sanırım Kimlik Olayıda Hadin Görüşmek Üzere.

İyi Oyunlar.İyi forumlar...!!!

Not:Bu Sunucuda Dayanışma Yok Tolun Olsaydı Sunucuya Yeni Gelmiş Veya Oyna Yeni Başlamış Arkadaşlarımıza Yardım Ederlerdi Bi El Uzatırlardı. ;)
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ ;)

Solitudine
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası

Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!

Sanırım Yeterlıdır.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ ;)

Solitudine
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

kız hayati abim hastanede snn haberin varmı şirkete gel bizim annemlerle falan konuş msnyide aç artık yaa hiç açmıon bizim attan düşmüş durumu vahimdi bu sabah izmire kaldırmışlar
...
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası

DavuTT yazdı:kız hayati abim hastanede snn haberin varmı şirkete gel bizim annemlerle falan konuş msnyide aç artık yaa hiç açmıon bizim attan düşmüş durumu vahimdi bu sabah izmire kaldırmışlar
Msnde Konuşuruz.

Solitudine

“Genel Sohbet” sayfasına dön